Kør-selv på opdagelse i Syd-Norge og overnat på Eikerapen Gjestegard

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Eikerapen Gjestegard

Tag på en billig ferie i det sydlige Norge og oplev landets smukke natur

Eikerapen Alpinsenter ligger lige ved siden af hotellet
Indrettet i historisk bygning fra 1600-tallet
Tæt på den smukke natur, der byder på mange aktiviteter
 • 750 km fra Øresundsbroen
 • 550 km fra Göteborg, Sverige
 • 750 km fra Helsingborg, Sverige
 • 240 km fra Larvik, Norge
 • 80 km fra Kristianssand, Norge
 • 200 km fra Stavanger, Norge
 • 450 km fra Bergen, Norge
 • Restaurant
 • Bar
 • Legeplads
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Find en billig ferie til Eikerapen Gjestegard hos Risskov Bilferie og få en skøn oplevelse i det sydlige Norge. Eikerapen Gjestegard ligger midt i naturen mellem bjerge og søer og byder sine gæster på et enestående ophold. Hotellet blev bygget i 2017 og kan tilbyde alt det, der skal til for at få et behageligt ophold og en skøn ferie. På Eikerapen Gjestegard bliver I en del af familien og som gæst er det derfor også meget nemt at føle sig hjemme i det charmerende hotel, der også gemmer på lidt af en historie, da bygningen faktisk stammer helt tilbage til det 17. århundrede. Fra Eikerapen Gjestegard er der kun en times kørsel med bil til centrale områder i det sydlige Norge. Det gælder også Mandal og Kristiansand, hvor sidstnævnte huser Color Line og Fjordline, der tilbyder daglige afgange til og fra Hirtshals, Danmark.

Hotellet tilbyder

Det nye hotel åbnede i 2017 og ligger midt i den smukkeste natur, som Sydnorge kan præstere. Hotellet er faktisk bygget i en familiegård fra 1600-tallet og i det nye hotel har man derfor valgt at beholde den 'gamle stue' for at holde den historiske tradition ved lige. Hotellet har både bar og restaurant, Thora Amalies Restaurant, der også har en dejlig udsigt. Køkkenet har specialiseret sig i norske retter samt lokalretter. I kælderen ligger hotellets bar, Dyrevatn, hvor naturen er blevet en del af udsmykningen. Her kan der bestilles snacks og forfriskninger.

Hotellet har også en indendørs elevator samt en skøn udendørs terrasse med en herlig udsigt. Der er også gode parkeringsmuligheder, gratis WiFi og udenfor er der en legeplads til de mindste.

Eikerapen Gjestegard byder på aktiviteter hele året rundt med vandreture i bjerglandskabet, skønne bademuligheder, alpine bakker ved 'Eikerapen Alpinsenter' samt gode muligheder for sportsfiskeri, især ørreder, når sæsonen melder sig.

Værelser

Eikerapen Gjestegard har i alt 29 værelser i forskellige størrelser og både behageligt og praktisk indrettet. Der er enkelt- og dobbeltværelser samt mulighed for opredning.

Værd at se

 • Sosteli (13.1 km)

  Sosteli er en af Europas bedst bevarede gårde fra jernalderen (ca. 200-550 e.Kr.). Her kan I se spor efter de mere end 1500 år gamle bygninger, hvor der, foruden husdyrhold, også blev uddrevet jern og fanget fisk og vildt i de omkringliggende skove og søer.

  Sosteli
  Sosteli er en af Europas bedst bevarede gårde fra jernalderen
 • Eikerapen Alpinsenter (0.3 km)

  Eikerapen Alpinsenter tilbyder samlet 2 km præparerede nedfarter fordelt på 7 forskellige løjper af medium sværhedsgrad. Der er desuden en 200 meter lang børnebakke. Det er muligt at leje skiudstyr på stedet og det er muligt at få skiundervisning. Der er desuden en lille restaurant, hvor der serveres mad, snacks og drikkevarer.   

  Eikerapen Alpinsenter
  Tag til Eikerapen Alpinsenter, hvis I vil på skiferie i Sydnorge
 • Mineralparken (38.3 km)

  I Mineralparken finder I en spektakulær stensamling. I disse grotter glitrer nogle af verdens flotteste sten, som hele oplevelsesparken tager udgangspunkt i. Alle børn får et skattekort, når de ankommer, som de kan bruge til at gå på skattejagt i tunnelen. Parkområdet uden for er også et herligt sted at opholde sig med blomster, træer og stenskulpturer.

  Mineralparken
  Stensamling fra Mineralparken i Norge
 • Trollaktiv (56.3 km)

  Tim Davis startede Troll Mountain i 1993 efter 14 års erfaring i det britiske militær. Den militære karriere var baseret på idræt og friluftsliv med base både i de sydlige tyske Alper og i Norge. I firmaets spæde begyndelse drejede det sig om skiturisme og vinteraktiviteter, men i sommeren 1994 blev der investeret i en raftingflåde og 8 kanoer. Deres rige aktivitetsudbud tæller blandt andet rafting, familierafting, SUP, pro-rafting, riverboard, bjergbestigning/rappelling, 10 meter høj klatrevæg, klatrepark, kajak på floden, bæver og elgsafari, battlefield live, øksekastning, pil og bue, kanotur, mountainbike samt en fiskeskole. De har åbent hver dag fra midten af april til slutningen af oktober.

  Trollaktiv
  TrollAktiv byder på rafting, kano, elgsafari, klatring og meget andet - perfekt til aktiv ferie i Norge
 • Elgtun ved Landeskogen (59.7 km)

  Tag på en af de mange billige bilferier til Norge og få en sommerferie med naturoplevelser. Elgtun ved Landeskogen er et spændende sted at besøge og en lærerig oplevelse. Parken har særlig fokus på formidling, så I kan komme hjem med en masse ny viden om de norske elge. Fire gange dagligt kan man komme ind til elgene. Imellem hver visning kan man benytte sig af deres forskellige aktivitetstilbud. På en ferie i egen bil er det nemt at komme ud og opleve den smukke natur.

  Elgtun ved Landeskogen
  At møde en elg helt tæt på, er en meget særlig oplevelse. Prøv det i Elgtun parken.
 • Nordberg Fortet (75.2 km)

  Nordberg Fortet blev bygget under krigen 1940-1945 og er et tysk kystfort, som har bevaret sin oprindelige form og i dag er et fredet kulturminde fra krigens tid. Fra fortet er der er en skøn udsigt over havet og Listalandet, og foran Nordberg Fortet ligger de berømte helleristninger i Penne.

  Nordberg Fortet
  Besøg Nordberg Fortet og helleristningerne i Penne
 • Bjoren Dampbåt (76.1 km)

  Find børnevenlige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og få en tur med dampskibet Bjoren som er et gammelt dampskib, som har forbundet byer ved Byglandsfjorden siden 1897. I dag bruges den populære familiebåd mest om sommeren af turister, som ønsker at nyde den dejlige, norske natur på tætteste hold. En tur med dampskibet tager ca. 2 timer. Tag på ferie i egen bil og oplev Norges naturlige skattekammer med Risskov Bilferie.

  Bjoren Dampbåt
  Oplev den skønne natur på dampskibet Bjoren.
Vis flere

Kort

Eikerapen Gjestegard
Gamle Gardsvegen 30, 4544 Fossdal

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat