Kør-selv ferie til Ferien Hotel Bad Malente Ostsee

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ferien Hotel Bad Malente Ostsee

Tag på en dejlig miniferie i det smukke og historierige Slesvig-Holsten.

Dejlig natur i Slesvig-Holsten
Afslapning med wellness
Tæt på både Kiel, Plön og Lübeck
 • 130 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 70 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 190 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Ferien Hotel Bad Malente Ostsee ligger i Neversfelde i Nordøsttyskland og omsluttes af Slesvig-Holsteins skønne natur i alle retninger. Området bliver, med sine mange søer og sit bakkede terræn, kaldt det ”holstenske Schweiz” og udgør et ideelt udgangspunkt for en miniferie eller en aktiv ferie med nogle fantastiske vandre- og cykelture. Hotellet ligger perfekt placeret mellem byerne Lübeck og Kiel – begge indenfor en lille times kørsel – og her venter Jer masser af gode oplevelser og interessante seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger midt i det ”holstenske Schweiz”, få kilometer fra bymidten i Bad Malente og godt 30 km. fra Østersøen. Naturen i området er fantastisk og indbyder kraftigt til, at I begiver jer ud i den, enten til fods eller på cykel. I hotellets lyse restaurant kan I få en varieret morgenbuffet, og et aftensmåltid baseret på det nationale køkken. Restauranten er åben 8:00-10:00 og 18:00-20:00. Hotelbaren byder på kaffespecialiter og drinks.

Er I til wellness, tilbyder hotellet en bred vifte af muligheder, såsom swimmingpool, sauna og massage. Der er mulighed for at leje cykler og E-bikes. I haven er der en lille legeplads og hotellet er desuden indrettet med et legerum til børnene. Hotellet tilbyder adgang til gratis trådløst internet. Der er parkering ved hotellet mod gebyr. Receptionen er åben 8:00-21:00.

Værelser

Hotellet har i alt 40 værelser. Værelserne er ca. 20 m² og udstyret med en dobbeltseng samt eget bad og toilet, TV, telefon, hårtørrer, radio og et skrivebord. Der må ikke ryges på nogen af værelserne. Kæledyr er velkomne mod gebyr.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Der er parkering ved hotellet mod gebyr på 1 euro per bil per ophold.

Vis flere

Værd at se

 • Bad Malente (1.6 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og besøg Malente-regionen der ligger i det østlige Slesvig-Holsten og huser lidt over 10.000 indbyggere. Gå en tur i det smukke ”holstenske Schweiz”. Måske kommer I forbi det 24 meter høje Holzbergturm, hvorfra I kan få et fantastisk panoramisk syn udover de to store søer, Dieksee og Kellersee, på hver sin side af tårnet. Der er lagt op til en aktiv ferie, og der er mange vandreture ud til hele fem af områdets søer. Eller hvad med at tage en dejlig sejltur med den unikke ”5-Seen-Fahrt”. Sejlturen tager sin begyndelse ved netop Dieksee, og tilbyder en fantastisk mulighed for at se en større del af regionen på kort tid – tilmed fra en skøn og forfriskende vinkel. Lige omkring Holzbergturm og Dieksee finder I også Bad Malente Wildpark; et fredet og smukt skovområde, der strækker sig over 12 hektar og hvor I blandt andet kan se vildsvin og hjorte. Der er fri adgang til parken. Selve byen Bad Malente er yderst charmerende og der finder I både butikker og caféer. Oplagt billigt weekendophold for hele familien, tjek på Risskov Bilferie og tag på en billig sommerferie sydpå.

  Bad Malente
  Der er mange smukke vandreruter i Bad Malente.
 • Sø-rundfart i Naturpark Holsteinische Schweiz (1.8 km)

  Tag på rundfart med båd i naturpark Holsteinische Schweiz i Nordtyskland. Turen er ca. 12 km lang og bringer jer over de fem søer Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee på omkring to timer. Bådene lægger til ved Malente-Gremsmühlen, Niederkleveez, Timmdorf og Plön-Fegetasche. Der er både plads indendørs-og udendørs og om bord kan I købe mindre snacks og drikkevarer. En naturskøn oplevelse for både par og familier, der skal på ferie i Nordtyskland. I kan se sejlplanen på organisationens egen hjemmeside.

  Sø-rundfart i Naturpark Holsteinische Schweiz
  Tag på rundfart på de fem søer, Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee, i naturpark Holsteinische Schweiz i Nordtyskland.
 • Plön (11.3 km)

  Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

  Plön
  Plön slot
 • Eutin (8.0 km)

  Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

  Eutin
  Besøg den historiske by, Eutin, der ligger smukt imellem to søer
 • Timmendorfer Strand (37.0 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, den længste strand i Schleswig-Holstein.
 • Naturpark Holsteinische Schweiz (68.4 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. og er dermed det største naturområde i Schleswig-Holstein. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri. Der er selvfølgelig utallige muligheder for smukke vandreture i området. En anden dejlig oplevelse er en sejltur på søerne, hvor I kan komme helt tæt på naturen og det lokale fugleliv.

  Naturpark Holsteinische Schweiz
  Sejlture på søerne i naturparken Holsteinische Schweiz.
 • Kiek Ut (27.3 km)

  Hohwacht er en by som ligger i den nordøstlige del af Kreis Plön i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Det  er også oplagt at tage en bilferie til Tyskland, i eget tempo, og så er det jo ellers bare over grænsen sydpå. Find en billig sommerferie eller vinterferie, og kør-selv til området omkring Hohwach. Nyd også en aktiv ferie når I spadserer langs vandet og klipperne. Gå en tur op til Kiek Ut, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt udover Østersøen og landområdets mange grønne træer. Hvis vejret er rigtig godt kan I endda se helt til Fehmern. Det er en dejlig frisk gåtur op på klipperne, men udsigten er det hele værd. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie, og tag hele familien med på en oplevelsestur til Slesvig-Holsten.

  Kiek Ut
  Nyd den smukke udsigt fra Kiek Ut.
 • Kiel (37.5 km)

  Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Lübeck (54.1 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Hansapark (29.6 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
Vis flere

Kort

Ferien Hotel Bad Malente Ostsee
Grebiner Weg 2 23714 Bad Malente-Neversfelde

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat