Bilferie til Grand Hotel Åsgårdstrand

Betaling

Betaling

Gavekort

Grand Hotel Åsgårdstrand

Idyllisk beliggenhed ved lystbådehavnen

 • 550 km fra Øresundsbroen
 • 260 km fra Göteborg, Sverige
 • 480 km fra Helsingborg, Sverige
 • 48 km fra Larvik, Norge
 • 240 km fra Kristianssand, Norge
 • 470 km fra Stavanger, Norge
 • 480 km fra Bergen, Norge
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Om hotellet

Grand Hotel Åsgårdstrand ligger idyllisk ned til lystbådshavnen i den norske by Åsgårdstrand og har en smuk panorama udsigt over Oslofjorden.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger kun en times kørsel fra Oslo og 30 minutter fra Sandefjord. Hotellets fantastiske placering er med til at gøre opholdet helt unikt. Blot et stenkast derfra kan I gå en tur i Åsgårdsstrand lystbådshavn og beundre de gamle, charmerende, hvidmalede huse. Blot 150 meter fra hotellet finder I desuden en dejlig badestrand. Start dagen med et solidt morgenmåltid i hotellets restaurant, hvor I finder et bredt udvalg af alt fra yoghurt og müsli, ost og pålæg til velsmagende omeletter. Om aftenen kan I nyde middagen på Seilet Restaurant. Restauranten ligger i forlængelse af hotellets bar, hvor I har den smukkeske panorama udsigt over Oslofjorden. I restauranten tilbydes der et udvalg af nordiske og internationalt inspirerede retter. Når vejret er til det, kan I tilbringe aftenen på hotellets terrasse.

Værelser

Hotellet tilbyder 78 nyrenoverede værelser, som alle er hyggeligt og lyst indrettet. Værelserne er alle udstyret med eget bad og toilet, samt hårtørrer, trådløst internet, telefon, minibar og TV. Det er muligt at opgradere til et superiorværelse, hvorfra der er udsigt over vandet.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Midgard Historisk Center (6.2 km)

  Midgard historisk center har til opgave at skabe og formidle viden om Vestfolds vikingetid. Centeret ligger lige ved siden af det smukke område Borrehaugene, med Nordeuropas største samling af monumentale gravhøje fra merovinger- og vikingetiden. i 2007 blev der fundet aftryk efter store halbygninger i området, og i 2013 åbnede gildesalen, en storslået rekonstruktion af en høvdingesal fra vikingetiden. På Midgard kan du opleve forskellige udstillinger med spændende temaer. Hvordan var det at leve for 1000 år siden? Hvordan påvirker den ældre historie det nuværende norske samfund? Hvor meget har mennesket og samfundet egentlig forandret sig gennem tiderne? For mere information se: www.midgardsenteret.no

  Midgard Historisk Center
  Midgard Historisk Center i Norge
 • Slottsfjellmuseet (12.6 km)

  På Slottsfjellet findes der rester af Skandinaviens største middelalderborge, og på Slottsfjellmuseet, som ligger i det naturskønne område ved foden af Slottsfjellet, kan du lære mere om byens rige og spændende historie.

  Slottsfjellmuseet
  Slottsfjellmuseet ligger i et naturskønt område i Tønsberg
 • Haugar Vestfold Kunstmuseum (12.9 km)

  På Haugar Vestfold kunstmuseum midt i Tønsberg centrum kan du opleve store kunstværker på både de faste og midlertidige udstillinger. Blandt andet er Andy Warhols "After Munch" en vigtig del af den faste udstilling på dette museum. For mere information om museet, se: www.haugar.com - og for at bestille hotel, besøg Risskov Bilferie!

  Haugar Vestfold Kunstmuseum
  På Haugar Vestfold kunstmuseum kan man opleve store kunstværker af bl.a. Andy Warhol.
 • Fritzøehus Park (49.2 km)

  Hvad med at parkere bilen ved Fritzøehus Park og strække jeres ben? Her kan I vandre i skønne naturomgivelser. Parken er præget af sine flotte bøgetræer og med mange større pattedyr som hjort, gedebuk og får. Stedet drives af Mille-Marie Treschow, som i sommersæsonen tager imod gæster der har bestilt tur på forhånd.

  Fritzøehus Park
 • Vikingevejen i Vestfold (44.7 km)

  En biltur langs Vikingevejen fra Mølen i syd til Borre i nord byder på en historisk rejse tilbage til vikingetiden. Turen går langs mindre trafikerede veje, så der er rig mulighed for at stoppe bilen undervejs og gå på opdagelse i fortiden. I kan f.eks. se runestenene og gravhøjene ved Mølen. Det er en skøn oplevelse i alt slags vejr. På vejen kan I også opleve Kaupang og gravhøjen ”Kongshaugen” ved Gokstad gård. Her foregik udgravningen af Gokstadskipet, der i dag er udstillet på Vikingeskibsmuseet i Oslo.

  Vikingevejen i Vestfold
 • Tønsberg Brygge (13.4 km)

  Hvis du planlægger et besøg i Tønsberg, så er et besøg på Tønsberg brygge en oplevelse du ikke må gå glip af. Tønsberg brygge er knudepunktet for byens restauranter og barer. Det er måske ikke så underligt når man tager byens maritime historie i betragtning. Tønsberg brygge er et smukt syn med en havnepromenade der strækker sig mellem bådene i havnen og de traditionelle gule og røde træhuse. Mange spisesteder er samlet ved Sjøbodkvartalet nederst mod kajen. Ellers går "strøget" i Tønsberg fra Sjøbodskvartalet, over Tønsberg torv, op til Torvgaten og videre til Farmandstredet.

  Tønsberg Brygge
  Et besøg på Tønsberg brygge er en oplevelse du ikke må gå glip af
 • Slottsfjelltårnet (12.9 km)

  Slottsfjelltårnet i Tønsberg er byens vartegn og signalerer at stedet er et vigtigt punkt i Norsk middelalderhistorie. Tårnet ligger på et fjeld over byen med udsigt over havet. Om sommeren kan man gå ind i tårnet, op ad alle trapperne til toppen og kigge ud mod den samme horisont som fortidens konger. Der var faktisk en tid hvor kongerne og landets administration i flere perioder benyttede Slotsfjellet som sit centrum. Og borgen blev blandt andet belejret af kong Sverre og birkebeinerne under borgerkrigen i 11-1200 tallet. I dag kan du også opleve ruinerne af en kirke og Tunsberghus fæstning. Hvis en gåtur til Slottsfjelltårnet ikke er nok, ligger Slottsfjellsmuseet kun et stenkast derfra. For andre går turen måske videre til en bid frokost?

  Slottsfjelltårnet
  Er I på ferie om sommeren kan I komme op og nyde udsigten over byen i dette betydningsfulde stykke historie
 • Verdens ende (37.6 km)

  En romantisk weekend for to går hånd i hånd med en tur til Verdens Ende. Her kan du nyde udsigten mod Skagerrak. Pak endelig et badehåndklæde, da vandet frister med de skønne bademuligheder. Det er også et dejligt sted at fiske. Tag også gerne en termokande med i tasken og søg ud på en af de rolige klipper og slå dig ned. Verdens Ende ligger helt ude på sydspidsen af Tjørne og forbindes ofte med vippefyret som er lavet af småsten fra strandene i nærheden. Der findes en restaurant her, men det er også muligt at grille på stranden. Her er det særligt fint for børn at lege eller soppe ude i vandet. Verdens Ende er måske aller smukkest når vejret er hårdt og vinden rusker i håret. Så kan man tage en hurtig tur ud i vinden, for så at søge tilflugt i bilen eller slå sig ned på den lokale restaurant.

  Verdens ende
 • Ilene naturreservat (14.0 km)

  Både Tønsberg og Ilene Naturreservat syd for Oslo er med deres pragtfulde fugleliv et yndet mål for ornitologer. Det er også et skønt udflugtsmål i selskab med børn og børnebørn, hvor de små let kan få brugt en masse energi og I kan spise en madpakke i smuk norsk natur. Børnene vil elske en tur op i fugleobservationstårnet, hvor de voksne kan nyde den herlige natur. Omkring 236 fuglearter er observeret i Ilene naturreservat, der er et populært trækområde i efteråret såvel som foråret. I kan observere mange forskellige slags fugle inden for ande-, gæs-, svane- og vibefamilien. Om foråret kan I se gråand og fasaner i skovbunden. I sensommeren vil I møde store flokke af grågæs og i efteråret vil I kunne opleve mange arter fra spurvefamilien. Hejren dukker også op og det samme gør en lang række spændende rovfugle. En familieferie i det sydlige Norge med et besøg i Ilene naturreservat er en skøn oplevelse for alle naturelskere, store som små.

  Ilene naturreservat
 • Sandefjord (35.5 km)

  Sandefjord er et perfekt rejsemål for jer, der ønsker en aktiv miniferie langs den norske fjordkyst. Gennem historien har folk rejst hertil for at nyde dets kurbade, og byen forbindes stadig den dag i dag med afslapning og wellness. Her finder i en 146 kilometer lang kystlinje med mange klipper og strande egnet til badning. I en cirkel rundt om byen finder i friluftområderne Preståsen, Mokollen og Virikskogen. Nyd det flotte, norske landskab på skønne vandreture og slut dagen af med en romantisk middag om aftenen eller slap af med en sen frokost i byen. Hvis I ønsker at opleve Sandefjords spændene historie bør I tage en tur ned til havnen. Her kan I også leje cykler, som får jer let og elegant rundt i byen. Nede ved havnen ligger skibet ”Southern Actor”, et gammelt hvalfangstskib, som er en del af hvalfangstmuseet. Derfra kan I tage videre til byens mikrobryggeri, hvor der serveres lokale forfriskninger.

  Sandefjord
  Sandefjord er et perfekt rejsemål for en aktiv ferie langs den norske fjordkyst.
Vis flere

Kort

Grand Hotel Åsgårdstrand
Havnegata 6 3179 Åsgårdstrand

Priser fra 769,-

Spar op til 324,-