Kør-selv på opdagelse i Syd-Norge og overnat på Eikerapen Gjestegard

Dansk | DKK

Eikerapen Gjestegard

Tag på en billig ferie i det sydlige Norge og oplev landets smukke natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Charmerende hotel i hyggelige rammer
 • Indrettet i historisk bygning fra 1600-tallet
 • Tæt på den smukke natur, der byder på mange aktiviteter
971,-
3~5 dage fra
859,-

Inkl. frokostpakke

Ferie i Sydnorge

3 dage
Kun 859,- / spar op til 412,-
SPAR
4 dage
Kun 1.289,- / spar op til 617,-
SPAR
5 dage
Kun 1.699,- / spar op til 842,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x frokostpakke (medbringes)
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. halvpension og frokostpakke

Ferie i Syd Norge

3 dage
Kun 1.319,- / spar op til 481,-
SPAR
4 dage
Kun 1.979,- / spar op til 721,-
SPAR
5 dage
Kun 2.629,- / spar op til 972,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x frokostpakke (medbringes)
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Find en billig ferie til Eikerapen Gjestegard hos Risskov Bilferie og få en skøn oplevelse i det sydlige Norge. Eikerapen Gjestegard ligger midt i naturen mellem bjerge og søer og byder sine gæster på et enestående ophold. Hotellet blev bygget i 2017 og kan tilbyde alt det, der skal til for at få et behageligt ophold og en skøn ferie. På Eikerapen Gjestegard bliver I en del af familien og som gæst er det derfor også meget nemt at føle sig hjemme i det charmerende hotel, der også gemmer på lidt af en historie, da bygningen faktisk stammer helt tilbage til det 17. århundrede. Fra Eikerapen Gjestegard er der kun en times kørsel med bil til centrale områder i det sydlige Norge. Det gælder også Mandal og Kristiansand, hvor sidstnævnte huser Color Line og Fjordline, der tilbyder daglige afgange til og fra Hirtshals, Danmark.

Hotellet tilbyder

Det nye hotel åbnede i 2017 og ligger midt i den smukkeste natur, som Sydnorge kan præstere. Hotellet er faktisk bygget i en familiegård fra 1600-tallet og i det nye hotel har man derfor valgt at beholde den 'gamle stue' for at holde den historiske tradition ved lige. Hotellet har både bar og restaurant, Thora Amalies Restaurant, der også har en dejlig udsigt. Køkkenet har specialiseret sig i norske retter samt lokalretter. I kælderen ligger hotellets bar, Dyrevatn, hvor naturen er blevet en del af udsmykningen. Her kan der bestilles snacks og forfriskninger.

Hotellet har også en indendørs elevator samt en skøn udendørs terrasse med en herlig udsigt. Der er også gode parkeringsmuligheder, gratis WiFi og udenfor er der en legeplads til de mindste.

Eikerapen Gjestegard byder på aktiviteter hele året rundt med vandreture i bjerglandskabet, skønne bademuligheder, alpine bakker ved 'Eikerapen Alpinsenter' samt gode muligheder for sportsfiskeri, især ørreder, når sæsonen melder sig.

Værelser

Eikerapen Gjestegard har i alt 29 værelser i forskellige størrelser og både behageligt og praktisk indrettet. Der er enkelt- og dobbeltværelser samt mulighed for opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Værelse med enkeltseng og eget badeværelse med bruser og toilet. Flere af værelserne har udsigt over Ørevatn og andre har udsigt over Ellings Hage på den anden side af hotellet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med dobbeltseng eller enkeltsenge. Værelset har eget badeværelse med bruser og toilet. Flere af værelserne har udsigt over Ørevatn og andre har udsigt over Ellings Hage på den anden side af hotellet. Der er mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sofasofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

80 km fra
Kristianssand, Norge
190 km fra
Stavanger, Norge
240 km fra
Larvik, Norge
390 km fra
Bergen, Norge
525 km fra
Göteborg, Sverige
600 km fra
Øresundsbroen
625 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sosteli (12.9km)

Sosteli er en af Europas bedst bevarede gårde fra jernalderen (ca. 200-550 e.Kr.). Her kan I se spor efter de mere end 1500 år gamle bygninger, hvor der, foruden husdyrhold, også blev uddrevet jern og fanget fisk og vildt i de omkringliggende skove og søer.

Eikerapen Alpinsenter (0.3km)

Eikerapen Alpinsenter tilbyder samlet 2 km præparerede nedfarter fordelt på 7 forskellige løjper af medium sværhedsgrad. Der er desuden en 200 meter lang børnebakke. Det er muligt at leje skiudstyr på stedet og det er muligt at få skiundervisning. Der er desuden en lille restaurant, hvor der serveres mad, snacks og drikkevarer.   

Mineralparken (38.3km)

I Mineralparken finder I en spektakulær stensamling. I disse grotter glitrer nogle af verdens flotteste sten, som hele oplevelsesparken tager udgangspunkt i. Alle børn får et skattekort, når de ankommer, som de kan bruge til at gå på skattejagt i tunnelen. Parkområdet uden for er også et herligt sted at opholde sig med blomster, træer og stenskulpturer.

Trollaktiv (56.3km)

Tim Davis startede Troll Mountain i 1993 efter 14 års erfaring i det britiske militær. Den militære karriere var baseret på idræt og friluftsliv med base både i de sydlige tyske Alper og i Norge. I firmaets spæde begyndelse drejede det sig om skiturisme og vinteraktiviteter, men i sommeren 1994 blev der investeret i en raftingflåde og 8 kanoer.

Deres rige aktivitetsudbud tæller blandt andet rafting, familierafting, SUP, pro-rafting, riverboard, bjergbestigning/rappelling, 10 meter høj klatrevæg, klatrepark, kajak på floden, bæver og elgsafari, battlefield live, øksekastning, pil og bue, kanotur, mountainbike samt en fiskeskole. De har åbent hver dag fra midten af april til slutningen af oktober.

Elgtun ved Landeskogen (59.3km)

Tag på en af de mange billige bilferier til Norge og få en sommerferie med naturoplevelser. Elgtun ved Landeskogen er et spændende sted at besøge og en lærerig oplevelse. Parken har særlig fokus på formidling, så I kan komme hjem med en masse ny viden om de norske elge. Fire gange dagligt kan man komme ind til elgene. Imellem hver visning kan man benytte sig af deres forskellige aktivitetstilbud. På en ferie i egen bil er det nemt at komme ud og opleve den smukke natur.

Nordberg Fortet (65.3km)

Nordberg Fortet blev bygget under krigen 1940-1945 og er et tysk kystfort, som har bevaret sin oprindelige form og i dag er et fredet kulturminde fra krigens tid. Fra fortet er der er en skøn udsigt over havet og Listalandet, og foran Nordberg Fortet ligger de berømte helleristninger i Penne.

Bjoren Dampbåt (75.9km)

Find børnevenlige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og få en tur med dampskibet Bjoren som er et gammelt dampskib, som har forbundet byer ved Byglandsfjorden siden 1897. I dag bruges den populære familiebåd mest om sommeren af turister, som ønsker at nyde den dejlige, norske natur på tætteste hold. En tur med dampskibet tager ca. 2 timer. Tag på ferie i egen bil og oplev Norges naturlige skattekammer med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fårup Skovhus

Miniferie tæt ved stranden

Nordjylland

Forår i Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenkomplet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

206,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Ideelt til familieferie i Nordjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl. 5-retters menu

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis parkering

659,-
Kun
1.549,-

Vis kort

Unik atmosfære

Læs mere