Tag på et weekendophold til Öland med Risskov Bilferie.

Dansk | DKK

Guntorps Herrgård

Bo centralt i Borgholm på Öland på den hyggelige Guntorps Herrgård i naturskønne omgivelser.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på Borgholm centrum og de mange seværdigheder på Öland
 • Dejlig morgebuffet til at starte dagen på
 • Mange muligheder for vandreture i den skønne natur på Öland
339,-
3~4 dage fra
829,-

Udforsk den svenske ø, Öland

Herregårdsferie på Öland

3 dage
Fra 829,- / spar op til 193,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 340,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
 • Oplevelser på Öland
Risskov Pakken

Find en billig sommerferie til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg den smukke ø, Öland, og nyd et ophold på Guntorps Herrgård, der også ligger tæt på Borgholm centrum. Fra den hyggelige herregård er der ikke langt at gå for at komme ind til centrum af byen. Guntorps Herrgård er også et rigtig godt udgangspunkt for dem som ønsker at udforske øen og alle dens seværdigheder. Öland har nemlig en masser at byde på. Oplev det spændende Borgholm Slot og udforsk de hyggelige landsbyer på øen, besøg museerne og oplev samtidig det smukke landskab og meget mere. På Guntorps Herrgård bor I rigtig behageligt og komfortabelt, i smukke og rolige omgivelser. Der er mange muligheder hos Risskov Bilferie for at finde den helt rigtige familieferie og en herlig kør-selv ferie til Sverige.

Hotellet tilbyder

Guntorps Herrgård ligger tæt på Borgholm, som om sommeren er et meget populært turistmål. På Öland bor I i fredelige og naturskønne omgivelser og det er det perfekte sted at glemme dagens stress og i stedet nyde stilheden og roen på Guntorps Herrgård. Det maleriske hotel er perfekt til et weekendophold eller et længere ophold. Det er nemt at komme ind til alle seværdighederne i byen og gå på opdagelse i historien, kulturen og den smukke natur, som øen har at byde på. Sørg for at nyde Ölands natur på en vandre- eller cykeltur. Prøv 'den kongelige tur', som er en vandretur på ca. en halv time, hvor I kan gå på opdagelse og lære mere om områdets konger.

På Guntorps Herrgård serveres der hver morgen en lækker morgenbuffet i de nyrenoverede selskabslokaler. I har fri adgang til trådløst internet under jeres ophold. Der er også to Type 2, Mode 3-elbilsopladere på hotellet, og så er der også mulighed for at leje cykler.

Værelser

Guntorps Herrgård har i alt 32 værelser med 110 senge. Samtlige værelser er udstyret med et badeværelse. Bestil rejsen gennem Risskov Bilferie og find familievenlige hoteller eller herregårde som Guntorps Herrgård til at nyde opholdet på denne meget smukke svenske ø. Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

340 km fra
Helsingborg, Sverige 
370 km fra
Øresundsbroen
380 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Öland (26.8km)

Tag en tur til smukke Øland, som er tilgængelig både med bil og bus samt med båd. Ølandbroen er 6 km. lang og tilbyder et pragtfuldt kystlandskab som kan nydes på vejen over. Øland har alt hvad man kan ønske sig – især om sommeren. Her er kalkstensområder med fredede orkideer, skove, vidunderlige cykelstier, hvide strande, dyrepark, ecopark, geopark, vikingegrave og naturreservater. Derudover finder I en række restauranter, caféer og natklubber.

Borgholm (1.7km)

Besøg Öland og oplev det spændende og smukke Borgholm, som også er en meget populære sommerdestination. Der er mange seværdigheder: besøg museer, landsbyer, den dejlige havn, det spændende Borgholm slot og meget mere. Tidligere Borgholm Slot finder du også Royal Solliden, hvor du kan besøge den smukke park. Nyd den smukke natur i Öland. Her finder du masser af vandre- og cykelstier at opdage. Det er også muligt at bestige Borgholm vandtårn.

Kalmar gamle bydel (39.3km)

Tilbage i middelalderen var Kalmar en af de få svenske byer, der var omgivet af en rigtig ringmur. Denne kan I stadig se rester af i dag flere steder i den gamle bydel. Den gamle bydel er placeret helt ude ved Kalmarsund. Oplev den smukke by på en kør-selv ferie hvor I selv styrer tempoet. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og tag på en billige sommerferie eller vinterferie og oplev den smukke by og resterne af den spændende ringmur.

Skälby (38km)

Skälby er et af de mange grønne områder omkring Kalmar. I dette børnevenlige og idylliske gårdmiljø bor der både kaniner, grise, køer, høns, geder, får, heste og katte – og alle er velkomne! Aktiviteter tæller bl.a. en stor legeplads, ponyridning, grill og picnic samt hyggelige vandreture. I sommerhalvåret åbner caféen dørene og serverer kaffe, pølser, is og vafler. Besøg også den lille gårdbutik hvor I bl.a. kan købe frisklagte æg.

Kalmar Slot (39.9km)

Find en billig bilferie og tag på en familieferie til Sverige. Besøg Kalmar Slot som er byens største attraktion og er et af Sveriges bedst bevarede renæssanceslotte. Hele året rundt kan der bookes guidede rundvisninger hvor I får et spændende indblik i slottets og Kalmars historie. På Jeres vej rundt vil I bl.a. stifte bekendtskab med slottets riddere, en imponerende våbensamling, fængselstårnet og kapellet. Efter rundvisningen kan I gå en dejlig tur i slotsparken. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig ferie i eget tempo.

Kalmar Kunstmuseum (39.6km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Sverige og selvfølgelig Kalmar, som har meget at byde på. I centrum af Kalmar finder I et af Sveriges mest berømte kunstmuseer. Dette er et ekstremt moderne kunstmuseum med formålet, at stimulere diskussionen om spørgsmål der påvirker menneskehedens fremtid og de udfordringer regionen står overfor. 

Kalmar Domkirke (38.8km)

Tag på en billig kør-selv ferie til Sverige og oplev den charmerende by Kalmar. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med til denne smukke og historiske by. En af de store seværdigheder er så bestemt byens imponerende domkirke, der ligger centralt i Kalmar. Kalmar Domkirke er bygget tilbage i 1600-tallet og opført i italiensk barok stil. Domkirken vidner om Kalmars storhedstid og er en af de eneste bygninger fra den tid, der stadig pryder byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og få jer en aktiv ferie i og omkring Kalmar.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Witt

Oplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x sandwich om aftenen med et glas vin
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet

303,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Kalmar er en af sveriges ældste byer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat