Miniferie på Sinatur Hotel Frederiksdal nær København

Dansk | DKK

Frederiksdal Sinatur Hotel

Nyd en afslappende ferie i rolige og naturskønne omgivelser på moderne hotel i Kgs. Lyngby

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.6 / 5

Highlights

 • Oplevelser med natur og kvalitet
 • Stemningsfuldt hotel i Kgs. Lyngby
 • Bo nær København i skønne omgivelser
803,-
3~4 dage fra
1.299,-

Inkl. halvpension

Smuk natur

3 dage
Kun 1.299,- / spar op til 484,-
SPAR
4 dage
Kun 1.899,- / spar op til 803,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis opgradering til Superior værelse
Risskov Pakken

Inkl. 3-retters menu og 1 gl. vin i lobby baren

Nær København

3 dage
Kun 1.599,- / spar op til 404,-
SPAR
4 dage
Fra 2.319,- / spar op til 658,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x 1 glas vin i lobby baren (15-17)
 • Gratis opgradering til Superior værelse
Risskov Pakken

Frederiksdal Sinatur Hotel ligger i smukke og idylliske omgivelser, mellem Furesø og Bagsværd Sø, ikke langt fra København. Her har I komfortable og moderne rammer for et ophold med ideelle muligheder for, at udforske både naturen, København og det øvrige Nordsjælland.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger omgivet af Furesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø, i de idylliske skovområder, i udkanten af Kongens Lyngby. Naturen omkring hotellet giver jer ideelle muligheder for rolige vandre- og cykelture, og under opholdet har I mulighed for at leje cykler, så I let kommer ud på eventyr i området.

Den korte afstand til København gør naturligvis hotellet til et godt udgangspunkt for storbyoplevelser, med shopping og sightseeing i hovedstaden, og samtidig har I flere andre spændende seværdigheder inden for kort afstand, såsom Frederiksborg Slot, Dyrehaven og Bakken, Experimentarium og Louisiana-museet.

Om morgenen kan I få en herlig start på dagen med hotellets velsmagende morgenbuffet, som serveres i hyggelige rammer.

Restauranten serverer udsøgte måltider i et prisvindende madkoncept, og har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i sølv for sit miljøvenlige fokus. Maden, der er af udsøgt kvalitet, tilberedes stort set udelukkende af miljøvenlige produkter og kan nydes med et skønt blik ud mod Mølleåen, som forbinder Furesø og Lyngby Sø. Senere på aftenen kan I runde dagen af med en drink og en hyggelig samtale i den stemningsfulde bar.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 60 rummelige og lyse værelser, som alle har udsigt mod naturen, og tilbyder komfortable rammer for jeres ophold i Nordsjælland. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser, og det er muligt at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne. Alle værelserne har eget bad og toilet og er udstyret med behagelige senge, telefon og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 15m2 med eget badeværelse, behagelig seng, kaffe- og te faciliteter, telefon og TV. Flere har udsigt til skov og Mølleåen, der løber lige udenfor.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 1
De rummelige dobbeltværelser (ca. 22 m2) ligger smukt med naturen som genbo. På den private altan kan du slappe af og nyde udsigten over den naturskønne Mølleå. Værelset er indrettet enkelt og lyst med en dobbeltseng ( 2 senge 90 x 200) og alle de faciliteter, somder er brug for.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lyngby (4.7km)

Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og find billige hoteller til turen både når det er sommerferie og vinterferie. Find børnevenlige hoteller tæt på København og besøg Kongens Lyngby, hvis der skal shoppes lidt. Her er der nemlig gode shoppingmuligheder bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter.

Kongens Lyngby er desuden præget af de mange slotte, der ligger i byens nærhed. Besøg f.eks. Sorgenfri Slot, der har huset kongelige igennem mange generationer, og hvor I finder en fin slotshave, hvor størstedelen er åben for offentligheden.

Besøg også Sophienholm, der har en dejlig beliggenhed ned til Bagsværd Sø. I umiddelbar nærhed finder I også Marienborg og Eremitageslottet. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted på en tur fyldt med oplevelser i og tæt på Lyngby.

Gentofte (10km)

Kirken er Gentoftes ældste bygning fra 1100 tallet og Danmarks næstældste kirke.

Tag en tur i Bernstorffsparken, som er en rigtig slotspark som omkranser Bernstorff Slot – kongefamiliens tidligere sommerhus med en dejlig rosengård.

Besøg Kildeskovshallen med den smukke svømmehal og panoramavinduer. 2 pools at vælge imellem og også en børnepool. Kildeskovshallen har åben hele året, på nær jul og nytår. 

Dyrehaven (11km)

Med sine mere end 300 år som fredet skov og dyrereservat, har Dyrehaven gennem generationer været et yndet udflugtsmål for såvel konger som borgere. Dyrehaven ligger blot 20 minutter nord for København, men det fredfyldte område føles langt fra storbyens livlige gader. Parken er kendt for sine mere end 2000 vilde hjorte, som I med stor sandsynlighed vil støde på, under en gåtur igennem skoven eller over de bakkede enge.  

I 2015 blev Dyrehaven optaget på UNESCOs verdensarvsliste grundet sin spændende historie som jagtområde for de kongelige. Når I går rundt i parken, så læg mærke til de stjerneformede knudepunkter i stisystemet, som blev anlagt, for at jægerne bedre kunne følge hundenes færden rundt i skoven. 

Midt i den store naturpark ligger kongens jagtslot, Eremitageslottet, hvorfra der er en smuk udsigt til Øresund. Det smukke barokslot blev opført af Kong Christian d. 6. i perioden 1734-36 og det er muligt at købe billet til en rundvisning på slottet i sommerperioden.

Experimentarium (12.4km)

Find en sommerferie eller vinterferie til København hos Risskov Bilferie. Der er masser at tage sig til og opleve i hovedstaden, især hvis børnene er med på turen. En af de helt store oplevelser ligger i Hellerup, og efter en større ombygning, brand og en hel utrolig indsats har Experimentarium atter åbnet dørene på sin vante adresse i Tuborg Havn i Hellerup og er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie. Hele Danmarks videnskabscenter er atter klar til at overraske og forbløffe sine besøgende, der selv kan afprøve de mange eksperimenter, der bare venter på at kunne fortælle hvorfor, hvordan og hvad der vil ske når videnskabens grundbegreber afprøves. Prøv også verdens første interaktive biograf baseret på bevægelsessensorer, hvor alle skal hjælpe til med at bekæmpe de mørke tåger for at hjælpe pigen Anna. Der er kommet helt nye udstillinger efter genåbningen i januar 2017 og derfor er det ingen overraskelse at Experimentarium kommer ind på en særlig plads på spisesedlen over rigtig gode familieoplevelser. For børnene åbner der sig en helt ny verden og for de voksne er det rart at få rystet principperne på plads ved selvsyn og lære en masse nyt samtidigt. Experimentarium er et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark.

Superkilen (14.3km)

Start besøget fra Nørrebrogade og træd ind i et stort rødt landskab, også kendt som den Røde Plads, som er dedikeret til fysiske aktiviteter. udstyret med forskellige fitnessredskaber eller hvad med en tur i gyngebænkene. Forsæt ind i Superkilen til Den Grønne Park, indrettet med bakker og en legeplads samt gode steder til at afholde en picnic. Superkilen er let genkendeligmed sine asfalterede neonrøde, pink og orange farver og dækker området mellem Mimersgade og Nørrebrogade. Der er også nogle caféer, som er med til at skabe en god og hyggelig atmosfære. Tag endelig børnene med, som vil synes det er sjovt at lege i det ´bakkede´ landskab, fyldt med glade farver og kunst.

Assistens Kirkegård (14.9km)

Denne meget specielle kirkegård ligger på Nørrebro i København, og blev i første omgang oprettet, da der manglede plads inden for voldene. Men Assistens Kirkegården er særlig kendt, da en lang række berømte personligheder ligger begravet her. Men den smukke kirkegård er også en vidnesbyrd om historiens gang og er så bestemt et besøg værd. Besøg H.C. Andersens, Kierkegaard, Eckersberg, Scherfig, Niels Bohr og Etta Cameron´s gravsteder for blot at nævne nogle få af de danske berømtheder der ligger til hvile på Assistenskirkegården. Tag på storbyferie eller weekendophold i København og besøg dette smukke og historiske sted.

Rosenborg Slot (16.1km)

Det smukt anlagte slot ligger i hjertet af København og blev bygget efter ordre fra Christian IV i den nyanlagte Kongens Have. Slottet holder også på nogle af Danmarks største kulturskatte og i kælderen udstilles de danske kronjuveler og kongekroner. Riddersalen er den flotte sal med tronstolen udført af en narhvalstand . Der er også en meget imponerende udstilling af Flora Danica og veneziansk glas, som kan besøges i tårnkamrene. I Skatkammeret opbevares kronjuvelerne bag lås og slå og meget tykke mure. Kronerne er udsmykket til fulde med alt hvad der hører med af ædelstene og guldornamenter. Kronjuvelerne består blandt andet af nogle af verdens fineste smaragder.

Den lille havfrue (16.5km)

Den lille havfrue er en af Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Hun sidder på Langelinie i København og byder rejsende velkommen i Københavns Havn.

København (16.8km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen

160,-
Kun
899,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Comwell Holte

15 km nord for København

Storkøbenhavn

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

159,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

4-stjernet ophold tæt på København

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 540kr per nat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat