Miniferie på Harmonie Hotel Rust i Harzen

Dansk | DKK

Harmonie Hotel Rust

Bo i en bjerglandsby i Harzen

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.8 / 5

Highlights

 • Fantastisk beliggenhed med udsigt
 • Stor wellnessafdeling
 • Personlig service og højt komfortniveau
1.141,-
3~8 dage fra
899,-

Inkl. halvpension

Ferie i Harzen

3 dage
Fra 899,- / spar op til 354,-
SPAR
4 dage
Kun 1.369,- / spar op til 491,-
SPAR
6 dage
Kun 2.259,- / spar op til 816,-
SPAR
8 dage
Kun 3.149,- / spar op til 1.141,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Harmonie Hotel Rust har en skøn beliggenhed i Harzens højest beliggende bjergslandsby, Braunlage, ved den sydvestlige ende af Naturpark Harz. Her er der lagt op til en fantastisk miniferie på et flot og moderne hotel, som tilbyder det perfekte udgangspunkt for et ophold i Harzen. Nyd f.eks. et wellnessophold og find roen i hotellets skønne wellnessområde, tag på aktiv ferie med vandre- og cykelture i nogle af Tysklands smukkeste omgivelser eller kombinér og nyd en oplevelsesrig ferie med en god blanding af aktiviteter og afslapning. 

Hotellet tilbyder

Harmonie Hotel Rust ligger højt i hjertet af Harzen, direkte ved ’Skicentrum Hohegeiss’, som byder på skisport om vinteren og ideelle forhold for vandre- og cykelture resten af året. I har mulighed for at leje cykler ved hotellet.

Den store og indbydende wellnessafdeling på hotellet omfatter bl.a. swimmingpools, boblebad, sauna og dampbad. Som noget relativt nyt (åbnede i december 2017) tilbyder hotellet nu også en lækker udendørs wellness lounge med ca. 38° Jacuzzi og med en dejlig udsigt mod Harzens bjerglandskaber.

I starter dagen med en stor morgenmadsbuffet med bl.a. friskt brød, pålæg og mælkeprodukter.

Hotellets nydelige restaurant og café byder på masser af dejlig mad og har en helt enestående panoramaudsigt over Harz-bjergene. Når vejret er til det kan I nyde maden på terrassen og komme endnu tættere på naturen og udsigten. Restauranten/caféen er åben hver dag kl. 08.00 - 20.30. Skulle I have lyst kan I runde dagen af i hotellets hyggelige bar.

Det er gratis at parkere ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

På Harmonie Hotel Rust har I både mulighed for at bo på et af de flotte dobbeltværelser eller i en af de nydelige lejligheder. Begge kategorier tilbyder en fantastisk udsigt og et højt komfortniveau.

Dobbeltværelserne er smagfuldt indrettet med et komfortabelt opholdsområde og er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, radio og moderne fladskærms-TV med over 100 kanaler. Samtlige værelser har en skøn udsigt og de fleste værelser har balkon - disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres.

Hotellets lejligheder er placeret i en sidebygning, ca. 70 meter fra hovedbygningen og er mellem 20 og 65 kvadratmeter. De tilbyder alle en lys og indbydende indretning med komfortable møbler og er udstyret med eget bad og toilet, et lille køkken med kaffemaskine og et moderne fladskærms-TV. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Hyggeligt enkeltværelse på 12m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, radio og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Smagfuldt dobbeltværelse på 16-22m2 med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, siddeområde, radio og fladskærms-TV. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

2-personers lejlighed

1 / 4
Nydelig 2-personers lejlighed på 20-55m2, beliggende i lejlighedskomplekset 80m fra hovedbygningen. Lejligheden har eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, et lille køkken, radio og fladskærms-TV. Afhængig af alder kan børn få rabat.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers lejlighed

1 / 4
Nydelig 3-personers lejlighed på 20-55m2, beliggende i lejlighedskomplekset 80m fra hovedbygningen. Lejligheden har eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, et lille køkken, radio og fladskærms-TV. Afhængig af alder kan børn få rabat. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed

1 / 4
Nydelig 4-personers lejlighed på 20-55m2, beliggende i lejlighedskomplekset 80m fra hovedbygningen. Lejligheden har eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, et lille køkken, radio og fladskærms-TV. Afhængig af alder kan børn få rabat. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

420 km fra
Puttgarden, Tyskland
440 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nationalpark Harz (25.5km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Wieda (12.1km)

Wieda er et kurområde i det sydlige Harzen, som er beliggende med en højde på mellem 370 og 730 meter. Området er ligesom resten af Harzen ideelt til lange vandreture ellers cykelture i det bakkede landskab. Det er derfor også uden sammenligning naturen, der er i højsædet, når I besøger Wieda. Den lille by ligger iblandt skove, dale og bjerge og I skal ud og suge til jer af den rene luft og de smukke omgivelser.

Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk udflugtsmulighed, hvor I kan få en kølende dukkert i det store bassin eller nyde solen på de fine græsplæneområder, der ligger omkring bassinet. Der er også en hyggelig bistro, hvor I kan nyde en let frokost.

I Wieda finder I også spændende trækunst. Her ligger et lille hyggeligt værksted, hvor de producerer alle mulige forskellige træskulpturer med hjælp fra motorsave og I kan bl.a. finde fine skulpturer af ørne, bjørne og ugler. Engang imellem er det endda muligt at komme på et kursus. Dette skal I dog undersøge i god tid hjemmefra.

Schierke (19.7km)

Den lille landsby midt i Harzen rummer omkring 900 indbyggere og ligger ved den skønne Harzen nationalpark lige midt i det prægtige Tyskland. Schierke er placeret omkring 600 meter over havets overflade og leder direkte videre op til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved floden “Kalte Bode” og er et meget besøgt sted, både på grund af den smukke beliggenhed, men så bestemt også takket være de mange muligheder for friluftsliv, som de omkringliggende bjerge og parker tilbyder. Der er nemlig rig mulighed for vandre- og cykelture i den smukke natur. Parken dækker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé at have forberedt et par ture hjemmefra, da det er et stort område.

Bad Lauterberg (26.7km)

Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

HarzquerBahn (27.1km)

Tag en tur med det historiske damptog på Hazquerbahnen. I kan stå på i Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg.

Badelandet Vitamar (27.2km)

Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

Bloksbjerg (Brocken) (30.2km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

352,-
Fra kun
1.419,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat