Bilferie til Grand Hotel Åsgårdstrand

Dansk | DKK

Grand Hotel Åsgårdstrand

Idyllisk beliggenhed ved lystbådehavnen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kun 1 times kørsel fra smukke Oslo
 • Lyse og nyrenoveret værelser
 • Idyllisk placering ned til lystbådshavnen
330,-
3~4 dage fra
899,-

Ophold med morgenbuffet

Ferie ved Oslofjorden

3 dage
Fra 899,- / spar op til 178,-
SPAR
4 dage
Fra 1.319,- / spar op til 292,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters menu

Oplev Oslofjorden

3 dage
Fra 1.399,- / spar op til 217,-
SPAR
4 dage
Fra 2.089,- / spar op til 331,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Grand Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk ned til lystbådshavnen i den norske by Åsgårdstrand og har en smuk panorama udsigt over Oslofjorden.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger kun en times kørsel fra Oslo og 30 minutter fra Sandefjord. Hotellets fantastiske placering er med til at gøre opholdet helt unikt. Blot et stenkast derfra kan I gå en tur i Åsgårdsstrand lystbådshavn og beundre de gamle, charmerende, hvidmalede huse. Blot 150 meter fra hotellet finder I desuden en dejlig badestrand. Start dagen med et solidt morgenmåltid i hotellets restaurant, hvor I finder et bredt udvalg af alt fra yoghurt og müsli, ost og pålæg til velsmagende omeletter. Om aftenen kan I nyde middagen på Seilet Restaurant. Restauranten ligger i forlængelse af hotellets bar, hvor I har den smukkeske panorama udsigt over Oslofjorden. I restauranten tilbydes der et udvalg af nordiske og internationalt inspirerede retter. Når vejret er til det, kan I tilbringe aftenen på hotellets terrasse.

Værelser

Hotellet tilbyder 78 nyrenoverede værelser, som alle er hyggeligt og lyst indrettet. Værelserne er alle udstyret med eget bad og toilet, samt hårtørrer, trådløst internet, telefon, minibar og TV. Det er muligt at opgradere til et superiorværelse, hvorfra der er udsigt over vandet.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

48 km fra
Larvik, Norge
240 km fra
Kristianssand, Norge
260 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Stavanger, Norge
480 km fra
Helsingborg, Sverige 
480 km fra
Bergen, Norge
575 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Åsgårdstrand (0.2km)

Åsgårdstrand er en af to byer i Horten Kommune, etableret som ladested for ca. 450 år siden, og er både blevet anvendt til trælasteksport, skibsbygning og skibsfart. Byen blev taget i brug som ladested i 1650, under Tønsberg og fra 1660 under Holmestrand. I 1752 blev ladestedet tildelt privilegier til, at handle med indenlandske varer. Fra begyndelsen af 1800-tallet var Åsgårdstrand en livlig eksporthavn for trælast, blandt andet til Holland. Handlen stagnerede med slutningen af sejlsæsonen.

Åsgårdstrand har senere vundet international opmærksomhed som en kunstnerby. Stedet blev kendt som centrum for kunstnere og siden 1880'erne har en række kunstnere søgt til Åsgårdstrand, heriblandt verdensberømte navne som Edvard Munch, Christian Krohg og Hans Heyerdahl. Dette skyldes at der er et ganske unikt lys på stedet. Kunstnerne tog enten til Hirtshals eller Åsgårdstrand for at kunne skildre dette unikke lys i deres malerier. Edvard Munchs 'Pigerne på broen', blev malet lige nedenfor byens hotel.

Åsgårdstrand har været et populært ferie- og badested siden 1920'erne. Gennem årene har stedet bevaret sin popularitet som feriested, ikke mindst blandt sejlende. Hver sommer er der et travlt liv for små både i fjorden og inde i havnen. I dag er Åsgårdstrand et aktivt bysamfund med ca. 3.000 fastboende beboere og den fik sin bystatus den 1. Januar 2010.

Munchs Hus (0.6km)

Det er kystlinjen som umiddelbart fanger Munchs interesse i den første tid i Åsgårdstrand. Flere malerier fra 1889 og 1890 viser hvordan han arbejder med kystlinjen, nærmest for at gøre sig mere bekendt med den. Billederne er dog i et helt andet malerisk udtryk end det som senere skulle blive hans signatur fra Åsgårdstrand. Billederne er også mere impressionistiske. En fællesnævner er dog at de fanger sommerens lys og rolige sysler. For mere information se: www.munchshus.no

Midgard Historisk Center (6.2km)

Midgard historisk center har til opgave at skabe og formidle viden om Vestfolds vikingetid. Centeret ligger lige ved siden af det smukke område Borrehaugene, med Nordeuropas største samling af monumentale gravhøje fra merovinger- og vikingetiden. i 2007 blev der fundet aftryk efter store halbygninger i området, og i 2013 åbnede gildesalen, en storslået rekonstruktion af en høvdingesal fra vikingetiden. På Midgard kan du opleve forskellige udstillinger med spændende temaer. Hvordan var det at leve for 1000 år siden? Hvordan påvirker den ældre historie det nuværende norske samfund? Hvor meget har mennesket og samfundet egentlig forandret sig gennem tiderne? For mere information se: www.midgardsenteret.no

Slottsfjellmuseet (12.8km)

På Slottsfjellet findes der rester af Skandinaviens største middelalderborge, og på Slottsfjellmuseet, som ligger i det naturskønne område ved foden af Slottsfjellet, kan du lære mere om byens rige og spændende historie.

Slottsfjelltårnet (13.1km)

Slottsfjelltårnet i Tønsberg er byens vartegn og signalerer at stedet er et vigtigt punkt i Norsk middelalderhistorie. Tårnet ligger på et fjeld over byen med udsigt over havet. Om sommeren kan man gå ind i tårnet, op ad alle trapperne til toppen og kigge ud mod den samme horisont som fortidens konger. Der var faktisk en tid hvor kongerne og landets administration i flere perioder benyttede Slotsfjellet som sit centrum. Og borgen blev blandt andet belejret af kong Sverre og birkebeinerne under borgerkrigen i 11-1200 tallet. I dag kan du også opleve ruinerne af en kirke og Tunsberghus fæstning. Hvis en gåtur til Slottsfjelltårnet ikke er nok, ligger Slottsfjellsmuseet kun et stenkast derfra. For andre går turen måske videre til en bid frokost?

Haugar Vestfold Kunstmuseum (11.3km)

På Haugar Vestfold kunstmuseum midt i Tønsberg centrum kan du opleve store kunstværker på både de faste og midlertidige udstillinger. Blandt andet er Andy Warhols "After Munch" en vigtig del af den faste udstilling på dette museum. For mere information om museet, se: www.haugar.com - og for at bestille hotel, besøg Risskov Bilferie!

Ilene naturreservat (14.4km)

Både Tønsberg og Ilene Naturreservat syd for Oslo er med deres pragtfulde fugleliv et yndet mål for ornitologer. Det er også et skønt udflugtsmål i selskab med børn og børnebørn, hvor de små let kan få brugt en masse energi og I kan spise en madpakke i smuk norsk natur. Børnene vil elske en tur op i fugleobservationstårnet, hvor de voksne kan nyde den herlige natur. Omkring 236 fuglearter er observeret i Ilene naturreservat, der er et populært trækområde i efteråret såvel som foråret. I kan observere mange forskellige slags fugle inden for ande-, gæs-, svane- og vibefamilien. Om foråret kan I se gråand og fasaner i skovbunden. I sensommeren vil I møde store flokke af grågæs og i efteråret vil I kunne opleve mange arter fra spurvefamilien. Hejren dukker også op og det samme gør en lang række spændende rovfugle. En familieferie i det sydlige Norge med et besøg i Ilene naturreservat er en skøn oplevelse for alle naturelskere, store som små.

Fritzøehus Park (48.6km)

Hvad med at parkere bilen ved Fritzøehus Park og strække jeres ben? Her kan I vandre i skønne naturomgivelser. Parken er præget af sine flotte bøgetræer og med mange større pattedyr som hjort, gedebuk og får. Stedet drives af Mille-Marie Treschow, som i sommersæsonen tager imod gæster der har bestilt tur på forhånd.

Vikingevejen i Vestfold (44.3km)

En biltur langs Vikingevejen fra Mølen i syd til Borre i nord byder på en historisk rejse tilbage til vikingetiden. Turen går langs mindre trafikerede veje, så der er rig mulighed for at stoppe bilen undervejs og gå på opdagelse i fortiden. I kan f.eks. se runestenene og gravhøjene ved Mølen. Det er en skøn oplevelse i alt slags vejr. På vejen kan I også opleve Kaupang og gravhøjen ”Kongshaugen” ved Gokstad gård. Her foregik udgravningen af Gokstadskipet, der i dag er udstillet på Vikingeskibsmuseet i Oslo.

Verdens ende (38.2km)

En romantisk weekend for to går hånd i hånd med en tur til Verdens Ende. Her kan du nyde udsigten mod Skagerrak. Pak endelig et badehåndklæde, da vandet frister med de skønne bademuligheder. Det er også et dejligt sted at fiske. Tag også gerne en termokande med i tasken og søg ud på en af de rolige klipper og slå dig ned. Verdens Ende ligger helt ude på sydspidsen af Tjørne og forbindes ofte med vippefyret som er lavet af småsten fra strandene i nærheden. Der findes en restaurant her, men det er også muligt at grille på stranden. Her er det særligt fint for børn at lege eller soppe ude i vandet. Verdens Ende er måske aller smukkest når vejret er hårdt og vinden rusker i håret. Så kan man tage en hurtig tur ud i vinden, for så at søge tilflugt i bilen eller slå sig ned på den lokale restaurant.

Sandefjord (34.7km)

Sandefjord er et perfekt rejsemål for jer, der ønsker en aktiv miniferie langs den norske fjordkyst. Gennem historien har folk rejst hertil for at nyde dets kurbade, og byen forbindes stadig den dag i dag med afslapning og wellness. Her finder i en 146 kilometer lang kystlinje med mange klipper og strande egnet til badning. I en cirkel rundt om byen finder i friluftområderne Preståsen, Mokollen og Virikskogen. Nyd det flotte, norske landskab på skønne vandreture og slut dagen af med en romantisk middag om aftenen eller slap af med en sen frokost i byen. Hvis I ønsker at opleve Sandefjords spændene historie bør I tage en tur ned til havnen. Her kan I også leje cykler, som får jer let og elegant rundt i byen. Nede ved havnen ligger skibet ”Southern Actor”, et gammelt hvalfangstskib, som er en del af hvalfangstmuseet. Derfra kan I tage videre til byens mikrobryggeri, hvor der serveres lokale forfriskninger.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

598,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat