Billig bilferie i Danmark til Dronninglund Hotel

Betaling

Betaling

Gavekort

Dronninglund Hotel

Tag på miniferie på hyggeligt hotel i Nordjylland.

TOP bestseller gennem 7 år
Meget inkluderet til helt uhørt lave priser
Oplev strand, natur, Skagen & Ålborg
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Dronninglund ligger midt i Østvendsyssels pragtfulde natur, hvor der ikke er langt til utallige gode oplevelser. Såsom områdets fine strande og flere af Nordjyllands spændende byer. Selve hotellet tilbyder en afslappende atmosfære.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en lille swimmingpool, sauna og solarie. Poolen er omkranset af kurvemøbler, hvor I kan læse en god bog eller bare lukke øjnene for en stund.  Solariet kan benyttes mod gebyr. Bemærk, at poolen kun er opvarmet til 23 grader og at I selv har mulighed for at tænde for saunaen inden brug.

I hotellets restaurant kan I nyde jeres aftensmad med hotellets øvrige gæster. Start med en før-middag drink. Fra tid til anden er der om lørdagen musik på hotellet. Hotellet byder på eftermiddagskaffe med kage klokken 15.00-16.30.

Ønsker I at få serveret et vegetarmåltid er dette muligt mod et tillæg på 75 kr. pr. person pr. måltid. Tillægget skal betales direkte til hotellet. Der er mulighed for tilkøb af greenfee til 240,- per person (normalpris 300,-) til Dronninglund Golfbane kun 3,1 km fra hotellet. Teetid bookes direkte på golfbanen på forhånd.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, tv og radio. Hotellets værelser ligger i hovedbygningen eller i sidebygningen. Det er tilladt at medbringe en lille hund på værelset. Ønsker I opredning vil dette blive på en 3/4 sovesofa, hvor der er plads til enten én voksen eller to børn op til 14 år.

Læs mere her

Bemærk at

Maden der serveres er med dansk kro stemning og efter køkkenchefens valg.
Hotellets restaurant er lukket søndag frem til den 15.04 (dog åben i vinterferien d.18.02.) og der serveres ikke aftensmad disse dage.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, kan denne i travle perioder blive serveret som en 3-retters menu fra et ta' selv bord.

På værelserne er der mulighed for opredning til én voksen eller to børn under 14 år.

Der er musik og dans på hotellet på følgende dage i 2018: 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03, 31.03, 07.04 og 14.04.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Asaa Strand (8.0 km)

  Nyd et weekendophold eller en rigtig badeferie på Asaa Strand, der er blevet betegnet som en af østkystens bedste strande. Stranden er desuden meget børnevenlig, da der ikke er nogle farlige revler og bølgerne er små, hvilket gør at vandet også bliver langsomt dybt. Asaa Strand er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark.

  Asaa Strand
  Hop en tur i bølgen blå ved Asaa Strand
 • Voergaard Slot (12.5 km)

  Se et af Danmarks bedst bevarede renæssanceslotte, Voergaard Slot, der er et smukt slot fra 1500-tallet med kostbare kunstskatte og en smuk park. På slottet findes en omfattende og enestående samling af europæisk kunst og indbo, heriblandt værker af Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlige indbo. Hør historien om den herskesyge slotsfrue Ingeborg Skeel fra 1580, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på både store og små. Se fangekælderen, mød spøgelserne og find blodpletten, der ikke kan vaskes af. 

  Voergaard Slot
  Bag den brede voldgrav og de tykke mure finder I Danmarks smukkeste renæssanceslot, Voergaard Slot
 • Aalborg (31.5 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Musikkens hus (31.6 km)

  Aalborgs havnefront har gennemgået en rivende udvikling de senere år. Her finder I blandt andet Musikkens Hus, som er blevet Nordjydernes musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis I er interesserede i, hvad der rør sig i Aalborg er det obligatorisk at tage et smut forbi. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/

  Musikkens hus
  Med udsigt over Limfjorden ligger Musikkens hus på Aalborgs levende havnefront
 • Aalborg Zoo (33.9 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Utzon Center (31.2 km)

  Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, designet og opkaldt efter den kendte arkitekt Jørn Utzon, der bl.a. er kendt for Operahuset i Sydney. Her kan I opleve arkitektur, design og kunstformidling samt skiftende udstillinger i løbet af året. Gå ikke glip af den smukke Spidsgatterbåd, tegnet af Jørn Utzons far, Aage Utzon. 

  Utzon Center
  Arkitektur, design og kunstformidling på Utzon Centeret.
 • Rhododendronparken i Brønderslev (31.8 km)

  Brønderslev huser Nordeuropas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronplanter og når de blomstrer i maj og juni, er det et fantastisk syn krydret med den skønne duft af de mange smukke og forskellige typer. I den Runde Pavillon, som ligger i parken, afholdes der både koncerter, markeder og mange andre spændende begivenheder.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Brønderslev huser Nordeuropas største rhododendronpark
 • Fårup Sommerland (46.6 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Aalborg Historiske Museum (29.4 km)

  Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue. Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.


  , som ligger midt i byen ved Budolfi Kirke. Her kan man opleve byens 


  Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan I opleve byens 1200 år gamle historie fra vikingetiden og middelalderen til vor tid.
 • Sæby (28.3 km)

  Besøg den charmerende havneby, Sæby, som byder på guidede byvandringer, storslåede slotte, flotte kirker og spændende museer - alt sammen omgivet af smuk natur. Der ligger også flere strande i og omkring Sæby, som bl.a. byder på flotte klitter, blødt hvidt sand og perfekte naturområder at vandre i.

  Sæby
  Oplev den charmerende havneby Sæby og alle de flotte kirker, slotte og klitter under ferien nær Frederikshavn
 • Dronninglund Kunstcenter (3.2 km)

  I udkanten af Dronninglund kan I besøge Dronninglund Kunstcenter. Her kan I opleve skiftende udstillinger af både danske og internationale kunstnere. Udstillingerne spænder fra malerier, tegninger, skulpturer, keramik og meget mere. På kunstcenteret finder I desuden en café, hvor I kan få stillet den værste sult og få lidt at drikke. Hertil er der også en galleributik, hvor der kan købes gaveartikler, kunsthåndværk, tørklæder, kunstnerkort og meget andet. Centeret ligger i naturskønne omgivelser tæt på Dronninglund Slot.

  Dronninglund Kunstcenter
  Anerkendt maler- og skulpturkunst på Dronninglund Kunstcenter
 • Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård (7.6 km)

  Dorf vind- og vandmølle er et enestående anlæg beliggende ved Pulsbæk lidt syd for Dorf Kirke. Stedet fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og naturcenter. De to møller stammer fra det 19. århundrede og var i brug helt op til 1950'erne. 

  I 1925 blev Møllegården opført syd for Dorf Mølle og i dag har Jagt- og Skovbrugsmuseet til huse på Møllegården, hvor I kan få indblik i datidens landbrug. Ved møllerne er der en café, gode parkeringsmuligheder og borde/bænke. Der er toiletter og informationsmateriale i Møllegården. Der er anlagt en natursti omkring møllesøen og igennem skoven, så I kan gå en tur i det naturskønne område.

  På deres hjemmeside finder du en oversigt over møllen og Møllegårdens aktivitetsdage - og hos Risskov Bilferie kan du bestille et billigt hotelophold til turen!

  Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård
  Dorf Mølle fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og naturcenter.
 • EKKO (9.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg værket, EKKO af Thilo Frank. Her kan I opleve et helt specielt kunstværk af 199 træstammer. Træstammerne danner indvendig en rummelig form, der synes i konstant rotation så længe beskueren bevæger sig. Står man stille stivner bevægelsen og rummets skæve form udfordrer ens balance. For at finde frem til kunstværket EKKO er det fordelagtigt at parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå hen til kunstværket. Der er fri adgang til kunstværket hele døgnet. 

  EKKO
  Oplev kunstværket EKKO af den tyske kunstner Thilo Frank. EKKO er en permanent offentlig installation bestående af 199 træstammer.
 • Hjallerup Mekaniske Museum (9.8 km)

  Oplev helt unikke eksemplarer af biler, motorcykler og traktorer – alle fortsat køreklar og i flot stand. Heriblandt kan man bl.a. opleve prototypen på en af Danmarks første el-biler, nogle af Danmarks ældste og fortsat fungerende traktorer, solbilen der krydsede Australien i 90´erne og meget mere. Du kan også se stationære motorer, der blev benyttet på store gårde og på produktionsvirksomheder. Desuden kan du se ca. 250 gamle radio- og fjernsynsapparater helt tilbage fra 1940’erne. Museet er samlet på 2.000 m2 i Hjallerup og omfatter også cafeteria og mødelokaler, og er desuden handicapvenligt. De holder åbent fra medio Maj til September og er således et oplagt udflugtsmål for en billig familieferie eller sommerferie i Danmark!

  Hjallerup Mekaniske Museum
  På miniferie ved Hjallerup Mekaniske Museum, fyldt med unikke biler, motorcykler og traktorer.
 • Asaa Fiskerimuseum (8.2 km)

  Tag på miniferie i Nordjylland og besøg det hyggelige lille havnemuseum, Asaa Fiskerimuseum, på Asaa Havn, hvor I kan opleve hvordan man fiskede i gamle dage. Den tidligere havenfoged på Asaa Havn - Arne Hjelm Christensen - står for det lille museum, hvor I kan se de ting, der blev anvendt dengang til at fiske med. Her kan I se fiskeredskaber, motorer, navigationsudstyr, skobslod, ekkolod og meget mere. Museet ligger ved de gamle rødmalede fiskerhuse.

  Asaa Fiskerimuseum
  På Asaa Havnemusum kan I genopleve hvordan livet som fisker var i gamle dage
 • Dronninglund Storskov (3.8 km)

  Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha på en naturoplevelse udover det sædvanlige. Skoven, der er præget af nåle- og løvskov, har et stort udvalg af afmærkede vandreture, både for børn og voksne. I skoven findes der ligeledes mange spor fra fortiden, eksempelvis Troldestenen, som er en rest fra istiden. Det er også muligt at opleve sigøjnernes jordhuler, som der stadig findes spor efter, i Sømosen. Vendsyssels højeste punkt med sine 136 meter over havet, Knøsen, er ligeledes at finde i storskoven. I skoven optræder et sjovt fænomen, hvor naturlovene er gået helt grassat. På et ganske bestemt sted i skoven (Storskovvej 14-18) løber vandet op ad bakke i stedet for ned ad. Fænomenet kan særligt opleves på cykel. Hvis man kører i frigear ned ad bakke, er det nødvendigt at træde i pedalerne, for ikke at gå i stå, mens du kan køre på frihjul op ad bakken. Et helt særligt fænomen, som hele familien kan opleve i storskoven.

  Dronninglund Storskov
  Nyd den smukke natur i Dronninglund Storskov og se bl.a. Troldestenen fra Istiden
Vis flere

Kort

Dronninglund Hotel
Slotsgade 78 9330 Dronninglund

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har lige været med mine gamle forældre på en enkelt overnatning på Dronninglund Hotel, og dette var en rigtig god oplevelse. Vi fik noget rigtig lækkert mad og værelserne var både hyggelige og rummelige. Personalet var meget venlige, smilende og meget hjælpsomme. Det er helt sikkert et sted, vi kunne finde på at komme igen.."
  Marianne Bay fra Randers

  "...Vi - 4 par i moden alder - er lige kommet hjem fra nogle dejlige dage på Dronninglund Hotel, og vi vil meget gerne sende stor ros til personalet på Dronninglund Hotel for en meget fin betjening, altid venlig og imødekommende, maden var god, der var rigeligt af alt. Vi var lidt bekymret inden afgang pga. de dårlige anmeldelser hotellet havde på disse sider. Vi kan kun sige, at det på ingen måde er berettiget!!! Også ros til Risskov rejser for en god betjening og service i forbindelse med bestilling. Vi vender med glæde tilbage..."
  Elisabeth Bro fra Thyborøn

  "...Vi har igen haft en god og vellykket tur (denne gang sammen med et par venner) med Risskov bilferie - til Dronninglund Hotel. Vi startede med en lækker lille frokost i Aalborg og kørte derefter ud til Dronninglund, hvor vi bl.a. så Slottet. Vi nød eftermiddagskaffen med hjemmebag, og den 3-retters menu om aftenen var lækker. Kort sagt var det Valuta for pengene..."
  Elisabeth og Per Hammer fra Risskov

  "...Hej Riskov rejser. Vi har lige været på ophold på Dronningelund hotel, vi havde forinden læst flere negative kommentarer om dette hotel, men vi tog posetivt afsted, og vi må sige alt det negative folk har skrevet oplevede vi ihvert fald IKKE. Rigtig sød betjening , dejlig mad både til morgen og aften, hyggeligt værelse, vi har et rigtigt dejligt ophold, og kan kun anbefale dette hotel. Vi syntes også der skal være plads til posetiv omtale..."
  Anette Laugesen fra Sorø

  "...Endnu engang en rigtig god oplevelse med Risskov Bilferie. Maden var god, husets vin eminent , og betjeningen i topklasse. Voergård Slot er mageløst, men glem ikke det lille museum nede ved Asaa havn. Ganske finurligt. Tak for nok en dejlig tur..."
  Zanne fra Højbjerg

  "...Vi er lige kommet hjem efter 2 overnatninger på Dronning Hotel. Værelserne var ok, maden var god og betjeningen var god, så vi havde en dejlig tur til en god pris. Det er ikke sidste gang vi ser på ture med Risskov-bilferie. Tak for en god tur..."
  Finn Hansen fra Viby

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat