Bilferie i Danmark på Ebeltoft Park Hotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ebeltoft Park Hotel

Miniferie med strand, natur, byliv og attraktioner i en samlet pakke

Besøg den romantiske ferieby og Ebeltoft Rådhus
Besøg Fregatten ”Jylland”, Glasmuseet og Ree Park Safari
Det perfekte valg til exceptionel priser på dejlige ferieophold
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Ebeltoft, der er beliggende på Djursland, er en af Danmarks populæreste feriebyer. Her findes brostenbelagte, smalle gader og skæve, gamle huse og et charmerende rådhus. Hotellet ligger som et perfekt udgangspunkt for en dejlig miniferie på Djursland, blot 100 m fra stranden. 

Hotellet tilbyder 

Hotellet ligger tæt ved en børnevenlig strand og I kan fra hotellet nyde det bedste af Ebeltoft Vig. Der er kun 1,5 km til centrum og I kan passende vælge at gå derind langs vandet. I kan nyde en forfriskning i baren, efter en spændende dag i området. Hotellets kendte sommerrestaurant er åben for aftensmad fra 1. april til 1. oktober.  

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet samt TV og gratis WIFI. Bemærk, at værelserne er af ældre dato. Der kan opgraderes til plus-dobbeltværelse, som ligger i en 2 etage-fløj og disse værelser har alle enten egen terrasse eller balkon.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Ved ankomst efter kl. 16:00 vil jeres værelsesnøgle blive lagt frem til jer i hotellets sidebygning.

Det er ikke muligt at medbringe hund på værelser med opredning.

I juni, juli og august kan der tjekkes ind fra kl. 15.00 og ikke fra kl. 14.00, som resten af året.

Vis flere

Værd at se

 • Glasmuseet Ebeltoft (1.8 km)

  Glasmuseet Ebeltoft er Danmarks førende museum for moderne glaskunst. I haven har museet et arbejdende glasværksted - her kan I komme helt tæt på det gamle håndværk, når dygtige glasmagere blæser og former den varme glasmasse til smukke vaser, glas osv.

  Glasmuseet Ebeltoft
  Kom helt tæt på når de imponerende dygtige glaskunstnere arbejder
 • Fregatten Jylland (1.8 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse til Nordjylland og alle de spændende seværdigheder der 'ligger' og venter. En af dem er Fregatten Jylland, som også er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Besøg fregatten med Risskov Bilferie på en familieferie i Ebeltoft.

  Fregatten Jylland
  Fregatten Jylland er en sand oplevelse, når den er på besøg i Ebeltoft.
 • Museum Ebeltoft (2.0 km)

  Tag på ferie i Danmark med Risskov Bilferie og besøg det nordlige Jylland på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg også Museum Ebeltoft som er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Bestil en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse

  Museum Ebeltoft
  Museum Ebeltoft er et lille og spændende kulturhistorisk lokalmuseum med en ægte Molbostue!
 • Mols Bjerge (12.2 km)

  Nationalpark Mols Bjerge er kendt for det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. På med vandreskoene og afsted på opdagelse i den smukke natur. Nationalparken dækker over både land og vand og her kan I opleve et dramatisk bakkeområde, som stammer fra den seneste istid. Mols Bjerge er et vidunderligt naturområde med oplevelser for både store og små. En frisk vandre- eller cykeltur er oplagt.

  Mols Bjerge
  Mols Bjerge i Danmark
 • Ree Park Safari (9.2 km)

  Tag familien med ind i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.

  Ree Park Safari
  Tag familien med ind i dyrenes verden.
 • Skandinavisk dyrepark (17.2 km)

  Tag på udflugt i Skandinavisk dyrepark og få en oplevelse med dyr. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.

  Skandinavisk dyrepark
  Mød de fantastiske isbjørne med en tur i Skandinavisk Dyrepark, når I er på ferie i Østjylland
 • Kattegatcentret (31.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som ligger og gemmer sig både på Sjælland og i Jylland. Kør selv til Jylland og oplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kør-selv til Kattegatcentret og nyd en dag fyldt med spændende oplevelser. Centret er et stort dansk akvarium med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt sæler, fisk og hajer, der lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og hajarter. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på ferie i egen bil i Danmark og nyd en tur til Grenå i eget tempo. 

  Kattegatcentret
  Besøg Kattegatcentret i Grenå på en familieferie.
 • Kalø Slotsruin (16.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

  Kalø Slotsruin
  Besøg den historiske Kalø Slotsruin i Midtjylland.
 • Djurs Sommerland (29.4 km)

  Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

  Djurs Sommerland
  Djurs Sommerland for børn og barnlige sjæle.
 • Randers Regnskov (52.8 km)

  Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

  Randers Regnskov
  Udforsk små bidder af regnskoven i Randers Regnskov.
Vis flere

Kort

Ebeltoft Park Hotel
Vibæk Strandvej 4-6 8400 Ebeltoft

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse Plus med balkon/terrasse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 0% rabat