Rostock

Tag på den perfekte kør selv ferie til Rostock, den største hansestad i Mecklenburg-Vorpommern.

Rostock er en charmerende middelalderby, der har en vidunderlig beliggenhed ved vandet. Fra Danmark kan I komme til byen med færgen fra Gedser, så I kan holde pause fra kørslen og bare nyde den smukke tur på vej til den livlige universitetsby.

En kør-selv ferie til Rostock bringer jer til en levende by med en charmerende bymidte, der har et langt strøg, der byder på et stort udvalg af indkøbsmuligheder til den shoppinglystne. Rostock er en vidunderlig by til shopping fra Doberaner Platz til Neuer Markt og fra Universitätsplatz til Stadthafen kan I slentre i de fine gågader. Den gamle bydel i Rostock bringer jer ind i en labyrint af røde murstensbygninger fra hansetiden så langt øjet rækker. Nyd en slentretur i eget tempo igennem de historiske gader og så kan I samtidig opleve nogle af byens fineste seværdigheder.

Rostock opstod i sin tid på Alter Markt, der er centrum i den gamle bydel. Her kan I bl.a. se den smukke St. Petri kirke og måske tage jer tid til at nyde udsigten over byen og Østersøen fra kirkens tårn. I nærheden af kirken kan I opleve en del af den gamle bymur samt se den resterende del af den gamle fiskerbastion med nogle historiske kanoner, hvor børnenes fantasi kan slippes løs og sjove lege kan opstå. Den gamle bydel er i det hele taget en arkitektonisk oplevelse og I bør bl.a. gå forbi det gotiske rådhus, der har en tilføjet facade i barokstil, det sengotiske Hausbaumhaus og det nygotiske Ständehaus. De smukke bygninger er der mange af og bydelen har desuden mange fine restauranter og caféer, så I kan holde en velfortjent pause og nyde en forfriskning.

Er hele familien afsted på bilferie, så er det et must at besøge Rostock Zoo, så børnene kan opleve en af Tysklands største zoologiske haver med 4.500 dyr fordelt på 320 arter. Blandt den store parks beboere finder I bl.a. isbjørne, løver og gorillaer. Læs mere om de mange dyr og parkens åbningstider på den officielle hjemmeside.

Ferien kan indeholde oplevelser af enhver slags, når I besøger Rostock. Byen er næsten flettet sammen med den traditionsrige badeby Warnemünde, hvis gamle fyrtårn betragtes som et vartegn for Rostock. På en god kør selv ferie kan I kombinere de spændende oplevelser med ren afslapning og denne mulighed er oplagt på et besøg til Rostock. Små butikker og caféer indbyder til en rolig slentretur gennem den lille badeby med de gamle fiskerhuse. Ved Alter Strom kan I suge til jer af den maritime stemning og hygge blandt de mange fine sejlskibe. En afslappende stund i Warnemünde er et must under jeres ferie i Rostock.

Når I tager på ferie i egen bil, så følger der en frihed med til at opleve meget andet end bare den by, som I opholde jer i. Når I befinder jer i Rostock, så er det ikke kun den livlige hansestad og den charmerende badeby, der kan opfylde jeres oplevelsestrang. I kort køreafstand fra Rostock finder I bl.a. idylliske byer som middelalderbyen Wismar eller den gamle hansestad Stralsund. Stralsund ligger som porten til øen Rügen, hvor I kan få et hav af smukke naturoplevelser. Undervejs kan I opleve nogle af områdets imponerende slotte og herregårde. Mulighederne er uendelige, så pak bilen og tag med Risskov Bilferie til Rostock.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.