Kør-selv ferie til Gut Gremmelin

Dansk | DKK

Gut Gremmelin

Tag på herregårdsferie nær Güstrow og ca. en halv time fra Østersøen.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet herregårdshotel i naturskønne rammer
 • Hyggelige omgivelser med bibliotek, park og egen badesø
 • Fantastisk natur og spændende besøgsmål
624,-
3~4 dage fra
1.019,-

Deluxe dobbeltværelse

Herregård i Nordtyskland

3 dage
Fra 1.019,- / spar op til 414,-
SPAR
4 dage
Fra 1.479,- / spar op til 625,-
SPAR
* Pris pr. person i deluxe dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 flaske vin
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

Gut Gremmelin ligger i hjertet af det naturskønne Mecklenburg-Vorpommern, blot en halv time fra østersøkysten. Det stemningsfulde hotel er indrettet i en flot og farverig godsejendom, og her får I et helt ideelt udgangspunkt for nogle dejlige dage i Nordtyskland, hvadenten I søger et romantisk ophold, en afslappet forlænget weekend eller en hyggelig familieferie. Gå ture i parken, tag en kold dukkert i den blanke badesø, nyd udsigten fra saunaen, tag ud i den skønne omgivende natur og besøg nogle af de mange spændende byer i nærheden.

Hotellet tilbyder

Gut Gremmelin er beliggende mellem Hamburg og Berlin i det naturskønne Mecklenburg-Vorpommern, blot 15 km. fra den charmerende by, Güstrow.  

Det 4-stjernede hotel er indrettet i en flot og farverig godsbygning med to etager, og ejendommen omfatter bl.a. et hyggeligt bibliotek med vinterhave, en frodig park og en lækker privat badesø. 

Hver morgen serveres en god og varieret morgenbuffet. Hotellets hyggelige restaurant, LandLieb, har stor fokus på økologi og tilbyder retter baseret på det moderne landkøkken. Restauranten er åben for aftensmad kl. 18.00 – 21.00. Om søndagen holdes desuden en hyggelig søndagscafé kl. 14.00 – 17.00, hvor I kan hygge jer lidt ekstra over kaffen. Derudover kan I også nyde en drink og en hyggelig stund i hotellets bar, som er åben til kl. 22.00.  

Under opholdet kan I forkæle jer selv med en omgang massage eller en tur i saunaområdet, hvorfra der er en skøn udsigt over søbredden. 

Store dele af det omgivende område hører til det naturskønne Mecklenburgske Schweiz og byder på kuperede landskaber og naturreservater, som er helt perfekt til vandre- og cykelture. Der er mulighed for at leje cykler på hotellet.  

Der er gratis parkering ved hotellet og I har fri adgang til trådløst internet under opholdet.

Værelser

Gut Gremmelin har i alt 52 farverige og hyggelige værelser, fordelt over flere af ejendommens bygninger. I hovedbygningen er der 7 enkeltværelser og 4 dobbeltværelser, som kombinerer det charmerende moderne design, med den landlige hygge. De 20 Deluxe dobbeltværelser er meget rummelige og moderne og befinder sig i Gæstehuset  Fælles for alle værelserne er, at de alle er nydeligt indrettet og udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, TV, telefon og safe. Der er ikke minibar på hotellets værelser.


 

Værelsestyper *

Deluxe enkeltværelse

1 / 3
Deluxe dobbeltværelser for 1 person er generøst proportionerede og har et moderne design, der inviterer dig til at slappe af. Værelserne ligger i pensionatet og er alle med brusebad, fladskærms-tv, skrivebord og opholdsområde. WiFi er tilgængeligt på alle værelser. Nogle af værelserne har egen terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 3
Deluxe dobbeltværelser er generøst proportionerede og har et moderne design, der inviterer dig til at slappe af. Værelserne ligger i pensionatet og er alle med brusebad, fladskærms-tv, skrivebord og opholdsområde. WiFi er tilgængeligt på alle værelser. Nogle af værelserne har egen terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

50 km fra
Rostock, Tyskland
240 km fra
Puttgarden, Tyskland
310 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Güstrow (14.6km)

Den gamle by Güstrow huser det gamle renæssanceslot, Güstrow slot, der også pryder bybilledet. Det imponerende slot er bygget tilbage i 1589 og blev brugt som residens af hertugerne af Mecklenburg. Besøg også domkirken, som er bygget i gotisk stil mellem 1226 og 1335. Domkirken er også på “Den europæiske rute for teglstensgotik” og så kan det berømte værk, “den Svævende Engel, udført af billedhuggeren Ernst Barlach, også ses i den imponerende teglstensdomkirke.

Skulpturenweg Burg Schlitz-Görzhausen (42.4km)

Når I befinder Jer i nærheden bør I bestemt lægge vejen forbi den specielle skulptur-sti, Burg Schlitz – Görzhausen. Midt på de rullende bakker i det Mecklenburgske Schweiz står adskillige kunstværker opført af moderne kunstnere, og tilføjer en spændende vinkel på ”naturkunst”. Initiativtageren er kunstneren Wilfried Duwentester, som bor og arbejder i Görzhausen, hvor I også kan komme på besøg i hans galleri.

Agroneum Alt Schwerin (42.5km)

Rejs tilbage i tiden! Besøg museet Agroneum Alt Schwerin. Ved dette fantastiske udendørs museum finder I bl.a. en kirke fra det 13. århundrede, lader fra det 19. århundrede, grovsmed-forretninger og bondeejendomme fra 1960’erne. På Agroneum kan I, med andre ord, opleve historien op gennem tiderne.

Rostock (47km)

Rostock er en charmerende middelalderby, der i dag desuden er en levende universitetsby. Rostock ligger placeret ved vandet, hvilket giver både masser af lys og luft og i sidste ende liv. Desuden har Rostock en charmerende bymidte med et stort, langt strøg, der byder på masser af indkøbsmuligheder. Denne indrammes af to byporte. Når I besøger Rostock, skal I kigge efter de gamle bygningsværker og selvfølgelig besøge den levende havn. Brug også en eftermiddag til at tage turen ud til yderhavnen Warnemünde, hvor I finder helt fantastiske badestrande.

Karls Erlebnis-Dorf (50.3km)

Tag på bilferie til Tyskland og udforsk Mecklenburg-Vorpommern i eget tempo og besøg Karls Erlebnis-Dorf som er en hyggelig park fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Parken er desuden en ægte landmandspark, hvor der bliver produceret en masse regionale produkter. Det er derfor også muligt at få noget lækkert at spise. Sjov, landbrug og dyr er på programmet og I er garanteret en hyggelig dag sammen. Kør-selv til Rövershagen med Risskov Bilferie på en rigtig familieferie fyldt med oplevelser.

Bärenwald Müritz (54.2km)

Tag på ferie med børn og besøg Bärenwald Müritz i Nordtyskland. Kunne I tænke Jer at se fritgående bjørne? Så gå ikke glip af Bärenwald Müritz! Siden 2006, har brune bjørne beboet denne 16 hektar store skov, efter at være blevet reddet fra et liv i fangenskab. Tag hele familien med på ferie og mød alle bjørnene i Bärenwald Müritz på en kør-selv ferie i Nordtyskland.

Warnemünde (58.7km)

Warnemünde er meget andet end blot en færgehavn, og den lille havneby har med tiden udviklet sig til en perle af en badeby og kursted med omkring 6.700 indbyggere, beliggende i delstaten Mecklenburg-Vorpommern.

Det er svært at undgå at få øje på det store fyrtårn, som er bygget tilbage i 1897 og fortsat står fuldt funktionsdygtigt, selvom det mest er for turisternes skyld. Dem, der vover sig op i det 37 meter høje tårn, belønnes med en skøn udsigt over Østersøen og det nordlige Rostock. Nyd en tur på de brostensbelagte gader og stræder, hvor de mange stokroser pryder facaderne på de velholdte fiskerhuse. Warnemünde sammenlignes lidt med Skagen, men med tysk charme. Der er en god atmosfære i byen, gode restauranter og caféer samt små og lækre butikker.

Det er vigtigt at prøve en “Fischbrötchen”, som er byens specialitet, men som spises i hele området og som kommer i et utal af variationer. Det er et lille rundstykke med fisk, gerne Matjes med lidt løg eller røget ål eller måske lidt røget sild og det smager bare godt. Hemmeligheden er, at det altid er friskfanget fisk og derfor har en mere fyldestgørende smag med det skønne brød og en øl eller sodavand til at skylle herlighederne ned med. Tag ned på Alter Strom, hvor der er gode muligheder for at afprøve netop denne specialitet og samtidig nyde den smukke havn og de mange fiskekuttere.

Rostock Zoo (54.3km)

Oplev Rostock Zoo som blev grundlagt i 1899. Her får I en af Tysklands største zoologiske haver med 4.500 dyr fordelt på 320 arter. Parken er på 6 hektar, og giver masser af plads til dyrene. Af dyr kan I bl.a. opleve; isbjørne, løver, gorillaer og mange flere!

Vogelpark Marlow (70.2km)

Er I interesserede i fugle bør I kigge forbi denne fuglepark med et tvist i Marlow. Tvistet består i, at parken udover spændende fuglearter som flamingoer, isfugle, papegøjer og pingviner også byder på andre dyr som f.eks. aber, lemurer, kænguruer og præriehhunde. Derudover er der daglige opvisninger i form af falkoner- og flyveshow hvor man får lov at se de store imponerende rovfugle sprede vingerne.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Residenz & Schlosshotel Wendorf

Morgenmad og aftensmad

Østersøkysten

Elegant slotsferie

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 fl. vand +1 overraskelse på vær.
 • Entré til spa afdeling
 • Gratis lån af cykler

591,-
Fra kun
2.649,-

Vis kort

Luksuriøs slotsferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Residenz Deluxe dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat

Ringhotel Villa Margarete

Inkl. 2-retters menu

Mecklenburger Seenplatte

Charmerende Waren

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • 10% rabat på wellness

279,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på Müritz Nationalpark

Læs mere