Miniferie på Hadsund Færgekro

Dansk | DKK

Hadsund Færgekro

Tag på miniferie i Hadsund og bo i smukke omgivelser ved Mariager Fjord.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Hyggeligt krohotel ved Mariager Fjord
 • God mad og traditionelt kaffe- og kagebord
 • Naturoplevelser og spændende byer
1.016,-
3~5 dage fra
1.099,-

Smuk beliggenhed ved Mariager Fjord

Miniferie i Hadsund

3 dage
Kun 1.099,- / spar op til 466,-
SPAR
4 dage
Kun 1.599,- / spar op til 726,-
SPAR
5 dage
Kun 2.069,- / spar op til 1.016,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu (kokkens valg)
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hadsund Færgekro ligger skønt ned til Mariager Fjord i den lille himmerlandske fjordby, Hadsund. Her serverer køkkenet autentisk dansk kromad bl.a. med frisk fisk direkte fra fjorden, samt et overdådigt kaffebord med masser af hjemmebagte lækkerier. Hotellets placering tæt på både skov og strand, større byer som Randers og Aalborg, skønne naturområder som Rold Skov og Rebild Bakker samt en generøst mængde af golfbaner, gør det til et suverænt og alsidigt udgangspunkt for en dejlig ferie i Nordjylland. 

Hotellet tilbyder

Hadsund Færgekro har en særdeles idyllisk beliggenhed, direkte ved Mariager Fjord i Hadsund, ca. 30 km. nord for Randers.  

Færgekroen tager sine rødder helt tilbage til 1823, i en tid hvor der ingen bro var over Mariager Fjord, men i stedet sejlede en færge som forbandt Hadsunds nordlige og sydlige side. Kroen, som er beliggende på sydsiden, fungerede således i årene frem som færgekro, men også som markedskro, når der var marked i byen. I 1904 blev færgeriet erstattet af den klapbro som stadig forbinder Hadsund Nord- og Syd den dag i dag. Kroen er gennem årene blevet ombygget adskillige gange og står i dag knivskarp og nænsomt moderniseret, og er udvidet med hoteldrift. 

Fra hele kroen har I en fantastisk udsigt til Mariager Fjord, som kan nydes sammen med et lækkert måltid mad. Færgekroens køkken byder på ægte dansk sæsonbetonet kromad, tilberedt med friske råvarer. Kroen er derudover også kendt for sit store kaffebord med hjemmebagte kager og andre lækkerier.  

Fra kroen har I blot nogle få minutter ind til Hadsunds centrum, hvor I bl.a. finder et stort indkøbscenter og med de naturskønne omgivelser samt korte afstande til bl.a. Randers, Aalborg, Rold Skov og Rebild Bakker, tilbyder Færgekroen et suverænt udgangspunkt for såvel en aktiv ferie som en hyggelig miniferie med familien, et romantisk kroophold for to eller noget helt fjerde. 

Det er gratis at parkere ved hotellet.

Værelser

Hadsund Færgekro har 10 moderne og komfortable værelser, som alle er udstyret med en lille minibar samt TV med både danske og udenlandske kanaler. Nogle af værelserne har en skøn udsigtsterrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over Mariager Fjord. 


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Værelserne er udstyret med eget bad og toilet, en lille minibar samt TV med både danske og udenlandske kanaler.

Dobbeltværelse

1 / 1
Værelserne er udstyret med eget bad og toilet, en lille minibar samt TV med både danske og udenlandske kanaler. Mulighed for ekstra personer i sovesofa.

Dobbeltværelse med terrasse

1 / 1
Værelserne er udstyret med eget bad og toilet, en lille minibar samt TV med både danske og udenlandske kanaler.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Mariager Fjord (13.9km)

Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotel tæt på Mariager Fjord hos Risskov Bilferie. Mariager Fjord er også kendt som Danmarks Smukkeste Fjord og området omkring fjorden er fyldt med gode oplevelser. Oplev f.eks de små hyggelige fjordbyer med hver deres helt unikke charme. Besøg også feriebyen Øster Hurup, som har Danmarks mest børnevenlige strand. Et oplagt udflugtsmål for en sommerferie og familieferie i Danmark. Find en miniferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse ved Mariager.

Rebild bakker (25.4km)

Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

Rold Skov (24.4km)

Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge.

I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

Thingbæk Kalkminer (27.6km)

De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt.

På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

Vikingecenter Fyrkat (27.4km)

Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ.

De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

Randers Regnskov (31.7km)

Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

Memphis Mansion (35.3km)

Memphis Mansion en oplagt destination på en billig bilferie i Danmark. Benyt også muligheden for at spise frokost på Graceland, der i det ydre er en kopi af Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inde i huset finder I verdens eneste museum udenfor USA om Elvis, hans musik og hans liv.

Aars (41.9km)

Find en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøg Aars, som har en historie der lige så gammel, som den er spændende. For ca. 2000 år siden boede de gæve kimbrere her, og den dag i dag kendes himmerlændingene som Kimbrere. Dette kan opleves på Museumscenter Aars, som rummer mere end 12.000 års arkæologi og kulturhistorie. Byens torve er et smukt skue. De prydes af smukke kunstværker skabt af internationale anerkendte kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens 1200-tals kirke er også et besøg værd. Tag på sommerferie i området omkring Aalborg og opdag de mange spændende seværdigheder som gemmer sig. Der er også børnevenlige hoteller i området, find dem hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Aars og Aalborg.

Aalborg (44.3km)

Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg.

I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade.

Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum.

I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Dronninglund Hotel

Inkl. 3-retters menu/buffet

Nordjylland

Oplev Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe og småkager
 • 2 x før middag drink

391,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Oplev natur, Skagen & Aalborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Oplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

961,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat