Billig kroferie på Fredensborg Store Kro

Dansk | DKK

Fredensborg Store Kro

Udsøgt mad og smukke omgivelser lige ved siden af Fredensborg Slot

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Gourmet med et twist af hverdag
 • Nabo til Fredensborg Slot
 • Historisk og unik Kro i skønner rammer
326,-
3 dage kun
1.619,-

Gourmet med et twist i Nordsjælland

10 min. fra Fredensborg Slot

3 dage
Kun 1.619,- / spar op til 326,-
NEDSAT
* Pris pr. person i mindre dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Fredensborg Store Kro har en suveræn beliggenhed omgivet fantastisk natur, lige ved siden af Fredensborg Slot, med Esrum Sø indenfor kort gåafstand. Her træder I ind i en ganske særlig kroatmosfære, som emmer af kongelig historie, og kan se frem til et unikt kroophold, hvor både eventyrlysten og smagsløgene bliver forkælet.

Kroen tilbyder

Fredensborg Store Kro udgør ideelle rammer for jer der sætter pris på gourmetmad, god kvalitet og smuk natur. I starter naturligvis dagen med et dejligt morgenmåltid, og herefter kan I med fuld energi tage ud og udforske omgivelserne. Nyd f.eks. den skønne natur med vandreture omkring søen, kør en tur op til nordkysten og slap af på Hornbæk Strand eller tag på ’slots-tour’ og oplev både naboen, Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot i Hillerød og Kronborg i Helsingør.

Beliggenheden giver jer også mulighed for, at køre en tur over Øresund, og besøge den charmerende svenske købstad, Helsingborg. Mulighederne er mange, men uanset hvad I er til kan I hver dag glæde jer til at komme tilbage på kroen, hvor aftenmåltidet er et absolut højdepunkt.

I den hyggelige bistro serveres gourmetmad med et twist af hverdag, og retterne er inspireret af det nordiske cuisine med et fransk touch. Chefkokken tilrettelægger altid menukortet baseret på sæsonens råvarer, hvilket betyder I vil opleve mad af højeste kvalitet, som virkelig forkæler smagsløgene. Efter en uforglemmelig middag er det oplagt at slappe af med en drink i den hyggelige bar, og runde dagen af med manér.

Der er gratis parkering ved kroen, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Fredensborg Store Kro byder på lyse og moderne værelser i topkvalitet, og I kan vælge at nyde opholdet på et af de elegante dobbeltværelser som findes i størrelserne ”Petite”, "Grande", Business Standard, Business Deluxe og Junior Suite.

Værelserne ligger i Rejsestalden / Annekset på vejen lige overfor Kroen.

Vigtig information

Petit-dobbeltværelserne har 140 cm bred seng.

Business dobbeltværelse har 160 cm bred seng.

Business deluxe dobbeltværelse har 180 cm bred seng.

Grande-dobbeltværelserne og junior suiter har 180 cm bred seng.

Værelsestyper *

Stort dobbeltværelse

1 / 4
Grande dobbeltværelserne er dels indrettet i hovedbygningen, og dels i den nyrenoverede Rejsestald fra 1723 som ligger på modsatte side af vejen lige overfor hovedindgangen til Fredensborg Store Kro. I hovedbygningen er der adgang til elevator. Værelserne er alle individuelt indrettet i en klassisk og historisk stil, og har eget badeværelse med lækre produkter fra Karmameju og en 160 cm bred seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Mindre dobbeltværelse

1 / 4
Petit dobbeltværelserne er dels indrettet i hovedbygningen, og dels i den nyrenoverede Rejsestald fra 1723 som ligger på modsatte side af vejen lige overfor hovedindgangen til Fredensborg Store Kro. I hovedbygningen er der adgang til elevator. Værelserne er alle individuelt indrettet i en klassisk og historisk stil, og har eget badeværelse med lækre produkter fra Karmameju og en 140cm bred seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business deluxe dobbeltværelse

1 / 5
Business DeLuxe dobbeltværelserne er dels indrettet i hovedbygningen, og dels i den nyrenoverede Rejsestald fra 1723 som ligger på modsatte side af vejen lige overfor hovedindgangen til Fredensborg Store Kro. I hovedbygningen er der adgang til elevator. Alle værelser er smukt indrettet med klassiske elementer fra historien og et moderne touch på møblerne. Dertil har værelserne eget badeværelse med dobbelt bruseniche og med lækre badeprodukter og artikler. Sengen er 180cm bred.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite i annekset

1 / 5
Junior suiterne er indrettet i hovedbygningen i den nyrenoverede Rejsestald fra 1723 som ligger på modsatte side af vejen lige overfor hovedindgangen til Fredensborg Store Kro. Junior suiterne har senge på 180cm i bredden, og er individuelt indrettet i klassisk og historisk stil. Alle værelserne har eget badeværelse med lækre badeprodukter og artikler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 4
Business standard dobbeltværelserne er dels indrettet i hovedbygningen, og dels i den nyrenoverede Rejsestald fra 1723 som ligger på modsatte side af vejen lige overfor hovedindgangen til Fredensborg Store Kro. I hovedbygningen er der adgang til elevator. Alle værelser er smukt indrettet med klassiske elementer fra historien og et moderne touch på møblerne. Dertil har værelserne eget badeværelse med lækre gadeprodukter og artikler. Sengen er 160 cm bred.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Frederiksborg Slot (11km)

Kør en tur til Hillerød hvor I kan opleve det yderst iøjnespringende Frederiksborg Slot. Det blev bygget af Christian d. 4. i begyndelsen af 1600-tallet og er Nordens største renæssanceanlæg. Anlægget omfatter en smuk slotspark og en slotskirke. Siden 1878 har slotsområdet dannet rammerne om Det Nationalhistoriske Museum. Oplev 500 års danmarkshistorie gennem malerier og portrætter, møbler og kunsthåndværk og konger og dronninger. Kom en tur rundt og se bl.a. riddersalen, slotskirken, audienssalen og Neptunspringvandet.

Louisiana Museum of Modern Art (11.4km)

Tag på ferie i Danmark og besøg det nok bedst kendte museum for moderne kunst. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller og kør-selv til Nordsjælland på en skøn familieferie. I Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art, der er et af de førende museer for moderne kunst i Skandinavien med mellem 6 og 10 forskellige udstillinger om året samt en permanent udstilling. Museet ligger placeret med panoramaudsigt over Øresund, og her kan der med rette siges, at både kunsten, naturen og arkitekturen er sammensmeltet i en unik harmoni. Gå en tur i parken, som omgiver Louisiana og nyd de mange kunstværker, som synes ét med omgivelserne. Der er masser af plads, hvor børnene kan boltre sig og museet har også et meget familievenligt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne. Find den rette familieferie med billige hoteller til Nordsjælland hos Risskov Bilferie.

Gurre Slotsruin (11.5km)

Nordsjælland byder på mange muligheder for sportslige aktiviteter, og der er gode cykelruter og vandreture i de omkringliggende skovene. Besøg eventuelt Gurre slotsruin, der ligger lige ved siden af Gurre Sø. Tag turen rundt om søen på enten cykel eller gåben og nyd den ca. 10 km lange tur i naturlige omgivelser.

Helsingør (14.1km)

Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

The Danish Museum of Science and Technology (12.4km)

På museet kan I opleve udviklingen af teknologien og maskinerne. I kan opleve retro biler, fly og verdens ældste bil, som stadig kører! Det er et sted, som skal besøges, hvis I har lidt benzin i blodet eller bare er tossede med teknik!

Karen Blixen Museet Rungstedlund (15.5km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange klenodier som Nordsjælland gemmer på. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kør-selv til Karen Blixen Museet, Rungstedlund. Hun har skrevet fængslende fortællinger som Vinter-Eventyr, Den afrikanske Farm og Syv fantastiske Fortællinger under forskellige pseudonymer, men bedst er hun kendt som Karen Blixen. Det pragtfulde Rungstedlund, hvor hun voksede op, er blevet omdannet til en lille perle af et museum, der bestemt er et besøg værd.

Det ligger ca. 15 minutters kørsel fra Humlebæk. På Rungstedlund er der mulighed for at få et usædvanligt indblik i Karen Blixens fantastisk liv, og der er også udstillet eksemplarer af hendes barndomsdigte, manuskripter, breve og førsteudgaver af hendes værker samt tegninger, som hun har lagt hånd til i sit lange og interessante liv. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en rigtig familieferie fyldt med spændende oplevelser.

Kronborg (16.2km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og oplev de mange historiske byer rundt om i landet. Find en bilferie i Danmark med børnevenlige hoteller og kom afsted på en historisk oplevelse. En af perlerne på det historiske landkort er så bestemt Helsingør, som bekendt danner baggrund for nok en af de mest berømte bygninger i Danmark. Den gamle fæstning og slot, der oprindeligt stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, først kendt som Krogen og siden, i 1500-tallet, omdøbt til Kronborg Slot. Foreviget i Shakespeares berømte “Hamlet”, hvor selvsamme, Prinsen af Kronborg, ytrede de berømte ord: “At være eller ikke at være – det er spørgsmålet.”

Et dog lidt andet spørgsmål, som ejerne af de skibe, der sejlede igennem Øresund, måtte stille sig selv, var, hvorfor de skulle betale told for at få lov til at sejle deres skibe ind og ud af Østersøen, gennem Øresund. Men netop Kronborgs strategiske beliggenhed på den yderste spids, ved Øresunds smalleste sted, giver en god idé om, hvilke konsekvenser kanonkuglerne kunne have på de skrøbelige handelsskibe, som fragtede varer gennem sundet, hvis ikke tolden blev betalt til det danske skatkammer. Tolden blev først ophævet i 1857 ved betalingen af en klækkelig kompensation til den danske statskasse.

Der tilbydes flere forskellige ture rundt på Kronborg, men turen ned i kasematterne, kældrene under Kronborg, er en oplevelse i sig selv. Besøg den kendte danske kriger, Holger Danske, som sover i kælderen, og her fortæller sagnet, at han vil vågne fra sin søvn i det øjeblik, at Danmark skulle komme i fare.

I forlængelse af Kronborg ligger M/S Museet for Søfart, som er en god oplevelse, især efter at det blev flyttet over i den gamle tørdok i 2013 og dermed fik nye muligheder for at fremvise sine mange, interessante genstande. Kom afsted på et weekendophold eller find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og få jer en billig sommerferie i Helsingør og omegn.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

440,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Bymose Hegn

Ophold med morgenbuffet

Nordsjælland

Midt i den flotte natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 1 glas øl, vin eller vand
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internet og parkering

Fra kun
869,-

Vis kort

Miniferie på Sjælland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat