Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Hostellerie Des Deux Clefs

Nyd en charmerende ferie i Turckheim, der ligger lige på Alsaces berømte vinrute

Billige ophold

3-6 dage kun 1.069,-

Vi anbefaler

Fransk middelalderby

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • Gratis internet
  • Centralt i Turckheim

3 dage kun 1.069,-

God pris !

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hostellerie Des Deux Clefs

Nyd en charmerende ferie i historiske og atmosfærefyldte omgivelser på det hyggelig Hostellerie Des Deux Clefs. Hotellet er beliggende i middelalderlige omgivelser i den smukke by Turckheim, der ligger på den populære vinrute i Alsace. Alsace er det oplagte område at holde ferie for enhver der nyder den gode vin og mad kombineret med den hyggelige charme.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Hostellerie Des Deus Clefs ligger i en romantisk bygning fra det 15. århundrede. Hotellet er beliggende i Turckheims middelalderlige bydel og byder velkommen til atmosfærefyldte omgivelser. Hotellet har en hyggelig morgenmadsrestaurant, hvor I får serveret en dejlig fransk morgenbuffet. Derudover finder I en charmerende og historisk restaurant, hvor I kan nyde specialiteter fra området og hvis vejret tillader det, kan I nyde det gode vejr på terrassen. I har desuden mulighed for at nyde et lokalt glas vin om aftenen i hotellets varme opholdsstue.   

Værelser

Alle hotellets hyggelige værelser er indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer, fladskræms-tv, telefon og skrivebord.

Turckheim

Anslået antal indbyggere 3.723

Turckheim er en hyggelig by beliggende i Alsace lige vest for Colmar og på områdets smukke vinrute. I den hyggelige by er der flere gåture, som I kan bevæge jer ud på, som giver jer et fint billede af byen. I kan tage den høje rute, hvor I fra en bakketop kan gå og nyde udsigten over byens tage. Da Turckheim er en vinby er det også oplagt at gå en tur og kigge nærmere på de mange vinmarker, der omkranser byen. I kan også nyde et glas af den gode vin på et af de mange serveringssteder.

Når I bevæger jer rundt i byen er det også oplagt at tage et nærmere kig på byens mange smukke og gamle bygninger. Gå f.eks. forbi byporten France, der tidligere blev brugt som handelspunkt hovedsageligt med handler med Schweiz. Også byporten Munster er interessant, da det var her man førte heksene igennem på vej mod bålet. Tag også turen forbi det fine rådhus, der stammer tilbage fra det 17. århundrede.

Turckheim er en af byerne på den berømte vinrute, Route du vin, som går fra Strasbourg og den lille by Marlenheim og syd til Thann ved Mulhouse. Her ligger nogle af de hyggeligste vinbyer, hvor I bl.a. kan lægge vejen forbi Ribeauvillé, der er en smuk middelalderby med brosten i gaderne og blomstrende geranier på og langs husfacaderne. Trafikken er sparsom og præges af vinbøndernes arbejdskørsel fra vinmark til vingård. Vingårdene med beboelse, smagslokaler og kældre finder I inde bag portene. Afstandene på vinruten er korte, og der er mulighed for at besøge mange landsbyer. Blandt de hyggeligste og mest kendte byer på vinruten er Kaysersberg, der er kendt som Albert Schweizers fødeby og for den interessante kirke Saint Croix. Så tag bilen eller find cyklerne frem og bevæg jer ud på den spændende rute.

Udflugter

Små idylliske landsbyer med bindingsværkshuse, vinmarker, slotte og middelalderbyer kan alle forbindes med Alsace, den eventyragtige region. Dette kombineret med hyggelige byer indbyder til udflugter i det smukke Alsace.

Et besøg i Alsaces vinhovedstad Colmar er et must, når I besøger området. Colmar regnes for en af Frankrigs smukkeste byer, og kaldes ofte Lille Venedig pga. de små kanaler. I kan spadsere i timevis i de smukke gader med de mange udsmykkede handelshuse fra middelalderen. Der er mulighed for besøg på Unterlinden-museet, som er indrettet i et kloster fra før den franske revolution og bliver kaldt for det lille Louvre.

Den nordøstlige franske regionen Alsace er for danskerne et af de mest populære rejsemål i Frankrig. Populariteten skyldes ikke mindst de lokalt producerede hvidvine, bjergkæden Vogeserne og de store byer som Strasbourg og Mulhouse. Alsace er et sandt paradis for mad og vinelskere med de lokalt producerede specialiteter. Regionen Alsace kan bryste sig med flere restauranter med Michelin-stjerner som er tildelt grundet deres køkkeners raffinerede nytænkning. Husk den gode appetit!

Besøg også den indbydende by Strasbourg, som er den største by i Alsace, og det er også her Europaparlamentet holder til. Byen blev grundlagt tilbage i romertiden, så byens historie er meget spændende. Faktisk er det historiske centrum i Strasbourg på UNESCOs verdensarvsliste, og byen er en omdiskuteret kulturel bro mellem Tyskland og Frankrig.

Mulhouse er en fransk by, hvor I kan slentre I byens hyggelige gader i centrum og kigge nærmere på flere af byens interessante seværdigheder. Mulhouse byder desuden på gode shopping muligheder, utallige spændende museer samt dejlige grønne parker som f.eks. botanisk have og zoologisk have. Mulhouse er kort sagt et kulturelt centrum, der skal udforskes.

Andre udflugtsmuligheder er: Kaysersberg: 9 km. - Breisach am Rhein: 32 km. - Europa-Park: 50 km. - Freiburg: 60 km. - Porten til Alsace vinrute - Marlenheim: 77 km. - Basel: 77 km.

Julemarked i Colmar ca. 8 km fra hotellet

Vejl. åbningstider:

(Tjek altid opdaterede åbningstider for de dage, I ønsker at besøge julemarkedet)

Hotellets placering

Hostellerie Des Deux Clefs
Maison Historique du Xvéme Siécle
68230 Turckheim

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Afstand til hotellet fra

Puttgarden, Tyskland
915 km
Padborg/Kruså-grænsen
935 km
Rostock, Tyskland
965 km

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
15:00-22:00
Check ud inden kl.
12:00
Beliggende i centrum
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Hund*
6 EUR pr. dag
Elevator
Ja
Parkering mod gebyr
10 EUR
Trådløst internet
Ja
Miljøtillæg (person) pr. døgn*
1.1 EUR

* Vejledende information

Bemærk at

Byskat (person) pr. døgn 1.10 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Fransk middelalderby

Oplev vinruten i Alsace

3 dage kun 1.069,-
God pris !
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 fl. vin på vær. til deling
  • Gratis internet
  • Centralt i Turckheim

Priser

Højsæson kun 1.069,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~11,99 år
Gratis i ekstra opredning

Ung/voksen 12~17,99 år
45% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 18~99 år
0% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +280,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden