Slesvig

Tag på kør-selv ferie for hele familien til vikingebyen Slesvig.

En halv times kørsel syd for den dansk-tyske grænse, ligger den lille by Slesvig, der var dansk indtil 1864. En bilferie til Slesvig tager jer til en by, der har en spændende historie at fortælle og det er især interessant at udforske de mange historier fra vikingetiden.

De fleste historier finder I på Vikingemuseet Haithabu (Hedeby), som ligger lige uden for Slesvig. Hedeby var Danmarks vigtigste by i Vikingetiden og et stort handelscentrum. På dagens museum i Tyskland kan I via innovative medier komme tilbage til Vikingetiden, så børnene på en sjov måde kan lære meget mere om det tidligere liv i byen. Museet er desuden blandt de mest betydningsfulde arkæologiske museer i Tyskland med udstillinger af originale fund samt et beboelseskvarter med originalt genopbyggede vikingehuse. Tag også turen til forsvarsværket Dannevirke, der er Nordens største fortidsminde. Læs mere om museets åbningstider på den officielle hjemmeside.

Når I ankommer til Slesvig i egen bil, kan I køre ind til byen fra sydvest. Her bliver I mødt af det imponerende Gottorp Slot, som stammer fra det 15. århundrede og var de gottorpske hertugers residensslot. På Gottorp slot finder I bl.a. „Schleswig-Holsteinischen Landesmuseen“ for kunst og arkæologi, hvis berømte udstillinger bl.a. tæller moseligene i Is- og Oldtidsudstillingen og Nydambåden. Besøg det historiske Gottorp Slot, så kan hele familien komme på en spændende tidsrejse.

Ved slottet kan I holde pause i den imponerende Barokhave. Nyd en slentretur igennem haven i eget tempo og lad jer forføre af de mange mønstre. Fra enden af den pragtfulde have kan I virkelig fornemme fortiden, når stier, mønstre og skulpturer smelter sammen så langt, som haven strækker sig. I haven finder I også den store globus, der er et højdepunkt for store og små.

I byen Slesvig finder I også et stort udvalg af historiske bygninger. Den næsten 900 år gamle Skt. Petri Domkirke er byens mest betydningsfulde bygningsværk. Domkirken er imponerende smuk og man kan kun blive imponeret af det detaljerede arbejde, der er udført overalt i kirken. Snyd ikke jer selv for en tur op i kirkens tårn, hvorfra I kan nyde udsigten over Slesvig og de smukke naturomgivelser. Lige ved Domkirken finder I også Rathausmarkt, hvor I finder flere hyggelige caféer.

Ferien kan også nydes til fods gennem den hyggelige bydel Holmen. Holmen er et tidligere fiskerleje og er beliggende ved Slien. Der hersker en helt unik stemning i de små hyggelige stræder, hvor de gamle, charmerende huse ligger som perler på en snor. Her finder I også den fine bypark Königswiesen, hvor I kan slappe af i de grønne omgivelser. Lige nord for byparken ligger Asgaard-bryggeriet, hvor I kan holde pause. I historiske bygninger kan I smage vikingeøl, som det smager i det 21. århundrede.

Den perfekte kør selv ferie byder på mange forskellige oplevelser og det finder I i Schleswig-Holstein. I alle retninger bliver I mødt af idylliske byer, smukke naturoplevelser og masser af historie. Tag f.eks. den korte tur til havnebyen Kiel, mærk charmen i den lille kanalby Friedrichstadt eller udforsk Vadehavet, der er en helt unik naturoplevelse. Kort fortalt kan I kombinere både historie, kunst, kultur og natur på en god kør selv ferie til Slesvig. Så pak bilen og tag med Risskov Bilferie på opdagelse i Nordtyskland.

Læs mere ...
4
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.