Giv et gavekort til en du holder af

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gavekort

Giv et gavekort til en du holder af

Giv et gavekort til en, du holder af. Et oplevelsesgavekort vækker nemlig glæde, både når det bliver modtaget og brugt. Et gavekort på et beløb giver mulighed for at vælge lige det ophold, man ønsker sig.

Vælg et beløb på gavekortet (min. kr. 200). Undgå at anvende punktum eller komma, når I angiver beløbet. Vælg efterfølgende, om gavekortet skal sendes pr. post eller e-mail til dig selv eller modtageren. Vælger du at få gavekortet tilsendt på e-mail, fremsendes det med det samme. Gavekortet betales ved bestilling og betales med VisaDankort eller MasterCard. Gavekortet gælder til køb af rejser på www.risskov-bilferie.dk og kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdato.

Såfremt du har modtaget et gratis gavekort kan dette ikke kombineres med andre gavekort.

Leveringstid

Bestiller I et gavekort og ønsker det tilsendt med posten, vil det normalt være fremme i løbet af 10 hverdage. Ønsker I derimod at få tilsendt gavekortet pr. e-mail, vil det være fremme i løbet af få minutter.


Gavekort

Gavekortets værdi *

Til *

Fra *

Personlig hilsen

Købers oplysninger

Købers navn *

Adresse *

Postnummer

Email *

Telefonnummer *

Gavekortsdesign

Gavekort design

Klassisk

Jul

Romantik

Tillykke

Fødselsdag

Kærlighed

Mors Dag

Leveringsmetode

E-mail i PDF format
Levering med post (+ 29,-) *
I gavekuvert (+ 59,-) *
I julegavekuvert (+ 59,-) *

* Hvis du ønsker at få tilsendt dit gavekort med posten eller som gaveboks, skal du forvente op til 10 dages leveringstid