Kør-selv ferie til Good Morning Bad Oldesloe

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning Bad Oldesloe

Lækkert og moderne hotel i den grønne by i Nordtyskland

Gode forbindelser til Hamburg og Lübeck
Mulighed for at leje cykler på hotellet
Mange forskellige muligheder i alle retninger
 • 150 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 120 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 160 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Det 3-stjernede Good Morning Bad Oldesloe ligger centralt placeret med gode forbindelser til Hamburg og Lübeck og kun 2½ km. fra centrum af Bad Oldesloe.

Hotellet tilbyder

I hotellets restaurant serveres morgenbuffet kl. 6:30-10:00 på hverdage og frem til kl. 11:00 i weekenden. På hverdage er restauranten åben til frokost fra kl. 12:00-14:00 og hele ugen til aften kl. 18:00-22:00. Menukortet består af regionale og internationale retter. Tag en drink eller en kold øl i hotellets bar, som er åben kl. 17:00-23:00. 

På hotellet findes desuden 2 saunaer på 60 og 90 grader, et fitnessrum samt en mindre relaxafdeling. Saunaerne kan benyttes mod et gebyr. Der er mulighed for at leje nordic-walking stave og cykler på hotellet, der desuden har elevator.

Værelser

Hotellet har 141 værelser, som er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer og tv. Der er plads til en ekstra seng på værelset.

Bemærk, hvis I ønsker at benytte gratis internet, skal I hente en kode i receptionen.

Bemærk at

Børn og personer i opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Naturpark Holsteinische Schweiz (10.0 km)

  Naturparken Holsteinische Schweiz strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. og er dermed det største naturområde i Schleswig-Holstein. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri. Der er selvfølgelig utallige muligheder for smukke vandreture i området. En anden dejlig oplevelse er en sejltur på søerne, hvor I kan komme helt tæt på naturen og det lokale fugleliv.

  Naturpark Holsteinische Schweiz
  Sejlture på søerne i naturparken Holsteinische Schweiz.
 • Schloss Ahrensburg (17.0 km)

  Hovedseværdigheden i Ahrensburg er det smukke, hvide renæssanceslot, Schloss Ahrensburg. Det ligger i midten af den grønne slotspark – på en lille ø i midten af en sø. Slottet blev bygget sidst i 1500-tallet, og blev i 1955 indrettet som museum, hvor der i dag udstilles møbler, porcelæn og kunst. Desuden fortæller en del af museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Det smukke Schloss Ahrensburg byder bl.a. på spændende udstillinger som kan ses under en ferie nær Hamburg
 • Holstentor (18.5 km)

  Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

  Holstentor
  Hold miniferie i Lübeck og se den ikoniske byport, som af mange betragtes som symbolet på Lübeck.
 • Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (23.5 km)

  Udsigtspunktet i byen, hvor I kan komme op i 90 meters højde på den store klippe og får en fantastisk udsigt over byen og naturen omkring den. Ligeledes er der lavet et udendørsteater omkring klippen, som giver en helt speciel atmosfære. Her afholdes også den berømte Karl-May Spiele, hvor den berømte forfatter Karl Mays romaner bliver udført fra juni til september. Der skal bestilles billetter på www.karl-may-spiele.de .

  Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele
  Nyd udsigten under Jeres ferie nær Segeberg
 • Lübeck (32.8 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Tierpark Hagenbeck (42.6 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Timmendorfer Strand (45.2 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, den længste strand i Schleswig-Holstein.
 • Outlet centret McArthurGlen Neumünster (47.0 km)

  Tag en shoppe dag til outlet centret McArthurGlen i Neumünster, hvor I kan shoppe jeres favorit designer-varemærker nedsat med 30-70 % rabat hele året rundt. Her finder I et stort udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Udforsk fantastiske mærker og masser af nye trends.

  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
 • Hamburg (48.3 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamburg
  Hamburg
 • Hansapark (55.2 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
Vis flere

Kort

Good Morning Bad Oldesloe
Sandkamp 12 23843 Bad Oldesloe

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har haft to overnatninger på Tryp by Wyndham Bad Oldesloe og vil herigennem udtrykke vores fulde tilfredshed med service og mad. Marco i receptionen er helt perfekt. Super ydelse af tjenere ved bordene. Det er en hyggelig og rolig by at besøge. Fint med bowlingcenter overfor. Gode muligheder for gåture i området..."
  Kirsten Trosborg fra Solrød Strand

  "...Tusind tak fordi I anbefalede os dette dejlige Tryp by Wyndham Bad Oldesloe. Hotellet er let at finde når man kommer fra motorvejen. man bliver mødt med et smil af personalet. Værelserne er meget fine og smagfuldt møbleret og nogle herlige sorte gardiner, så lyset ikke trænger igennem. Værelserne blev rengjort hver dag, og håndklæder udskiftet hvis det er det man ønsker. Morgenmaden er helt i top, aftensmaden også glimrende med både fisk og kød. Det er ikke sidste gang vi har besøgt dette dejlige hotel. Og så er det en smuk køretur ind til Lübeck på kun 27 km...."
  Ellen Rasmussen fra Svendborg