Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Gavekort

Giv et gavekort til en du holder af

Giv et gavekort til en, du holder af. Et rejsegavekort vækker nemlig glæde, både når det bliver modtaget og brugt. Et gavekort på et beløb giver mulighed for at vælge lige det ophold, man ønsker sig. 

Vælg et beløb på gavekortet (min. kr. 200). Undgå at anvende punktum eller komma, når I angiver beløbet. Vælg efterfølgende, om gavekortet skal sendes pr. post eller e-mail til dig selv eller modtageren. Vælger du at få gavekortet tilsendt på e-mail, fremsendes det med det samme. Gavekortet betales ved bestilling. Gavekortet gælder til køb af rejser på www.risskov-bilferie.dk og kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdato.

Bemærk at det gratis gavekort ikke kan kombineres med andre gavekort.

Leveringstid

Bestiller I et gavekort og ønsker det tilsendt med posten, vil det normalt være fremme i løbet af 5 hverdage. Ønsker I derimod at få tilsendt gavekortet pr. e-mail, vil det være fremme i løbet af få minutter.

Gavekortets værdi og indhold

Gavekortets værdi *

Fra *

Til *

Personlig hilsen til modtageren

Forsendelsesinformationer

Navn *

Jeres adresse *

Postnummer og By

Jeres email adresse *

Jeres telefonnummer *

Design og levering

Vælg det ønskede tema

Klassisk
Jul
Romantik
Tillykke
Fødselsdag
Kærlighed

Leveringsmetode

E-mail i PDF format   Levering med post (+ 29,-) *   I gaveboks (+ 59,-) *   I julegaveæske (+ 59,-) *  

* Hvis du ønsker at få tilsendt dit gavekort med posten eller som gaveboks, skal du forvente op til 5 dages leveringstid

 Vi accepterer Risskov Bilferies rejsebestemmelser *

Ved betaling med kreditkort opkræver kortindløseren et gebyr på 1,2 % af den samlede pris i overensstemmelse med gældende regler.