Miniferie på Grand Hotel Copenhagen midt i København

Dansk | DKK

Grand Hotel Copenhagen

Billigt ophold på historisk og klassisk hotel centralt i København

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central beliggenhed på Vesterbrogade
 • Stilfuldt hotel med rødder tilbage i 1892
 • Kort afstand til alle Københavns seværdigheder
221,-
3 dage kun
799,-

Ophold med morgenmad

I hjertet af København

3 dage
Kun 799,- / spar op til 221,-
NEDSAT
* Pris pr. person i mini dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 fl. Cava på værelset (til deling)
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Wild Offer

Tag på storbyferie eller weekendophold i København, og nyd alletiders centrale udgangspunkt på det klassiske Grand Hotel Copenhagen, som i 2020 kan fejre at have drevet hotel og værtskab i 90 år. Gå på opdagelse i de utallige muligheder for shopping og sightseeing, og udforsk den brede variation af gastronomiske oplevelser, som hovedstaden er så kendt for.

Hotellet tilbyder

Grand Hotel Copenhagen har en suveræn beliggenhed på Vesterbrogade i hjertet af København, men samtidig en fredelig oase midt i storbyens travle hverdag. Hotellet stammer tilbage fra 1892, og senere renoveringer og moderniseringer er udført med stor respekt for bygningens originale elegante og klassiske stil, som stadig er ganske intakt i dag. Indretningen emmer af Skandinavien, og er et pragteksempel på hvorfor den nordiske stil er så populær rundt om i verden.

Fra hotellet har I gåafstand til både Tivoli og Hovedbanegården, og i den døgnåbne reception har I mulighed for at leje cykler, så I nemt og bekvemt kan komme rundt til alle byens øvrige seværdigheder.

I får den perfekte start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, som serveres i hotellets stilfulde omgivelser, og giver jer mulighed for at tanke energi forud for dagens oplevelser i den mulighedsrige storby.

Der tilbydes parkering mod gebyr i et nærliggende P hus, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 161 charmerende og komfortable værelser, og der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed. Dobbeltværelserne findes desuden i kategorierne: standard, twin, mini, superior og superior twin. På twin og superior-værelserne er det muligt at tilføje en ekstra opredning.

Alle værelserne tilbyder en lys indretning, med en god kombination af det klassiske og det moderne. De fleste af dobbeltværelserne er på 12 m², mens værelserne i superior-kategorien tilbyder lidt ekstra plads og komfort med 16 m².

Samtlige værelser har eget badeværelse, og er udstyret med et skrivebord, komfortable senge, hårtørrer og fladskærms-TV. På superior-værelserne er der desuden kaffe- og tefaciliteter til rådighed.

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er ca. 12 m² og har eget badeværelse, skrivebord, komfortable tsenge, hårtørrer og fladskærms-TV.

Mini dobbeltværelse

Hotellets mini dobbeltværelser er en smule mindre end de almindelige dobbeltværelser, og tilbyder eget badeværelse, skrivebord, en komfortabel dobbeltseng, hårtørrer og fladskærms-TV.

Superior twin dobbeltværelse

Superior twin værelserne er på 16 m², og har eget badeværelse, et skrivebord, komfortable senge, hårtørrer, fladskærms-TV og kaffe- og tefaciliteter. Det er desuden muligt at tilføje en ekstra opredning.

Enkeltværelse

Enkeltværelserne er det perfekte valg for jer der er alene afsted. De er 8-12 m² store, har eget badeværelse, og er udstyret med et skrivebord, en komfortabel seng, hårtørrer og fladskærms-TV.

Twin dobbeltværese m. 1 ekstra seng

Twin værelserne, som er på 12 m², er indrettet med to separate senge, og derudover er det muligt at tilføje en ekstra opredning. De er indrettet med eget badeværelse, og er udstyret med et skrivebord, komfortable senge, hårtørrer og fladskærms-TV.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Strøget (1.8km)

Fra Rådhuspladsen ned til Kongens Nytorv løber strækningen, som har fået kælenavnet Strøget. Helt præcist dækker Strøget over Nygade, Vimmelskaftet, Østergade og Frederiksberggade samt de tre torve: Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv. Strøget er mest kendt for de mange specialbutikker og tøjbutikker, og der findes både discountvarer samt store internationale mærkevarer, som Prada og Hermès. Der er et utal af caféer og barer for ikke at nævne det enorme udbud af restauranter, der tilbyder alt fra Sushi til Pariserbøffer. Men Strøget er også meget mere end blot restauranter og butikker. De mange gøglere og gademusikanter fylder godt i billedet, og der er også mange historiske bygninger langs ´Strøg-ruten´.

Tivoli (0.2km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

Amalienborg (2.9km)

Tag på sommerferie i København med Risskov Bilferie og oplev Amalienborg som er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig er en del af slottet. På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte kl. 12.00. Find et billigt weekendophold eller tag på en miniferie til København og oplev Amalienborg og Livgardens vagtskifte kl. 12.00.

Christiansborg (1.5km)

Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. I slottets hjerte, Riddersalen, hænger Dronningens berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

Rundetaarn (1.7km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

Carlsberg Glyptotek (1km)

Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

Nyhavn (2.5km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Torvehallerne (1.7km)

Det meget store marked tilbyder alt fra den mest udsøgte chokolade til friske fisk. Der er små spisesteder og duften af eksotiske krydderier blandet med friskbrygget kaffe er en del af oplevelsen. Der er over 60 stande med farverige og velduftende udbud af gastronomiske delikatesser. Spis på stedet eller tag maden med hjem, valget er frit.

Statens Museum for Kunst (2.2km)

SMK er en forkortelse for det statslige kunstmuseum, som ligger i centrum af København og udstiller både kunst og kunsthistorie fra de sidste 700 år. SMK er en varieret blanding af gammel og ny kunst, og der kan blandt andet opleves værker af Nolde, Anna Ancher, Hammershøj, Munch og Rubens for blot at nævne nogle få. Men SMK er nok bedst kendt for den helt utrolige samling af dansk guldalderkunst og sin ganske spektakulære samling af fransk kunst fra 1900 til 1930 med kendte kunstnere som Matisse og Picasso. Der er også løbende udstillinger af en særlig karat og derfor er det godt og vel umuligt ikke at få fuld valuta for den tid der bruges på Statens Museum for Kunst. Deltag i de mange aktiviteter som museet arrangerer både for børn og voksne og nyd en spændende dag blandt de store kunstnere.

Den Blå Planet (8.6km)

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et nyt arkitektonisk vartegn. Den Blå Planet har vand på alle sider og skal give de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Det nye byggeri består af fem "arme", der går ud fra centrum. Det gør, at gæsterne selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet for at se de eksotiske væsener under vand. Du kan komme tæt på i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vand.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Sct. Thomas

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Miniferie i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger i superiorværelse
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

Fra kun
799,-

Vis kort

Unikt byhotel!

Læs mere

Hotel Hebron København

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Hyggeligt hotel centralt i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 50 kr. værdikupon til snacks/drinks
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis kaffe/te på værelset

296,-
Kun
799,-

Vis kort

Hyggeligt hotel centralt i København

Læs mere

Villa Copenhagen

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Bæredygtigt luksushotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til fitness
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til swimmingpool

518,-
Fra kun
1.399,-

Vis kort

5-stjernet luksus i København

Læs mere

Copenhagen Plaza Hotel

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

I hjertet af København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 1 glas vin eller en øl
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

221,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Nyd København med stil

Læs mere

Cabinn Copenhagen

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Centralt tæt på Tivoli

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet og parkering
 • Central beliggenhed

Kun
829,-

Vis kort

København har masser at byde på

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.