Miniferie på GHOTEL hotel & living Göttingen

Dansk | DKK

GHOTEL hotel & living Göttingen

Kombiner by og natur med et 4-stjernet ophold i Göttingen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhed tæt på centrum og motorvej A7
 • Højt komfortniveau og fri adgang til sauna
 • Fantastisk natur i Nationalpark Harz
498,-
2~4 dage fra
349,-

Ophold med morgenbuffet

Miniferie i Göttingen

2 dage
Fra 349,- / spar op til 184,-
NEDSAT
3 dage
Fra 669,- / spar op til 306,-
NEDSAT
4 dage
Fra 919,- / spar op til 499,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet
Wild Offer

Inkl. 2-retters menu

Miniferie i Göttingen

2 dage
Kun 599,- / spar op til 121,-
NEDSAT
3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 144,-
NEDSAT
4 dage
Kun 1.319,- / spar op til 286,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness
Risskov Pakken

GHOTEL Hotel & Living har en god beliggenhed tæt centrum og hovedbanegården i den charmerende tyske universitetsby, Göttingen, i Niedersachsen. Byen som, i middelalderen var en del af Hanseforbundet, gennemstrømmes af floden Leinen, og byder på masser af kultur og historie i den smukke ’Innenstadt’, som rummer et stort udvalg af butikker, museer, caféer og restauranter. Samtidig har I Harzens smukke natur og bjerge indenfor en overskuelig køretur, og kan således let kombinere by og natur i én og samme ferie. Hotellet er desuden perfect for et stop-over da hotellet ligger tæt på motorvej A7.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel tilbyder et godt udgangspunkt for en ferie med masser af shopping og sightseeing. Her bor I i moderne rammer og indlemmes i hotellets varme og gæstfri atmosfære. Under opholdet har I fri adgang til hotellets sauna, som er det perfekte sted at slappe af og nyde ferielivet.

Göttingen er en universitetsby med stort ’U’, forstået på den måde, at mange af byens muligheder og seværdigheder har en tæt relation til universitet, Georg-August. Dette gælder ikke mindst byens ubestridte vartegn, ’Gänselieselbrunnen’, som er et springvand opført foran det gamle rådhus tilbage i 1901. Midt i springvandet står ’Gåsepigen’, som universitetsstuderende har tradition for, at kravle op og kysse og give blomster, efter at have bestået deres doktorgrad.

Der også findes hele tre botantiske haver i byen, som alle ligger i forbindelse med - og vedligeholdes af - Georg-August Universitet. På universitetes sydside ligger den gamle og traditionelle botaniske have som strækker sig over et område på 4,5 hektar, mens der nordøst for hotellet er anlagt en eksperimentel have på 36 hektar, med mange vilde og sjældne plantearter. Og lige overfor den ligger ”Forstbotanischer Garten und Arboretum” som er 40 hektar stor, og som huser mere end 2.000 forskellige arter.

Hver dag kan I stå op og nyde en god og omfattende morgenbuffet i hotellets hyggelige rammer. Hotellets restaurant tilbyder desuden både frokost- og aftenretter og det er også muligt, at få lavet en frokostmadpakke, som man kan tage med og nyde hvor man har lyst.

Hotellets hyggelige bar er døgnåben og serverer både drinks og et udvalg af snacks såsom tærte, flambé og pizza.

Hotellet tilbyder parkering mod et mindre dagligt gebyr og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 144 flotte og moderne værelser som alle tilbyder et 4-stjernet komfortniveau. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser og alle værelserne er indrettet med eget badeværelse og udstyret med air condition, skrivebord, sikkerhedsboks, behagelige senge, radio og fladskærms-TV med gratis Sky-kanaler.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

410 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Göttingen (1.7km)

Universitetsbyen Göttingen med mere end 1000 års byhistorie er et besøg værd. Den smukke by er omgivet af voldgrave og der er imponerende kirker og smukke nyistandsatte bindingsværkshuse spredt over hele byen, som er med til at give byen en speciel atmosfære. Det gamle bycentrum præges af et livligt caféliv med masser af restauranter og der hersker næsten en sydlandsk atmosfære i byen.

Byens vartegn er Gänseliesel-brønden og Gänseliesel, som er en jugendstilfigur, der forestiller en fattig pige, der vogter sine gæs og som nok er den mest kyssende pige i hele Göttingen. Traditionen tro kysser nemlig alle de studerende, der har afsluttet deres eksamen, denne pigefigur, også selv om der blev oprettet et kysseforbud i 1926.

Witzenhausen (28.7km)

Tag også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den mindste universitetsby i Tyskland. Der er smukke og velholdte bindingsværkshuse, prøv bare at tage turen forbi det gamle bryghus, som står velbevaret og strunk og byder gæsterne på blandt andet kirsebærøl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en af de absolut største kirsebærregioner i Tyskland. Der høstes kirsebær på livet løs omkring midten af juli og lige derefter afholdes den berømte ´Old Town-festival´, hvor det ikke går stille for sig og bestemt en oplevelse værd, hvis tiderne passer.

Grenzlandmuseum (31.2km)

Besøg Grenzlandmuseum. Museet ligger lige ved nutidens delstatsgrænse i en tidligere toldadministrationsbygning ved grænseovergangen mellem Øst- og Vesttyskland. Museet fortæller en spændende historie om delingen i Midttyskland og hvilke påvirkninger det havde på området.

Bad Lauterberg (45.5km)

Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

Kassel (48.7km)

Bilferie i Tyskland er altid et oplagt valg til enten en sommerferie eller vinterferie. Kassel, syd for Hannover, ligger midt i grønne omgivelser, mellem Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrvej (Deutsche Märchenstraße), som strækker sig over mere end 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau - brødrene Grimms fødeby med mindesmærke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedvejen på Den Tyske Eventyrvej, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefængerbyen, Hofgeismar - Torneroses slot Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Stadsmusikanterne. Langs vejen ligger stederne og landskaberne, hvor deres eventyr foregår, efter hinanden som perler på en snor og bliver til en fabelagtig rejsevej. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og kom afsted på oplevelser i eget tempo. 

Braunlage (63.7km)

Tag på en familieferie med børnene og besøg den lille tyske by Braunlage som ligger i Goslar-regionen i de sydlige Harzenbjerge. Byen har sin historie at fortælle, da den allerede blev grundlagt i 1250. En af de ældste bygninger i byen er den gamle smedjebygning fra 1658, som i dag fungerer som et hotel. Den hyggelige lille by har også en del forretninger samt caféer og bistroer.

Byens største indtægtskilde er turisme, mest på grund af den fantastiske beliggenhed, som er med til at gøre stedet velegnet til en masse friluftsaktiviteter og sport i de skønne bjerge og skove. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre eller cykle i bjergene, og der er flere anlagte mountainbikeruter, som nok vil kunne udfordre de fleste. Om vinteren er skisporten høj i kurs, og det kan bestemt mærkes. Harzen er et helt fantastisk skisportssted og er meget besøgt om vinteren med turister fra hele Europa. De smukke omgivelser, der er en blanding af granskove og bjerge, gør dette sted helt unikt.

Prøv en tur på skøjtebanen i Stadion, som ligger i Harzburger Strasse. Her arrangeres der ishockey og diskoskøjtedans samt skøjteskydning. Udstyret kan lejes ved Stadion, prøv at få fart på med et par skøjter på fødderne, en sjov oplevelse for alle familiemedlemmerne, både øvede som uøvede. Lidt mindre balance kræver det at spille minigolf, her lægges der mere vægt på præcision med en golfkugle. Prøv den 14-hullers minigolfbane i Eventyr Golf. Dermed er der lagt op til en skøn og aktiv ferie med børnene med masser af sjove og spændende aktiviteter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en aktiv familieferie i Braunlage, Tyskland.

Nationalpark Harz (75.4km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

424,-
Fra kun
1.249,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Miniferie i Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)

190,-
Kun
999,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere

Victor's Residenz Teistungenburg

Afslapning nær Harzen

Harzen

Velvære i Tyskland

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet og parkering

117,-
Kun
599,-

Vis kort

I Tysklands grønne hjerte

Læs mere

Haus Iris

Inkl. kaffe og kage

Harzen

Smukke Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
 • 1 lille fl. likør pr. voksen

Kun
599,-

Vis kort

Skønne omgivelser

Læs mere

Göbel s Vital Hotel

Ophold med halvpension

Harzen

4-stjernet Plus spahotel

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 10% rabat på spa-behandlinger
 • Gratis internet og parkering

504,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Elegant spahotel i legendariske Harzen

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.