Hyggelig miniferie i egen bil til Gjern Hotel

Dansk | DKK

Gjern Hotel

Skøn natur og dejlig mad i charmerende omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kokken Lone laver mad fra det gode danske køkken
 • Ved Gjern Bakker og tæt på Silkeborg og Aarhus
 • Naturskønne omgivelser, tæt ved Gudenåen og skov
701,-
3~5 dage fra
599,-

med fælles badeværelse

Miniferie nær Silkeborg

3 dage
Kun 599,- / spar op til 301,-
SPAR
4 dage
Kun 899,- / spar op til 451,-
SPAR
5 dage
Kun 1.199,- / spar op til 601,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. fælles bad/toilet

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmadsplatte & kaffe
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Værelse med eget badeværelse

Miniferie nær Silkeborg

3 dage
Kun 699,- / spar op til 301,-
SPAR
4 dage
Kun 999,- / spar op til 501,-
SPAR
5 dage
Kun 1.299,- / spar op til 701,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. eget bad/toilet

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmadsplatte & kaffe
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Tag en dejlig miniferie med masser af natur og hygge på det nyrenoverede og charmerende Gjern Hotel. Sidste år kom der nye ejere på Gjern Hotel. Det er ægteparret Køkkenchef Lone Sloth Andersen og Restaurantchef Jens Christensen. De har siden restaurantskolen arbejdet sammen i 30 år i hotelbranchen. Nu udlever de en drøm om at blive selvstændig. Det går rigtigt godt! Lone og Jens glæder sig til at forkæle jer!

Hotellet tilbyder

Gjern Hotel er indrettet i en skøn gammeldags stil og tilbyder charmerende rammer for et ophold i Gjern. Hotellet ligger omgivet af dejlig natur, bare 15 km fra Silkeborg, og tilbyder et godt udgangspunkt for at besøge byer og steder som f.eks. Silkeborg, Himmelbjerget, Jysk Automobilmuseum, Skanderborg og Aarhus. Derudover har I alletiders forhold for vandre- og cykelture omkring Gjern Å og Gjern Bakker. I kan også spille golf på den flotte 18-huls mesterskabsbane ved Søhøjlandet Golf, som også har en nydelig 6-huls Pay & Play bane.

I hotellets restaurant kan I nyde dejlige hjemmelavede danske retter i en charmerende atmosfære. Her finder I jævnligt klassikere såsom tarteletter m/ høns i asparges, klassisk wienerschnitzel, steak, Gjerns jagtgryde og stegt flæsk med persillesovs på menuen – naturligvis altid med muligheden for at nyde en iskold fadøl eller et godt glas vin fra vinkælderen dertil.

Værelser

Hotellet har 10 nydelige værelser, som tilbyder behagelige rammer for jeres ophold i Gjern. Værelserne er indrettet i lyse farver med flotte trægulve og er udstyret med behagelige senge og møbler. Der er ikke TV på værelserne. 5 af værelserne er med eget bad og toilet og disse værelser ligger i en separat bygning overfor hotellet ved hotellets parkeringsplads. Her er der også et the-køkken med små cafeborde og det er også her morgenmaden spises. Morgenmadsplatten, mælk og juice mm. står klar i køleskabet og kaffe og te laver I selv på kaffemaskinen eller stempelkande. I må gerne selv lave kaffe og te i løbet af opholdet. I hovedbygningen er der 4 værelser, som alle har fælles bad og toilet på gangen. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse m. eget bad/toilet

1 / 1
Værelserne er indrettet i lyse farver med flotte trægulve og er udstyret med behagelige senge og møbler. Der er ikke TV på værelserne. 5 af værelserne er med eget bad og toilet og disse værelser ligger i en separat bygning overfor hotellet ved hotellets parkeringsplads. Her er der også et the-køkken med små cafeborde og det er også her morgenmaden spises.

Dobbeltværelse m. fælles bad/toilet

1 / 1
Værelserne er indrettet i lyse farver med flotte trægulve og er udstyret med behagelige senge og møbler. Der er ikke TV på værelserne. I hovedbygningen er der 4 værelser, som alle har fælles bad og toilet på gangen.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Silkeborg (15.6km)

Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien. Velkommen til Silkeborg og det største sammenhængende skovområde i Danmark. Sammen med det utrolige søsystem byder naturen omkring Silkeborg velkommen til et aktivt friluftsliv - der helt perfekt kan afsluttes med et besøg på et af egnens mange hyggelige serveringssteder.

Her er noget for enhver, uanset alder og interesse. Besøg Badeanstalten under Silkeborg Bibliotek og forkæl dig selv med dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i de nostalgiske rammer. Tag børnene med på Nordeuropas største ferskvandsakvarium, AQUA, og/eller lej en kano, svøm i søerne eller oplev naturen ved Gudenåen. Find den rigtige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og planlæg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

Hjejlen (15.5km)

Kom på en skøn sejltur på Silkeborg-søerne med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper. Dette prægtige dampskib kunne i 2011 fejre sit 150-års jubilæum med deltagelse af Dronningen. Oplev den dejlige jyske natur fra en vinkel, I aldrig før har set, og bliv samtidig en del af Hjejlens fantastiske historie. Tag et stop ved Himmelbjerget og gå op og nyd den vidunderlige udsigt fra toppen. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billigt weekendophold - at holde ferie i Danmark behøver aldrig at være kedeligt!

Himmelbjerget (27.2km)

Tag på billig bilferie til Midtjylland og bestig Himmelbjerget og oplev den pragtfulde natur. Himmelbjerget er 147 meter højt og har siden 1800-tallet tiltrukket tusindvis af turister. Siden 1861 har det været muligt, at sejle dertil med Hjejlen, hvilket stadig er muligt i dag. Nyd den fantastiske udsigt fra ét af områdets mange udsigtspunkter.

Gudenåen (15.7km)

Oplev Gudenåen, der med sin længde på hele 158 km, betegnes som Danmarks længste vandløb. Den idylliske å strækker sig gennem Øst- og Midtjylland og giver bl.a. gode muligheder for lystfiskeri eller en rolig sejltur i kano eller kajak. Derudover kan I opleve nogle helt specielle vandreture i den særligt flora- og faunarige natur, der omgiver Gudenåen.

Museum Silkeborg (15.7km)

Tag på bilferie i Danmark med hele familien og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg Silkeborg, som er en af de danske byer der har meget at byde på. En af berømthederne er Silkeborg Museum Silkeborg i Hovedgården – Silkeborgs ældste bygning. Her kan I bl.a. møde den verdensberømte Tollundmand, som blev fundet i en mose ved Bjældskovdal i 1950, og som menes at have levet omkring overgangen mellem bronze- og jernalderen. Se også den mindre kendte Elling Kvinde, fundet i samme mose 12 år tidligere, og som menes at have levet samtidig med Tollundmanden. Find den bedste bilferie hos Risskov Bilferie der passer til jeres ferie og kom afsted på opdagelse i Silkeborg.

Skanderborg (28.5km)

Skanderborg ligger i Søhøjlandet, det sørige, stærkt kuperede område mellem Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kendt for sin smukke natur med søer, skove og Himmelbjerget. Vandring, cykling og sejlture finder I i massevis. Besøg også Søbadet, hvor der er mulighed for at bade i søen.

Området ved Skanderborg tilbyder desuden spændende oplevelser indenfor kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slotskirke er et besøg værd.

Aarhus (37.3km)

Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser.

I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag.

I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

Den Gamle By (36.2km)

Tag på en forrygende tidsrejse midt i Aarhus og besøg Den Gamle By, som er en helt unik oplevelse. Oplev mennesker, som de levede i slutningen af det 19. århundrede i det levende museum eller hvad med en tur i hestevognen? Besøg også den ældste del af Den Gamle By og nyd en ægte dansk minikøbstad med alt, hvad der hører til af boliger, butikker og værksteder. Bygningerne kommer fra byer i hele Danmark og er så blevet genopført på museet. På Festpladsen kan der spilles keglespil eller måske kunne en tur på stylter være et sjovt indslag. Prøv en tur i luftgyngerne eller i karrusellen.

ARoS Aarhus Kunstmuseum (37.1km)

Hvis I vil holde ferie i Danmark, kan I bestille hotel i Aarhus og besøge ARoS Aarhus Kunstmuseum, som ligger i Aarhus centrum og er blandt de største Nordeuropæiske kunstmuseer med sine 10 etager fyldt med indtryk, farver og former. Museet udstiller kunst fra den danske guldalder og modernisme samt international nutidskunst. Der afholdes desuden en række særudstillinger, mens der også bliver skiftet flittigt ud i museets egen samling af 8.000 værker. Der er også masser af aktiviteter til de unge mennesker, gå på opdagelse i ´Kunstkassen´og bliv ven med en ´isme´, men det er kun om søndagen. Tag turen op i den ikoniske regnbue, designet af Olafur Eliasson, og nyd den smukke udsigt over Aarhus by igennem de karakteristiske regnbuefarver. Nyd de mange kunstværker og brug endelig den tid, det tager at gå rundt og udforske de smukke samlinger.

Randers Regnskov (38.4km)

Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

601,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere

Montra Hotel Sabro Kro

Inkl. halvpension

Østjylland

Miniferie nær Aarhus

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet og parkering

911,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Kroferie nær Aarhus

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.