Miniferie i Silkeborg på Gl. Skovridergaard

Dansk | DKK

Gl. Skovridergaard Hotel

Stilfuldt hotel med højt komfortniveau og naturskøn placering i Silkeborg

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.5 / 5

Highlights

 • Dejligt ophold i Silkeborg, som byder på mange kulturtilbud
 • Oplev Gudenåen, Danmarks største skov og Silkeborgsøerne
 • Naturskønt hotel i smukke og historiske rammer
782,-
3~4 dage fra
1.099,-

Inkl. halvpension

Naturskønt hotel i Silkeborg

3 dage
Fra 1.099,- / spar op til 515,-
SPAR
4 dage
Fra 1.639,- / spar op til 782,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x lækker hovedret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Gl. Skovridergaard har en suveræn placering mellem søerne og skovene og Gudenåen, i kort afstand fra Silkeborgs kulturrige centrum. Her har I nogle yderst behagelige rammer for et ophold med skøn natur, god mad og spændende oplevelser, på et hotel hvor komfort og kvalitet er i fokus.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i udkanten af skoven, ikke langt fra centrum i Silkeborg, og tilbyder rolige rammer med kunst og klassisk dansk møbeldesign. Receptionen er døgnbemandet og her står hotellets venlige og professionelle personale klar til, at byde jer velkommen og assistere jer under opholdet.

Beliggenheden giver jer masser af varierede muligheder, og I kan f.eks. nyde en vandretur rundt om Almind Sø eller blot slappe af på søens badestrand, udforske naturen omkring Gudenåen, tage på udflugt til Himmelbjerget, nyde en tur med Hjejlen eller tage på shopping og sightseeing i Silkeborgs charmerende centrum. Hotellet er således helt ideelt for en ferie, hvor by og natur kan kombineres, og under opholdet har I mulighed for at leje cykler, så I let kan komme ud på eventyr i området.

Mellem oplevelserne kan I nyde ferielivet på hotellet, med hygge i den store have med loggia, slappe af med en bog i biblioteket eller med et spil i opholdsstuen, eller I kan træne i fitnessrummet, blunde i saunaen eller tage et spil petanque.

Om morgenen serveres hotellets prisvindende morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde lækre måltider af høj kvalitet i restauranten. Hotellets nydelige bar er det perfekte sted at runde dagen af, med en drink og en hyggelig samtale.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Gl. Skovridergaard har 65 flotte værelser, som alle tilbyder et højt komfortniveau i en historisk atmosfære. Værelserne er stilfulde og hjemlige i indretningen, og der findes både enkelt- og dobbeltværelser.

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse med toilet, hårtørrer og make-up spejl, og udstyret med lækkert sengetøj og bløde moskusdundyner, B&O-fjernsyn, kaffe- og tefaciliteter samt strygeredskaber. Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen mod gebyr.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Dejligt lille enkeltværelse med enkeltseng og eget bad og toilet med hårtørrer og make-up spejl. Værelset er udstyret med B&O TV, el-kedel til at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Der er også gratis trådløst fibernet på værelset.

Dobbeltværelse

1 / 2
Flot og moderne dobbeltværelse eget bad og toilet med hårtørrer og make-up spejl. Værelset er udstyret med B&O TV, el-kedel til at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Der er også gratis trådløst fibernet på værelset.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Museum Jorn (0.6km)

Find en bilferie i Danmark og besøg Silkeborg med Riskkov Bilferie. Besøg det spændende Jorn Museum i Silkeborg, som bl.a. byder på samlinger af malerier, tegninger, grafik og keramik skænket af den danske billedkunstner Asger Jorn i årene 1953-1973. Museet er beliggende i et lækkert parkområde ned til Remstrup Å og huser, udover Asger Jorn-samlingerne, også forskellige skiftende udstillinger. Der er mange muligheder for at finde børnevenlige hoteller i Silkeborg og omegn hos Risskov Bilferie og derfor også nemt at planlægge ferien.

AQUA Akvarium & Dyrepark (0.5km)

Mød de fascinerende danske dyr, der lever i vilde og naturlige omgivelser i AQUA. Se odderen jage i søen og mød de frække vaskebjørne, der elsker at både slås og at lege. Der er også storke, hugome og så er der de små og søde vildsvineunger, der altid har travlt med at undersøge omgivelserne. Børnene vil med garanti nyde den store vandlegeplads, hvor der er dømt vandkamp i mange timer. Skyd de andre ned med vandkanonen og prøv de forskellige vandeksperimenter eller hvad med en tur igennem vandtårnet, hvis der er nerver til det vel at mærke! Der er også et stort indendørs akvarium med gedder og den rekordstore kæmpemalle, der kan sluge en hel and, hvis det skulle være. Eller hvad med et besøg på bunden af søen, uden at få våde fødder, en god oplevelse, der nemt kan sørge for at holde hele familien underholdt. Prøv også turen op til fjerde sal, hvor der er fyldt med padder og krybdyr samt forskellige insekter, og så er der Mørkeakvariet, men det har vi lovet at holde hemmeligt, det skal nemlig opleves. Slut en forrygende tur af i caféområdet, hvor der serveres økologiske retter i både voksen- og børnestørrelser. Tag hele familien med til AQUA Akvarium & Dyrepark - bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie i dag.

Museum Silkeborg (1.9km)

Tag på bilferie i Danmark med hele familien og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg Silkeborg, som er en af de danske byer der har meget at byde på. En af berømthederne er Silkeborg Museum Silkeborg i Hovedgården – Silkeborgs ældste bygning. Her kan I bl.a. møde den verdensberømte Tollundmand, som blev fundet i en mose ved Bjældskovdal i 1950, og som menes at have levet omkring overgangen mellem bronze- og jernalderen. Se også den mindre kendte Elling Kvinde, fundet i samme mose 12 år tidligere, og som menes at have levet samtidig med Tollundmanden. Find den bedste bilferie hos Risskov Bilferie der passer til jeres ferie og kom afsted på opdagelse i Silkeborg.

Hjejlen (1.9km)

Kom på en skøn sejltur på Silkeborg-søerne med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper. Dette prægtige dampskib kunne i 2011 fejre sit 150-års jubilæum med deltagelse af Dronningen. Oplev den dejlige jyske natur fra en vinkel, I aldrig før har set, og bliv samtidig en del af Hjejlens fantastiske historie. Tag et stop ved Himmelbjerget og gå op og nyd den vidunderlige udsigt fra toppen. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billigt weekendophold - at holde ferie i Danmark behøver aldrig at være kedeligt!

Gudenåen (1.7km)

Oplev Gudenåen, der med sin længde på hele 158 km, betegnes som Danmarks længste vandløb. Den idylliske å strækker sig gennem Øst- og Midtjylland og giver bl.a. gode muligheder for lystfiskeri eller en rolig sejltur i kano eller kajak. Derudover kan I opleve nogle helt specielle vandreture i den særligt flora- og faunarige natur, der omgiver Gudenåen.

Silkeborg (2.6km)

Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien. Velkommen til Silkeborg og det største sammenhængende skovområde i Danmark. Sammen med det utrolige søsystem byder naturen omkring Silkeborg velkommen til et aktivt friluftsliv - der helt perfekt kan afsluttes med et besøg på et af egnens mange hyggelige serveringssteder.

Her er noget for enhver, uanset alder og interesse. Besøg Badeanstalten under Silkeborg Bibliotek og forkæl dig selv med dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i de nostalgiske rammer. Tag børnene med på Nordeuropas største ferskvandsakvarium, AQUA, og/eller lej en kano, svøm i søerne eller oplev naturen ved Gudenåen. Find den rigtige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og planlæg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

Labyrinthia (6.5km)

Tag på bilferie i Danmark og tag til Silkeborg på familieferie med Risskov Bilferie. Kør-selv til de mange oplevelser som venter og tag familien med på en sjov udflugt til Labyrinthia ved Silkeborg. Labyrinthia er en temapark med labyrinter og udfordringer til en sjov og anderledes oplevelse. Her kan I afprøve jeres stedsans og motoriske evner i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Find en familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Silkeborg.

Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (12.9km)

Den absolut bedste måde at opleve de flotte ørne, ekstremt hurtige falke og meget adrætte høge. De både underholdende og utraditionelle shows viser de utrolige flyve- og jagtinstinkter som disse rovfugle besidder. Prøv selv at holde en rovfugl eller ugle. De kan virke større på armen end når de flyver rundt i de højere luftlag og ligner gråspurve. Bagefter er der mulighed for at gå på opdagelse i ´Ugleskoven´ og møde verdens største ugler, som huserer i træerne. Prøv derefter at finde vej ud af skoven i det store virvar af stier, ikke altid helt let.

Mød også de prægtige bisonokser. Tag turen med traktorprærievognen og hør den sælsomme og fantastiske historie om bisonens vandringer og hvordan den var livsnødvendig for indianernes overlevelse og slutteligt blev udslettet af den hvide mand.

En spændende tur for både børn og voksne, der er interesserede i rovfugle og bisonokser midt i naturens egen friluftsscene.

Himmelbjerget (15.1km)

Tag på billig bilferie til Midtjylland og bestig Himmelbjerget og oplev den pragtfulde natur. Himmelbjerget er 147 meter højt og har siden 1800-tallet tiltrukket tusindvis af turister. Siden 1861 har det været muligt, at sejle dertil med Hjejlen, hvilket stadig er muligt i dag. Nyd den fantastiske udsigt fra ét af områdets mange udsigtspunkter.

Energimuseet (27.1km)

Nyd en billig weekendferie i Jylland og besøg dette energimuseum, som har oplevelser med masser af ampere og volt. Faktisk dækker udstillingen hele 15.000 kvadratmeter, fyldt med fede, spændende og meget lærerige oplevelser om energien og de energikilder vi har. Alderen er lige meget, her er der sjov og spas for alle aldre og uanset beskaffenhed. Aktiver mobiltelefonen og tag på en energifyldt skattejagt rundt i de spændende udstillinger. Prøv at gå på opdagelse i frilandshusene fyldt med elapparater fra forskellige årgange, afprøv solceller og se hvordan vindmøllerne virker. Gå ikke glip af den 2 meter lange gnist i højspændingslaboratoriumet, eller prøv at tage på den forunderlige rejse gennem udviklingen af den elektriske kommunikationshistorie, fra telegrafens tidsalder til vores nutidige massekommunikation. Der er også skiftende særudstillinger året rundt og de plejer at være godt besøgt. Derfor er turen til Energimuseet bestemt ikke et dårligt valg, og hele familien, store som små, er garanteret en helt fantastisk oplevelse. Museet er et oplagt udflugtsmål for en familieferie i Danmark.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

151,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Scandic Bygholm Park Horsens

Ophold med halvpension

Østjylland

Historisk herregård

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering

129,-
Fra kun
1.369,-

Vis kort

Autentisk herregård

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat