Miniferie i Harzen på Ferienpark Brockenblick

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Ferienpark Brockenblick

Bo midt i Harzens smukke natur, lige ved foden af Brocken

Fantastisk beliggenhed ved Bloksbjerg i Harzen
Wellness med sauna og dampbad
Flotte og rummelige lejligheder
 • 440 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 420 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Tilbring nogle uforglemmelige feriedage midt i Harzens smukke natur! Ferienpark Brockenblick har en helt unik beliggenhed nær foden af Brocken (Bloksbjerg), som med sine 1.141 meter ikke blot er det højeste bjerg i Harzen, men i hele Nordtyskland! Her er der lagt op til hygge og afslapning i hotellets nydelige wellnessområde og masser af vidunderlige naturoplevelser og spændende bybesøg, i Harzens fantastiske omgivelser.


Hotellet tilbyder

Ferienpark Brockenblick har en helt unik placering i udkanten af den lille by, Schierke, som ligger lige for foden af Harzens højeste bjerg, Brocken. Her er I omgivet af den fantastiske natur i Nationalpark Harz og har alletiders udgangspunkt for oplevelser og aktiviteter i den naturskønne region.

Under opholdet kan I forkæle jer selv i hotellets wellnessområde, som byder på finsk sauna og dampbad. Derudover har I mulighed for at bestille skønhedsbehandlinger.

Hotellet har en stor solterrasse, hvorfra I har en helt formidael udsigt over Harz-bjergene. Beliggenheden gør hotellet helt perfekt for aktiv ferie med uforglemmelige vandre- og cykelture. Det er desuden et godt udgangspunkt for skiferie om vinteren.

Hver morgen kan I stå op og nyde en god morgenbuffet i hotellets hyggelige rammer. Således får I den perfekte start på dagen, så I er fyldt med energi, forud for dagens oplevelser i Harzen.

Om aftenen bydes I indenfor i hotellets restaurant, ’Zwölfender’, som både serverer typiske tyske retter såvel som berømte regionale retter fra Harzen.

Hotellet tilbyder gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser og lejligheder

Ferienpark Brockenblik har 42 nydelige og velindrettede lejligheder, som ligger mellem 50 og 60 m² i størrelsen. Lejlighederne er indrettet med eget fuldt udstyrede køkken, spiseområde, privat badeværelse, behagelige senge og fladskærms-TV og er alle udstyret med egen balkon eller terrasse.

Bemærk at

Der kan maksimum være 2 voksne i en lejlighed.

Vinen som er inkluderet i pakken skal nydes på værelset.

Miljøtillæg (person) pr. døgn 2.8 EUR
Miljøtillæg (barn) pr. døgn 1.4 EUR
Betales lokalt på hotellet

Vis flere

Værd at se

 • Schierke (2.2 km)

  Den lille landsby midt i Harzen rummer omkring 900 indbyggere og ligger ved den skønne Harzen nationalpark lige midt i det prægtige Tyskland. Schierke er placeret omkring 600 meter over havets overflade og leder direkte videre op til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved floden “Kalte Bode” og er et meget besøgt sted, både på grund af den smukke beliggenhed, men så bestemt også takket være de mange muligheder for friluftsliv, som de omkringliggende bjerge og parker tilbyder. Der er nemlig rig mulighed for vandre- og cykelture i den smukke natur. Parken dækker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé at have forberedt et par ture hjemmefra, da det er et stort område.

  Schierke
  Schierken er en lille hyggelig landsby i Harzen, og er et oplagt besøgsmål under en ferie i nærheden
 • Braunlage (10.3 km)

  Tag på en familieferie med børnene og besøg den lille tyske by Braunlage som ligger i Goslar-regionen i de sydlige Harzenbjerge. Byen har sin historie at fortælle, da den allerede blev grundlagt i 1250. En af de ældste bygninger i byen er den gamle smedjebygning fra 1658, som i dag fungerer som et hotel. Den hyggelige lille by har også en del forretninger samt caféer og bistroer. Byens største indtægtskilde er turisme, mest på grund af den fantastiske beliggenhed, som er med til at gøre stedet velegnet til en masse friluftsaktiviteter og sport i de skønne bjerge og skove. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre eller cykle i bjergene, og der er flere anlagte mountainbikeruter, som nok vil kunne udfordre de fleste. Om vinteren er skisporten høj i kurs, og det kan bestemt mærkes. Harzen er et helt fantastisk skisportssted og er meget besøgt om vinteren med turister fra hele Europa. De smukke omgivelser, der er en blanding af granskove og bjerge, gør dette sted helt unikt. Prøv en tur på skøjtebanen i Stadion, som ligger i Harzburger Strasse. Her arrangeres der ishockey og diskoskøjtedans samt skøjteskydning. Udstyret kan lejes ved Stadion, prøv at få fart på med et par skøjter på fødderne, en sjov oplevelse for alle familiemedlemmerne, både øvede som uøvede. Lidt mindre balance kræver det at spille minigolf, her lægges der mere vægt på præcision med en golfkugle. Prøv den 14-hullers minigolfbane i Eventyr Golf. Dermed er der lagt op til en skøn og aktiv ferie med børnene med masser af sjove og spændende aktiviteter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en aktiv familieferie i Braunlage, Tyskland.

  Braunlage
  Braunlage byder på herlige friluftaktiviteter.
 • Wurmberg (12.2 km)

  Via svævebane fra Braunlage kan I komme op til Wurmbergs top, hvorfra I vil kunne nyde en fantastisk udsigt over hele Oberharzen. Wurmberg er det største skiområde i Harzen. For ski- og snowboardentusiaster venter der et moderne skiområde med forskellige slæbelifter samt pister for både begyndere og øvede.

  Wurmberg
  Via svævebane fra Braunlage kan I komme op til Wurmbergs top
 • Bloksbjerg (Brocken) (12.3 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • Wernigerode (16.9 km)

  "Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

  Wernigerode
  Besøg den farverige by ved Harzen Wernigerode
 • Nationalpark Harz (23.0 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Wieda (24.2 km)

  Wieda er et kurområde i det sydlige Harzen, som er beliggende med en højde på mellem 370 og 730 meter. Området er ligesom resten af Harzen ideelt til lange vandreture ellers cykelture i det bakkede landskab. Det er derfor også uden sammenligning naturen, der er i højsædet, når I besøger Wieda. Den lille by ligger iblandt skove, dale og bjerge og I skal ud og suge til jer af den rene luft og de smukke omgivelser. Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk udflugtsmulighed, hvor I kan få en kølende dukkert i det store bassin eller nyde solen på de fine græsplæneområder, der ligger omkring bassinet. Der er også en hyggelig bistro, hvor I kan nyde en let frokost. I Wieda finder I også spændende trækunst. Her ligger et lille hyggeligt værksted, hvor de producerer alle mulige forskellige træskulpturer med hjælp fra motorsave og I kan bl.a. finde fine skulpturer af ørne, bjørne og ugler. Engang imellem er det endda muligt at komme på et kursus. Dette skal I dog undersøge i god tid hjemmefra.

  Wieda
  Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser.
 • Badelandet Vitamar (26.8 km)

  Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

  Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

  Badelandet Vitamar
  Masser af oplevelser i Badelandet Vitamar.
 • Baumwipfelpfad Harz (31.0 km)

  Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

  Baumwipfelpfad Harz
  Smukke naturoplevelser fra Baumwipfelpfad Harz
 • Quedlinburg (43.0 km)

  Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

  Quedlinburg
  Tag en tur rundt i den smukke middelalderby Quedlingburg.
Vis flere

Kort

Ferienpark Brockenblick
Alte Wernigeröder Str. 1-2 38879 Schierke

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

2-personers lejlighed
Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 70% rabat
Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 50% rabat