Kør-selv til Fjelsted Skov Hotel på Fyn med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Fjelsted Skov Hotel

Fjelsted Skov Hotel er et familieejet hotel med en skøn have og masser af natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bo midt i naturen med skønne skove og bølgende marker
 • Passioneret køkken med fokus på klassisk dansk mad
 • Alle værelserne har balkon eller terrasse
459,-
3~5 dage fra
1.019,-

Inkl. halvpension

Naturoplevelser på Fyn

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 170,-
SPAR
4 dage
Kun 1.469,- / spar op til 315,-
SPAR
5 dage
Kun 1.919,- / spar op til 459,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Det familieejede Fjelsted Skov Hotel ligger i Ejby på Fyn ikke langt fra Middelfart og tæt på E20-motorvejen. Hotellet er placeret i et dejligt og roligt område, omgivet af en skøn natur med skov og mose samt bølgende marker. Hotellet har også sine egne grise og får.

Hotellet tilbyder

Det er tredje generation i samme familie, som driver hotellet, hvilket også straks bemærkes, når I træder indenfor. Der er en hyggelig og afslappet atmosfære og så ligger hotellet godt, hvis I skal udforske alt det dejlige, som Fyn har at byde på. 

Fjelsted Skov Hotel har et godt køkken, og maden tilberedes af gode og friske råvarer. Caféen er dog ikke som en almindelig restaurant, da maden og drikkevarer selv skal hentes i ren cafeteriastil. Til gengæld prioriteres maden højt, og der er specielt fokus på de klassiske danske kendinge som koteletter, skinke og kalvesteg med lækkert traditionelt tilbehør, som kan nydes i skønne rammer .

På hotellets grønne områder er der plads til at nyde stilheden og der er også et rigtig godt netværk af vandrestier i området. I kan f.eks. tage turen op til den fredede 'Grevens Bøg' på højen, hvorfra der også er en dejlig udsigt ned mod hotellet og ud mod Fjelsteds mose og de mange marker. I kan også tage turen rundt om søen, hvor der er guldfisk og gråænder, som også har reder langs bredden. Derfor skal I også være forsigtige når I færdes i området. Af og til kommer der også en sulten fiskehejre forbi, og så står der blandt andet guldfisk på menuen.

Fra Fjelsted Skov Hotel er der ikke langt til Middelfart, hvor der venter et væld af oplevelser til både voksne og børn. Prøv Bridgewalking og oplev Middelfart fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. I kan også tage på hvalsafari i Lillebælt og se de små marsvin eller besøge byens museer samt selvfølgelig shoppe rundt i de mange charmerende butikker. 

I Odense venter der også en perlerække af oplevelser for alle aldre. Gå på opdagelse i H.C. Andersens fødeby, hvor der er masser af hyggelige gågader, museer, caféer og restauranter. Odense Zoo er også en populær kending, og bestemt et besøg værd.

Fjelsted Skov Hotel tilbyder gratis parkering på hotellets område.

Værelser

Værelserne ligger i lave bygninger, der ligger separat fra receptionen og caféen. Fælles for alle værelserne er, at de alle har udgang til enten balkon eller terasse samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også gratis Wi-Fi på værelserne samt et stort fladskærms-TV. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Moderne dobbeltværelse med eget bad og toilet, fladskærms-tv, gratis trådløst 500 m/bit internetforbindelse og egen balkon eller terrasse. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse til med eget bad og toilet, fladskærms-tv, gratis trådløst 500 m/bit internetforbindelse og egen balkon eller terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Humlemagasinets Haver (6.3km)

En af de mange oplevelser som venter på Fyn er Humlemagasinet. Nyd de syv smukke haver, som blandt andet omfatter en frugthave, den engelske rosehave og dronning Ingrids have. Humlemagasinet huser også kulturhistoriske udstillinger og der afholdes forskellige kulturelle begivenheder. I det smukke område er der også en butik og en lille café. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kør-selv til Fyn med hele familien i eget tempo.

Middelfart (17.9km)

Middelfart betyder "farvandet man rejser mellem" og henviser til forbindelsen mellem Jylland og Fyn. Byen er placeret mellem Lillebæltsbroen og Den gamle Lillebæltsbro ved Lillebælts smalleste sted. På en ferie i egen bil er det også nemt at besøge området omkring Middelfart. I området er der masser af ting at give sig til og et utal af seværdigheder, som helt sikkert er et besøg værd.

Clay Keramikmuseum Danmark (21.1km)

Besøg Clay Keramikmuseum ved Lillebælt i Middelfart og oplev keramisk kunst, design og kunsthåndværk fra første paket. Museet huser nogle af Europas flotteste samlinger af keramik, heriblandt ikke mindst en overdådig Royal Copenhagen-samling. Museets forskellige udstillinger er spændende og varierede og udskiftes jævnligt, så nye kan komme til.

Ditlevsdal Bison Farm (20km)

Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn og er Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser. På udvalgte dage i løbet af året arrangeres der guidede ture på den nordfynske prærie, hvor I kan opleve de prægtige dyr helt tæt på. Turen foregår med traktor og vogn, mens en guide fortæller om dyrene, deres adfærd og sjove historier fra hverdagen.

Besøg gårdbutikken, som er åben torsdag til lørdag. Her kan I købe lækre bisonudskæringer med hjem. I den lille skov bag ved butikken ligger Indianerbanen, som byder på klatring og balancegang. Indianerbanen er tilgængelig i butikkens åbningstid.

Odense (29.3km)

Odense er en hyggelig by, midt på Fyn, med masser at byde på lige fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spændende oplevelse i Odense er et besøg i H.C. Andersens hus, som ligger i den gamle bydel. H.C. Andersens hus fungerer som et museum, og udstillingerne fortæller om digterens liv fra barndomsårene, som fattig skomagersøn, hans svære tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. I kan også tage hele familien med i Odense Zoo, besøge friluftsmuseet Den Fynske Landsby og meget mere.

H.C. Andersens Hus (28.2km)

Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Trinity Hotel

Moderne hotel ved Lillebælt

Østjylland

Miniferie ved Fredericia

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

325,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Restaurant med udsigt til Lillebælt

Læs mere

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

379,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere

Vissenbjerg Storkro

Oplevelser på Fyn

Fyn

Kroferie på Fyn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

840,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Tæt på Egeskov Slot!

Læs mere

Hotel Postgaarden Fredericia

Inkl. dagens ret

Østjylland

Historisk hotel i Fredericia

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x dagens ret
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet og parkering

129,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Historisk hotel i Fredericia

Læs mere

Bogense Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Oplev Nordfyn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis internet

251,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Miniferie i sjælfulde rammer i Bogense

Læs mere