Miniferie i Skövde og First Hotel Billingehus

Dansk | DKK

First Hotel Billingehus

Hotellet tilbyder et stort udvalg ag aktiviteter, rekreation og spa-behandlinger

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk panoramaudsigt over Skövde
 • Bredt udbud af aktiviteter på hotellet og i nærheden
 • Wellness, spa og udendørs pool
417,-
3~6 dage fra
649,-

Ophold med morgenbuffet

Besøg dejlige Skövde

3 dage
Kun 649,- / spar op til 158,-
SPAR
4 dage
Kun 969,- / spar op til 241,-
SPAR
5 dage
Kun 1.289,- / spar op til 324,-
SPAR
6 dage
Kun 1.599,- / spar op til 417,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motion og afslapningsområde
Risskov Pakken

First Hotel Billingehus tilbyder en smuk panoramaudsigt over Skövde med sin naturskønne beliggenhed på toppen af Billingen. Her bor I ved siden af Billingens fritidsområde og tilbydes et fremragende udgangspunkt for en aktiv ferie i kombination med afslapning og velvære i hotellets spa- og relaxafdeling.

Hotellet tilbyder

Under opholdet her har I nogle helt fantastiske muligheder for naturoplevelser og aktiviteter. Hotellet ligger direkte ved siden af Billingens fritidsområde som har et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien, hele året rundt..

Hver morgen serveres en god morgenbuffet med friskbrygget kaffe, hjemmebagt brød og friskpresset juice. Hotellets restaurant og bar serverer også frokost, aftensmad og brunch i et indbydende miljø med en dejlig udsigt over Skövde og de naturskønne omgivelser.

Under opholdet kan I nyde afslapning og wellness med adgang til hotellets egen Yama Spa & Fitness. Faciliteterne omfatter bl.a. en 32 grader pool, sauna, et relaxområde og et fuldt udstyret fitnesscenter. For dem som ønsker lidt ekstra kan der også bestilles forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

I sommermånederne kan I nyde solen og varmen og bade i udendørspoolen ved Billingebadet, som ligger i direkte forbindelse med hotellet. Her findes både liggestole og græsarealer, en 50 meter pool, et børnebassin og en kiosk.

Billingen er fuld af oplevelser og tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Billingens fritidsområde, og det officielle Vasaloppscenter, ligger blot et stenkast fra hotellet og her har I bl.a. gode muligheder for at jogge, tage på dejlige lange vandreture og køre på mountainbike. I vinterhalvåret kan I også stå på ski på stierne og i nærområdet findes også en slalombakke. Det er muligt at leje cykler ved henvendelse i receptionen.

Er I på ferie med børn finder I en minigolfbane på hotellet og en stor legeplads lige i nærheden. Børnene vil også elske at komme en tur til Stellas Lekland, Arena Skövde, Dalénium Science Center i Stenstorp eller Balthazar Science Center i Skövde. Om vinteren er der desuden gode muligheder for at kælke og stå på skøjter.

En anden seværdighed som bestemt er værd at besøge, er den nærliggende by, Skara. Her er der noget for hele fmailien med en rig byhistorie og ikke mindst Skara Sommerland.

Der tilbydes gratis parkering og ladestationer til elbiler og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

First Hotel Billingehus har 241 komfortable værelser, hvoraf cirka halvdelen tilbyder en fantastisk udsigt over Skövde.

Der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra seng.

Alle værelserne har en varm og indbydende atmosfære og tilbyder eget badeværelse, komfortable senge, hårtørrer, telefon og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Göteborg, Sverige
330 km fra
Helsingborg, Sverige 
430 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skövde (3.1km)

Skövde ligger mellem Vänern og Vättern og byder på et bredt udvalg af oplevelser for alle besøgende uanset alder og interesser. Oppe på bjerget Billingen mødes I af utallige aktiviteter lige fra blide gåture gennem skoven til hurtige skiløjper. Ved foden af bjerget ligger Skaraborgs centrum hvor over en kvart million mennesker i nabolaget ynder at spise, drikke, feste og leve.

Skara (28.3km)

Skara, med sine ca. 11.000 indbyggere, er en af Sveriges ældste byer, og er for nyligt blevet kåret til Skaraborgs flotteste by. Her findes mange flotte bygninger samt en skøn atmosfære. Flere af 1800- og 1900-tallets berømte svenske arkitekter har tegnet mange af byens huse, f.eks. vandtårnet af Ernst Torulf, Ivar Tengbom, arkitekten bag Stockholms koncerthus, bidrog til ombygningen af Skaras domkirke og Ragar Östberg, arkitekten af Stockholms rådhus, har tegnet Skaras togstation.

Skara domkirke er en af Sveriges største kirker. Dens nuværende stil stammer fra 1300-tallets højgotiske stil, mens enkelte dele af kirken har aner tilbage fra 1000-tallet. Fra 1000-tallet findes der en unik krypt, der blev brugt som hvilested for stiftets første biskopper. Det nuværende kor er fra 1200-tallets begyndelse, langhuset og tværskibet, som har givet bygningen sit højgotiske præg, er primært fra begyndelsen af 1300-tallet. Disse dele er opført af lokal sandsten. Kirken har været restaureret flere gange, blandt andet som følger af de dansk-svenske krige og ved storbrande. I dag er domkirken en moderne bygning med et mangfoldigt præg af middelalder-arkitektur. Kirken er også værd at besøge for sin kunstsamling.

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Veterinærmuseet ligger centralt, men i mere landlige omgivelser på Veterinärgatan 7, cirka 5 minutters gang fra hotellet. Det ligger i en flot bygning, som engang var Sveriges første veterinærskole og i dag er Sveriges eneste veterinærmuseum. Her præsenteres veterinærfagets udvikling gennem 250 år ved hjælp af moderne museumspædagogik. For historieinteresserede kan vi yderligere anbefale ruinerne af franciskanerklosterets kirke St. Katarina. Husk at tjekke åbningstider inden besøget.

I Skaras centrum kan I shoppe i hyggelige butikker med et særpræget middelaldermiljø. Her findes der også hyggelige cafeer og restauranter.

Skara Sommerland (22.4km)

Velkommen til Skara, Skandinaviens største vandland med et tivoli og gokart-bane. Badelandet er en af de største vandland, vandrutsjebaner og flere poolområder. Med andre ord, et vand eventyr for hele familien! Forlystelsesparken har alt fra rolige forlystelser til de hurtige attraktioner og rutsjebaner. Parken indeholder også legepladser og sommeraktiviteter egnet for børn i alle aldre.

Västergötlands Museum (28.9km)

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Hestevognstur gennem Grevbäcks natur (29.1km)

Ønsker I en unik oplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang, så kan en tur med hest og vogn anbefales. På en kør-selv ferie til Sydsverige, kan I opleve naturen og de smukke landskaber fra hestevognen og lyden af hove der rytmisk klapper derudaf.

Hjo (33.1km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige i eget tempo og med hele familien. Besøg den smukke by Hjo, som er en idyllisk lille by der ligger ud til stranden ved søen Vättern. Der er flere velbevarede, maleriske træhuse, smukke træbroer og gangbroer ved siden af ​​søen og Hjo har også vundet flere internationale priser for bevarelsen af ​​byens oprindelige træbygninger. Så hvorfor ikke nyde en kop kaffe i et hyggeligt miljø fra århundredeskiftet. Er vejret godt, så er det tilladt at medbringe en picnickurv og være en del af de fredelige omgivelser i byens park eller ved den smukke sø Vättern. I byens kulturdistrikt er der udstillinger året rundt, både faste og løbende udstillinger med kunst, fotografi, kunsthåndværk og design. Der er gratis adgang, og det er bestemt et besøg værd. I Hjo er det også muligt at fiske og tage på vandrerture, cykle eller hvad med en 'ørredsafari'. Der er flere vandre- og pilgrimsruter, lange cykelruter og også mountainbike-stier. Bæversafari og hundeslæde er andre eksempler på eventyr som venter i Hjo. Den kendte svenske designer Estrid Ericson, voksede op i Hjo, hvor hendes far var kældermester på Spa Hotel.

Vättern (169.3km)

Sveriges anden største sø og Europas sjette største. Søen er kendt for sit meget klare vand, som faktisk forsyner mange af egnens kommuner. Der desuden flere strande ved Vättern. Vandet er nogle steder ret koldt.

Julmarked i Jönköping (97.3km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

459,-
Kun
989,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat