Miniferie på GHOTEL hotel & living Göttingen

Dansk | DKK

GHOTEL hotel & living Göttingen

Kombiner by og natur med et 4-stjernet ophold i Göttingen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhed tæt på centrum og motorvej A7
 • Højt komfortniveau og fri adgang til sauna
 • Fantastisk natur i Nationalpark Harz
596,-
2~4 dage fra
389,-

Ophold med morgenbuffet

Miniferie i Göttingen

2 dage
Fra 399,- / spar op til 186,-
SPAR
3 dage
Fra 779,- / spar op til 301,-
SPAR
4 dage
Fra 1.099,- / spar op til 476,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inkl. frokostpakke

Miniferie i Göttingen

2 dage
Kun 389,- / spar op til 196,-
SPAR
3 dage
Fra 699,- / spar op til 381,-
SPAR
4 dage
Fra 979,- / spar op til 596,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokostpakke (medbringes)
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet
Wild Offer

GHOTEL Hotel & Living har en god beliggenhed tæt centrum og hovedbanegården i den charmerende tyske universitetsby, Göttingen, i Niedersachsen. Byen som, i middelalderen var en del af Hanseforbundet, gennemstrømmes af floden Leinen, og byder på masser af kultur og historie i den smukke ’Innenstadt’, som rummer et stort udvalg af butikker, museer, caféer og restauranter. Samtidig har I Harzens smukke natur og bjerge indenfor en overskuelig køretur, og kan således let kombinere by og natur i én og samme ferie. Hotellet er desuden perfect for et stop-over da hotellet ligger tæt på motorvej A7.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel tilbyder et godt udgangspunkt for en ferie med masser af shopping og sightseeing. Her bor I i moderne rammer og indlemmes i hotellets varme og gæstfri atmosfære. Under opholdet har I fri adgang til hotellets sauna, som er det perfekte sted at slappe af og nyde ferielivet.

Göttingen er en universitetsby med stort ’U’, forstået på den måde, at mange af byens muligheder og seværdigheder har en tæt relation til universitet, Georg-August. Dette gælder ikke mindst byens ubestridte vartegn, ’Gänselieselbrunnen’, som er et springvand opført foran det gamle rådhus tilbage i 1901. Midt i springvandet står ’Gåsepigen’, som universitetsstuderende har tradition for, at kravle op og kysse og give blomster, efter at have bestået deres doktorgrad.

Der også findes hele tre botantiske haver i byen, som alle ligger i forbindelse med - og vedligeholdes af - Georg-August Universitet. På universitetes sydside ligger den gamle og traditionelle botaniske have som strækker sig over et område på 4,5 hektar, mens der nordøst for hotellet er anlagt en eksperimentel have på 36 hektar, med mange vilde og sjældne plantearter. Og lige overfor den ligger ”Forstbotanischer Garten und Arboretum” som er 40 hektar stor, og som huser mere end 2.000 forskellige arter.

Hver dag kan I stå op og nyde en god og omfattende morgenbuffet i hotellets hyggelige rammer. Hotellets restaurant tilbyder desuden både frokost- og aftenretter og det er også muligt, at få lavet en frokostmadpakke, som man kan tage med og nyde hvor man har lyst.

Hotellets hyggelige bar er døgnåben og serverer både drinks og et udvalg af snacks såsom tærte, flambé og pizza.

Hotellet tilbyder parkering mod et mindre dagligt gebyr og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 144 flotte og moderne værelser som alle tilbyder et 4-stjernet komfortniveau. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser og alle værelserne er indrettet med eget badeværelse og udstyret med air condition, skrivebord, sikkerhedsboks, behagelige senge, radio og fladskærms-TV med gratis Sky-kanaler.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

410 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Witzenhausen (28.7km)

Tag også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den mindste universitetsby i Tyskland. Der er smukke og velholdte bindingsværkshuse, prøv bare at tage turen forbi det gamle bryghus, som står velbevaret og strunk og byder gæsterne på blandt andet kirsebærøl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en af de absolut største kirsebærregioner i Tyskland. Der høstes kirsebær på livet løs omkring midten af juli og lige derefter afholdes den berømte ´Old Town-festival´, hvor det ikke går stille for sig og bestemt en oplevelse værd, hvis tiderne passer.

Hannoversch Münden (31.5km)

Hannoversch Münden eller bare Hann. Münden ligger omkring 30 km fra hotellet. Byen består næsten udelukkende af meget velholdte bindingsværkshuse og er smukt placeret netop hvor floderne Fulda og Werra møder Weser, så byen er næsten helt omgivet af vand og er et ideelt udflugtsmål, når man er på kør-selv ferie i området. Rundt om byen står der 12 historiske bytårne med fæstningsmure og broer fra middelalderen. Det er også ganske interessant at komme helt tæt på de smukke bindingsværkshuse og nyde de smukt udførte karnapper og de historiske portaler og velholdte døre. Det meget flotte Rådhus blev genopbygget i starten af det 17. århundrede og har en ganske usædvanlig flot renæssance facade, der vender ud mod torvet. Rådhusets har også et klokkespil, som er ganske underholdende, så gå ikke glip af sangen, når dukkerne underholder kl. 12:00, 15:00 og 17:00. Der er også meget vandkunst og vandspil på byens pladser, og de er blevet et yndet sted at lege for de mindste. Besøg de mange caféer og restauranter i centrum der ligger blandet sammen med små og meget charmerende butikker, der helt sikkert vil kunne varme lidt op for en omgang special-shopping, god jagt!

Grenzlandmuseum (31.2km)

Besøg Grenzlandmuseum. Museet ligger lige ved nutidens delstatsgrænse i en tidligere toldadministrationsbygning ved grænseovergangen mellem Øst- og Vesttyskland. Museet fortæller en spændende historie om delingen i Midttyskland og hvilke påvirkninger det havde på området.

Herzberg (36.7km)

Den lille by Herzberg ligger syd for nationalparken Harzen. Her kan I besøge Welferslottet, der ligger højt over byen. Slottet brændte ned i 1510, men blev derefter bygget op igen med bindingsværksteknik, som er noget usædvanligt for denne type bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsværksslot og en byggeteknisk attraktion. Den dag i dag, kan I besøge flere museer på slottet.

Området omkring Herzberg am Harz tilbyder desuden en række udendørs aktiviteter, og utallige kilometer vandrestier strækker sig gennem den fantastiske region. Desuden er området ideelt for klatring, stavgang og cykling. Om vinteren kan I stå på ski i området, både alpin og langrend, så Herzberg er et ganske ideelt sted at besøge på en aktiv ferie eller miniferie med gode muligheder for masser af oplevelser.

Julemarked i Göttingen (3km)

Julelys og julestemning i en middelalderby fyldt med eventyr. Julemarkedet i Göttingen finder sted på markedspladsen ved byens gamle rådhus, hvor I foruden byens vartegn – Gänseliesel – og St. Johannis-kirken, finder charmerende boder med det fineste kunsthåndværk og de bedste julegodter.

Julemarkedet i Göttingen inviterer til hygge og forlystelser for både store og små med karrusel, pariserhjul og julearrangementer igennem hele december.

Göttingen er en gammel middelalder- og universitetsby, der hvert år holder et traditionelt tysk julemarked fyldt med hygge og eventyrstemning. Fra byens gamle torv spreder markedet sig ud med boder inden for alle traditionelle håndværksfag såsom keramik, træskærerarbejde og smykkefremstilling. Det er således den perfekte destination for unikke julegaveindkøb. Mange steder kan I også se de dygtige håndværkere i færd med deres arbejde.

Imellem boderne sælges der også masser af julegodter i form af alt fra ristede kastanjer og franske pandekager til oste fra Alperne. Julemarkedet rummer også skønne forlystelser for de små, blandt andet en karrusel og et pariserhjul.

Göttingen ligger centralt i Tyskland og kan opleves i forlængelse af vores mange ophold i det centrale Tyskland samt sydlige Harzen.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat