Tag på miniferie i Nordjylland på Dronninglund Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dronninglund Hotel

Tag på miniferie på hyggeligt hotel i Nordjylland.

TOP bestseller gennem 7 år
Meget inkluderet til helt uhørt lave priser
Oplev strand, natur, Skagen & Ålborg
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Restaurant

Hotellet

Dronninglund ligger midt i Østvendsyssels pragtfulde natur, hvor der ikke er langt til utallige gode oplevelser, såsom områdets fine strande, slotte og flere af Nordjyllands spændende byer. Selve hotellet tilbyder en afslappende atmosfære og her kan I rigtig nyde jeres næste miniferie i rolige omgivelser i Nordjylland.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en lille swimmingpool og sauna. Poolen er omkranset af kurvemøbler, hvor I kan læse en god bog eller bare lukke øjnene for en stund. Bemærk, at poolen kun er opvarmet til 23 grader og at I selv har mulighed for at tænde for saunaen inden brug.

I hotellets restaurant kan I nyde jeres aftensmad med hotellets øvrige gæster. Start med en før-middag drink. Fra tid til anden er der om lørdagen musik på hotellet. Hotellet byder på eftermiddagskaffe med kage klokken 15.00-16.30.

Ønsker I at få serveret et vegetarmåltid er dette muligt mod et tillæg på 75 kr. pr. person pr. måltid. Tillægget skal betales direkte til hotellet. Der er mulighed for tilkøb af greenfee til 240,- per person (normalpris 300,-) til Dronninglund Golfbane kun 3,1 km fra hotellet. Teetid bookes direkte på golfbanen på forhånd.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, tv og radio. Hotellets værelser ligger i hovedbygningen eller i sidebygningen. Det er tilladt at medbringe en lille hund på værelset. Ønsker I opredning vil dette blive på en 3/4 sovesofa, hvor der er plads til enten én voksen eller to børn op til 14 år.

Bemærk at

Middag serveres indtil kl. 20.00. Ved indtjekning efter kl. 19.30 har hotellet ikke mulighed for at servere mad.
På hotellet serveres traditionel dansk kro mad efter køkkenchefens valg.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, kan denne i travle perioder blive serveret som en 3-retters menu fra et ta' selv bord.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

På værelserne er der mulighed for opredning på en 3/4 sovesofa, hvor der er plads til enten én voksen eller to børn op til 14 år.

Vis flere

Værd at se

 • Dronninglund Slot (2.1 km)

  Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian d. 5s dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690. I dag er slottet indrettet som hotel og der er stadig holdt fast i de gamle traditioner i indretningen. Lægger I vejen forbi slottet, bør I også gå en tur i den smukke slotspark.

  Dronninglund Slot
  Smukke Dronninglund Slot og slotspark er et besøg værd
 • Dronninglund Kunstcenter (3.2 km)

  I udkanten af Dronninglund kan I besøge Dronninglund Kunstcenter. Her kan I opleve skiftende udstillinger af både danske og internationale kunstnere. Udstillingerne spænder fra malerier, tegninger, skulpturer, keramik og meget mere. På kunstcenteret finder I desuden en café, hvor I kan få stillet den værste sult og få lidt at drikke. Hertil er der også en galleributik, hvor der kan købes gaveartikler, kunsthåndværk, tørklæder, kunstnerkort og meget andet. Centeret ligger i naturskønne omgivelser tæt på Dronninglund Slot.

  Dronninglund Kunstcenter
  Anerkendt maler- og skulpturkunst på Dronninglund Kunstcenter
 • Dronninglund Storskov (3.8 km)

  Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha på en naturoplevelse udover det sædvanlige. Skoven, der er præget af nåle- og løvskov, har et stort udvalg af afmærkede vandreture, både for børn og voksne. I skoven findes der ligeledes mange spor fra fortiden, eksempelvis Troldestenen, som er en rest fra istiden. Det er også muligt at opleve sigøjnernes jordhuler, som der stadig findes spor efter, i Sømosen. Vendsyssels højeste punkt med sine 136 meter over havet, Knøsen, er ligeledes at finde i storskoven. I skoven optræder et sjovt fænomen, hvor naturlovene er gået helt grassat. På et ganske bestemt sted i skoven (Storskovvej 14-18) løber vandet op ad bakke i stedet for ned ad. Fænomenet kan særligt opleves på cykel. Hvis man kører i frigear ned ad bakke, er det nødvendigt at træde i pedalerne, for ikke at gå i stå, mens du kan køre på frihjul op ad bakken. Et helt særligt fænomen, som hele familien kan opleve i storskoven.

  Dronninglund Storskov
  Nyd den smukke natur i Dronninglund Storskov og se bl.a. Troldestenen fra Istiden
 • Voergaard Slot (12.5 km)

  Se et af Danmarks bedst bevarede renæssanceslotte, Voergaard Slot, der er et smukt slot fra 1500-tallet med kostbare kunstskatte og en smuk park. På slottet findes en omfattende og enestående samling af europæisk kunst og indbo, heriblandt værker af Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlige indbo. Hør historien om den herskesyge slotsfrue Ingeborg Skeel fra 1580, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på både store og små. Se fangekælderen, mød spøgelserne og find blodpletten, der ikke kan vaskes af. 

  Voergaard Slot
  Bag den brede voldgrav og de tykke mure finder I Danmarks smukkeste renæssanceslot, Voergaard Slot
 • EKKO (9.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg værket, EKKO af Thilo Frank. Her kan I opleve et helt specielt kunstværk af 199 træstammer. Træstammerne danner indvendig en rummelig form, der synes i konstant rotation så længe beskueren bevæger sig. Står man stille stivner bevægelsen og rummets skæve form udfordrer ens balance. For at finde frem til kunstværket EKKO er det fordelagtigt at parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå hen til kunstværket. Der er fri adgang til kunstværket hele døgnet. 

  EKKO
  Oplev kunstværket EKKO af den tyske kunstner Thilo Frank. EKKO er en permanent offentlig installation bestående af 199 træstammer.
 • Asaa Strand (8.0 km)

  Nyd et weekendophold eller en rigtig badeferie på Asaa Strand, der er blevet betegnet som en af østkystens bedste strande. Stranden er desuden meget børnevenlig, da der ikke er nogle farlige revler og bølgerne er små, hvilket gør at vandet også bliver langsomt dybt. Asaa Strand er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark.

  Asaa Strand
  Hop en tur i bølgen blå ved Asaa Strand
 • Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård (7.6 km)

  Dorf vind- og vandmølle er et enestående anlæg beliggende ved Pulsbæk lidt syd for Dorf Kirke. Stedet fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og naturcenter. De to møller stammer fra det 19. århundrede og var i brug helt op til 1950'erne. 

  I 1925 blev Møllegården opført syd for Dorf Mølle og i dag har Jagt- og Skovbrugsmuseet til huse på Møllegården, hvor I kan få indblik i datidens landbrug. Ved møllerne er der en café, gode parkeringsmuligheder og borde/bænke. Der er toiletter og informationsmateriale i Møllegården. Der er anlagt en natursti omkring møllesøen og igennem skoven, så I kan gå en tur i det naturskønne område.

  På deres hjemmeside finder du en oversigt over møllen og Møllegårdens aktivitetsdage - og hos Risskov Bilferie kan du bestille et billigt hotelophold til turen!

  Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård
  Dorf Mølle fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og naturcenter.
Vis flere

Kort

Dronninglund Hotel
Slotsgade 78 9330 Dronninglund

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har lige været med mine gamle forældre på en enkelt overnatning på Dronninglund Hotel, og dette var en rigtig god oplevelse. Vi fik noget rigtig lækkert mad og værelserne var både hyggelige og rummelige. Personalet var meget venlige, smilende og meget hjælpsomme. Det er helt sikkert et sted, vi kunne finde på at komme igen.."
  Marianne Bay fra Randers

  "...Vi - 4 par i moden alder - er lige kommet hjem fra nogle dejlige dage på Dronninglund Hotel, og vi vil meget gerne sende stor ros til personalet på Dronninglund Hotel for en meget fin betjening, altid venlig og imødekommende, maden var god, der var rigeligt af alt. Vi var lidt bekymret inden afgang pga. de dårlige anmeldelser hotellet havde på disse sider. Vi kan kun sige, at det på ingen måde er berettiget!!! Også ros til Risskov rejser for en god betjening og service i forbindelse med bestilling. Vi vender med glæde tilbage..."
  Elisabeth Bro fra Thyborøn

  "...Vi har igen haft en god og vellykket tur (denne gang sammen med et par venner) med Risskov bilferie - til Dronninglund Hotel. Vi startede med en lækker lille frokost i Aalborg og kørte derefter ud til Dronninglund, hvor vi bl.a. så Slottet. Vi nød eftermiddagskaffen med hjemmebag, og den 3-retters menu om aftenen var lækker. Kort sagt var det Valuta for pengene..."
  Elisabeth og Per Hammer fra Risskov

  "...Hej Riskov rejser. Vi har lige været på ophold på Dronningelund hotel, vi havde forinden læst flere negative kommentarer om dette hotel, men vi tog posetivt afsted, og vi må sige alt det negative folk har skrevet oplevede vi ihvert fald IKKE. Rigtig sød betjening , dejlig mad både til morgen og aften, hyggeligt værelse, vi har et rigtigt dejligt ophold, og kan kun anbefale dette hotel. Vi syntes også der skal være plads til posetiv omtale..."
  Anette Laugesen fra Sorø

  "...Endnu engang en rigtig god oplevelse med Risskov Bilferie. Maden var god, husets vin eminent , og betjeningen i topklasse. Voergård Slot er mageløst, men glem ikke det lille museum nede ved Asaa havn. Ganske finurligt. Tak for nok en dejlig tur..."
  Zanne fra Højbjerg

  "...Vi er lige kommet hjem efter 2 overnatninger på Dronning Hotel. Værelserne var ok, maden var god og betjeningen var god, så vi havde en dejlig tur til en god pris. Det er ikke sidste gang vi ser på ture med Risskov-bilferie. Tak for en god tur..."
  Finn Hansen fra Viby

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Plus værelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat