Tag på miniferie i Nordjylland på Dronninglund Hotel

Dansk | DKK

Dronninglund Hotel

Tag på miniferie på hyggeligt hotel i Nordjylland.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.6 / 5

Highlights

 • TOP bestseller gennem 7 år
 • Meget inkluderet til helt uhørt lave priser
 • Oplev strand, natur, Skagen & Ålborg
300,-
3~6 dage fra
919,-

Miniferie i Dronninglund

Risskov klassiker

3 dage
Fra 919,- / spar op til 159,-
SPAR
4 dage
Fra 1.439,- / spar op til 166,-
SPAR
5 dage
Fra 1.899,- / spar op til 233,-
SPAR
6 dage
Fra 2.379,- / spar op til 300,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Wienerschnitzel og pandekager/is
 • 2 x Sandwich og 1 fl. vand (tag med)
 • Energitillæg
Risskov Pakken

Dronninglund ligger midt i Vendsyssels pragtfulde natur, hvor der ikke er langt til utallige gode oplevelser. Området har fine strande, slotte og flere spændende byer. Dronninglund Hotel tilbyder en afslappende atmosfære og her kan I rigtig nyde jeres næste miniferie i rolige omgivelser i Nordjylland.  

Hotellet tilbyder

Dronninglund Hotel ligger centralt i Dronninglund tæt på Dronninglund Skov og indbyder til dejlige naturoplevelser i omegnen. Hotellet er således det perfekte udgangspunkt til at nyde naturskønne omgivelser i og omkring Dronninglund Storskov og den Jyske Ås.

Dronninglund hotel har også en god placering i forhold til både Skagen og Aalborg og udgør en ideel base for en oplevelsesrig miniferie eller et afslappende weekendophold. Under opholdet vil det eksempelvis være oplagt at besøge det smukke Dronninglund Slot, se spændende udstillinger på Dronninglund Kunstcenter, opleve det enestående og historiske Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård samt besøge det unikke kunstværk af træstammer EKKO. Der er også blot en kort køretur til den nærmeste strand, den børnevenlige Asaa Strand, hvis du har lyst til en dukkert eller blot ønsker at få frisk luft i lungerne med havet i horisonten. 

På Dronninglund Hotel bliver du mødt af en hyggelig og indbydende atmosfære, hvor hotellets hyggelige restaurant byder på traditionelle og velsmagende danske retter. 

Fra tid til anden er der om lørdagen musik på hotellet.  

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, samt tv. Hotellets værelser ligger på 1. sal i hovedbygningen eller på 1. sal i sidebygningen. Der er ingen elevator. Ønskes et værelse i stueetagen er der et tillæg på 150 kr. per værelse per døgn, som betales direkte til hotellet ved ankomst. Kontakt venligst hotellet vedr. værelse i stueetagen inden ankomst. 

Størstedelen af hotellets værelser er nyrenoverede.

Det er tilladt at medbringe en lille hund på værelset mod betaling. Ønsker I opredning vil dette blive på en 3/4 sovesofa, hvor der er plads til to børn op til 14 år.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge. Værelset har eget bad/toilet, sofa eller lænestole, skrivebord, hårtørrer, gratis toilet artikler, LCD-tv med kabel tv og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 9
Standard dobbeltværelse med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge. Værelset har eget bad/toilet, sofa eller lænestole, skrivebord, hårtørrer, gratis toilet artikler, LCD-tv med kabel tv og gratis WiFi. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Dronninglund Slot (2.1km)

Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian d. 5s dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690.

I dag er slottet indrettet som hotel og der er stadig holdt fast i de gamle traditioner i indretningen. Lægger I vejen forbi slottet, bør I også gå en tur i den smukke slotspark.

Dronninglund Kunstcenter (3.7km)

I udkanten af Dronninglund kan I besøge Dronninglund Kunstcenter. Her kan I opleve skiftende udstillinger af både danske og internationale kunstnere. Udstillingerne spænder fra malerier, tegninger, skulpturer, keramik og meget mere.

På kunstcenteret finder I desuden en café, hvor I kan få stillet den værste sult og få lidt at drikke. Hertil er der også en galleributik, hvor der kan købes gaveartikler, kunsthåndværk, tørklæder, kunstnerkort og meget andet. Centeret ligger i naturskønne omgivelser tæt på Dronninglund Slot.

Dronninglund Storskov (4km)

Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha på en naturoplevelse udover det sædvanlige. Skoven, der er præget af nåle- og løvskov, har et stort udvalg af afmærkede vandreture, både for børn og voksne. I skoven findes der ligeledes mange spor fra fortiden, eksempelvis Troldestenen, som er en rest fra istiden. Det er også muligt at opleve sigøjnernes jordhuler, som der stadig findes spor efter, i Sømosen. Vendsyssels højeste punkt med sine 136 meter over havet, Knøsen, er ligeledes at finde i storskoven.

I skoven optræder et sjovt fænomen, hvor naturlovene er gået helt grassat. På et ganske bestemt sted i skoven (Storskovvej 14-18) løber vandet op ad bakke i stedet for ned ad. Fænomenet kan særligt opleves på cykel. Hvis man kører i frigear ned ad bakke, er det nødvendigt at træde i pedalerne, for ikke at gå i stå, mens du kan køre på frihjul op ad bakken. Et helt særligt fænomen, som hele familien kan opleve i storskoven.

EKKO (10.2km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg værket, EKKO af Thilo Frank. Her kan I opleve et helt specielt kunstværk af 199 træstammer. Træstammerne danner indvendig en rummelig form, der synes i konstant rotation så længe beskueren bevæger sig. Står man stille stivner bevægelsen og rummets skæve form udfordrer ens balance.

For at finde frem til kunstværket EKKO er det fordelagtigt at parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå hen til kunstværket.

Der er fri adgang til kunstværket hele døgnet. 

Asaa Strand (8km)

Nyd et weekendophold eller en rigtig badeferie på Asaa Strand, der er blevet betegnet som en af østkystens bedste strande. Stranden er desuden meget børnevenlig, da der ikke er nogle farlige revler og bølgerne er små, hvilket gør at vandet også bliver langsomt dybt. Asaa Strand er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark.

Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård (7.9km)

Dorf vind- og vandmølle er et enestående anlæg beliggende ved Pulsbæk lidt syd for Dorf Kirke. Stedet fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og naturcenter. De to møller stammer fra det 19. århundrede og var i brug helt op til 1950'erne. 

I 1925 blev Møllegården opført syd for Dorf Mølle og i dag har Jagt- og Skovbrugsmuseet til huse på Møllegården, hvor I kan få indblik i datidens landbrug.

Ved møllerne er der en café, gode parkeringsmuligheder og borde/bænke. Der er toiletter og informationsmateriale i Møllegården. Der er anlagt en natursti omkring møllesøen og igennem skoven, så I kan gå en tur i det naturskønne område.

På deres hjemmeside finder du en oversigt over møllen og Møllegårdens aktivitetsdage - og hos Risskov Bilferie kan du bestille et billigt hotelophold til turen!

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

122,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Hotel Hjallerup Kro

Krotilbud til Nordjylland

Nordjylland

Kroophold til minipris

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
1.199,-

Vis kort

Hyggelig nordjysk kroferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat