Timmendorfer Strand

Vil du på kør-selv ferie til en by, der kan det hele og har den maritime stemning i top, så tag til Timmendorfer Strand


Timmendorfer Strand er en by, der i gamle dage var kendt for at have været en sand magnet for tidens kendte. I dag besøger mange berømtheder også de skønne badesteder. Området har nemlig nogle af Tysklands flotteste strande og har et hav af turistattraktioner lige ved som hele familien kan nyde godt af, når den står på kør-selv-ferie. Der er noget for alle aldre, så det er bare med at pakke bilen og komme af sted. Byen ligger ved Lübeck Bugt og har den længste sandstrand i Slesvig-Holsten. Her kan man nyde livet, gå lange ture og slappe af til vandets brusen. Om sommeren laves der på stranden mange aktiviteter for børn. Så kan de virkelig få brændt noget krudt af med sjov leg og højt til loftet.

Hvis man elsker havet er der mulighed for at booke en sejltur på Østersøen i perioden mellem påske og oktober. Det gør man via Skibsrederiet ”Böttcher Schiffarht”, som også tilbyder ture med op til 100 personer. Grundet byens fantastiske beliggenhed er der også en maritim stemning som man kan opleve det i de sydligere egne. Så det er en by med mange muligheder, hvis man selv er kørende.

På strandpromenaden i Timmendorfer Strand er der ligeledes et væld af shopping muligheder både til mænd, kvinder og børn, så der er rig mulighed for at få stillet shoppe lysten på ferien. Her findes også et rigtig stort udvalg af restauranter og caféer, hvor der både er mulighed for nem mad til børnene i form af eksempelvis burger og tapas restauranter og finere mad til parret, der er på kør-selv ferie alene.

En af de mange attraktioner, der er i byen er eksempelvis akvariecentret SEA LIFE, som ligger på strandpromenaden. Her kan familien stille og roligt gå rundt og opleve havets dyr på tæt hold. De har åben 364 dage om året, så det skulle være muligt at komme ind uanset tidspunkt på året. Deres top 5 dyr er hajer, oddere, skildpadder, klovnefisk og blæksprutter.

Vogelpark Niendorf er en eksotisk fuglepark beliggende i Niendorf tæt på Timmendorfer Strand. Her kan man opleve omkring 1.000 forskellige fuglearter og se deres færden og ikke mindst flotte farver. Man kan blandt andet se lyserøde flamingoer, ugler og papegøjer. Når sulten melder sig, vil man kunne få lidt godt at spise i en af parkens spisesteder og samtidig få en lille pause.

Hvis man trænger til et sanseligt afbræk er byen også garant for dette. Ned til stranden mellem Timmendorfer Strand og Scharbeutz ligger nemlig et populært spa og wellness center, nemlig Ostsee Therme. Det kaldes for det smukkeste wellness center i Tyskland, hvor der er mulighed for at benytte sig af sanselige varmebade, sauna, fitness, sports aktiviteter og badeland for de mindste. Altså et område, hvor hele familien både kan boltre sig, men også koble fra.

Vil man på tur et stykke væk fra området, kan man tage til Lübeck, som ligger ca. 15 km fra byen. Her vil man kunne opleve seværdigheder som Zoologisk Have, og i juleperioden vil man også kunne pakke bilen og tage en smuttur til det store berømte julemarked. Nord for Lübeck er også den populære familieforlystelsespark Hansapark. 

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.