Miniferie med wellness på Göbel's Vital Hotel

Dansk | DKK

Göbel's Vital Hotel Bad Sachsa

4-stjernet Plus spahotel med wellness, omgivet af Harzens skønne natur

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.6 / 5

Highlights

 • 4-stjernet plus elegant spahotel i legendariske Harzen
 • Perfekt for naturelskere og luksuriøs wellnessferie
 • Charmerende Bad Sacsha omgivet af bjerge, skove og dale
2.536,-
3~8 dage fra
1.059,-

Ophold med halvpension

4-stjernet Plus spahotel

3 dage
Fra 1.059,- / spar op til 749,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.579,- / spar op til 1.106,-
NEDSAT
5 dage
Fra 2.099,- / spar op til 1.464,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.619,- / spar op til 1.821,-
NEDSAT
7 dage
Fra 3.139,- / spar op til 2.179,-
NEDSAT
8 dage
Fra 3.659,- / spar op til 2.536,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse junior 

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis lån af cykler
Wild Offer

Forkæl jer selv med en afslappende luksusferie på Göbel’s Vital Hotel i Harzen. Her bor I omgivet af smukke bjerge, dale og skove, på et eksklusivt 4-stjernet Plus hotel med fri adgang til det lækre wellness- og fitnessområde.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i den lille charmerende kurby, Bad Sachsa, omgivet af Harzens smukke natur, og tilbyder nogle yderst indbydende og elegante rammer for et ophold hvor selvforkælelse og velvære let kan kombineres med skønne naturoplevelser og spændende bybesøg.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets lækre Vitalis Spa, som kombinerer swimmingpool, wellness og fitness i et område på hele 1.000 m². Her finder I alt lige fra finske saunaer og dampbade til afslapningsområder og solterrasse med liggestole. Derudover er det muligt at tilkøbe forskellige massage- og spabehandlinger.

Hver morgen får I den perfekte start på dagen med hotellets lækre morgenbuffet, som serveres i smukke og lyse rammer. Om aftenen er der regionale og sæsonbetonede kulinariske lækkerier på menuen i restauranten. Senere kan I runde dagen af i den hyggelige hotelbar, Chianti.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Göbel’s Vital Hotel har 74 flotte og stilfulde værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning. Derudover findes der også ekstra komfortable Comfort og Comfort Plus-værelser.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med behagelige senge, minibar, siddeområde, safe og fladskærms-TV. Junior og Komfort Plus værelser har desuden egen balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Størrelse: 15 m² • Indrettet i hovedbygningen eller i den historiske del af hotellet • Består kun af et soveværelse, og har altså ikke et stueområde • Udstyret med sikkerhedsboks og fladskærms-TV - nogle har desuden balkon • Enkeltseng • Badeværelse med bruser (i gulvhøjde eller med indgangsparti), hårtørrer og make-up spejl
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse Junior 

1 / 2
Størrelse : 19 m² • Indrettet i hotellets hovedbygning • Udstyret med balkon, sikkerhedsboks og fladskærms-TV • Moderne fransk seng (160cm bred dobbeltmadras) • Badeværelse med bruser (i gulvhøjde), gulvvarme, håndklædeholder med varme, make-up spejl med belysning og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
Størrelse: 23 m² • Indrettet i den historiske del af hotellet • Kombineret sove- og opholdsområde • Udstyret med sikkerhedsboks, skrivebord og fladskærms-TV - nogle har desuden balkon • Uadskillelig dobbeltseng • Badeværelse med bruser (med indgangsparti), hårtørrer og make-up spejl
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort Plus dobbeltværelse

1 / 5
Størrelse: 34 m² • Indrettet i hotellets hovedbygning eller i solfløjen • Separate sove- og opholdsområder • Udstyret med balkon, sikkerhedsboks, skrivebord og fladskærms-TV • Delvist adskillelig dobbeltseng • Badeværelse med bruser (i gulvhøjde) eller badekar, gulvvarme, håndklædeholder med varme, hårtørrer og make-up spejl med belysning
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

410 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wieda (8.5km)

Wieda er et kurområde i det sydlige Harzen, som er beliggende med en højde på mellem 370 og 730 meter. Området er ligesom resten af Harzen ideelt til lange vandreture ellers cykelture i det bakkede landskab. Det er derfor også uden sammenligning naturen, der er i højsædet, når I besøger Wieda. Den lille by ligger iblandt skove, dale og bjerge og I skal ud og suge til jer af den rene luft og de smukke omgivelser.

Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk udflugtsmulighed, hvor I kan få en kølende dukkert i det store bassin eller nyde solen på de fine græsplæneområder, der ligger omkring bassinet. Der er også en hyggelig bistro, hvor I kan nyde en let frokost.

I Wieda finder I også spændende trækunst. Her ligger et lille hyggeligt værksted, hvor de producerer alle mulige forskellige træskulpturer med hjælp fra motorsave og I kan bl.a. finde fine skulpturer af ørne, bjørne og ugler. Engang imellem er det endda muligt at komme på et kursus. Dette skal I dog undersøge i god tid hjemmefra.

Bad Lauterberg (12km)

Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

Badelandet Vitamar (13.7km)

Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

Herzberg (20.2km)

Den lille by Herzberg ligger syd for nationalparken Harzen. Her kan I besøge Welferslottet, der ligger højt over byen. Slottet brændte ned i 1510, men blev derefter bygget op igen med bindingsværksteknik, som er noget usædvanligt for denne type bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsværksslot og en byggeteknisk attraktion. Den dag i dag, kan I besøge flere museer på slottet.

Området omkring Herzberg am Harz tilbyder desuden en række udendørs aktiviteter, og utallige kilometer vandrestier strækker sig gennem den fantastiske region. Desuden er området ideelt for klatring, stavgang og cykling. Om vinteren kan I stå på ski i området, både alpin og langrend, så Herzberg er et ganske ideelt sted at besøge på en aktiv ferie eller miniferie med gode muligheder for masser af oplevelser.

HarzquerBahn (24.8km)

Tag en tur med det historiske damptog på Hazquerbahnen. I kan stå på i Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg.

Wurmberg (26.9km)

Via svævebane fra Braunlage kan I komme op til Wurmbergs top, hvorfra I vil kunne nyde en fantastisk udsigt over hele Oberharzen. Wurmberg er det største skiområde i Harzen. For ski- og snowboardentusiaster venter der et moderne skiområde med forskellige slæbelifter samt pister for både begyndere og øvede.

Nationalpark Harz (35.9km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Bloksbjerg (Brocken) (44.1km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Baumwipfelpfad Harz (44km)

Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat