Nordsøferie i Danmark på Hotel Lidenlund

Dansk | DKK

Hotel Lidenlund

Nyd dansk gæstfrihed med kaffe og slik

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Charmerende hotel i centrum af Lemvig
 • Perfekt beliggende mellem Vesterhavet og Lemvigsøen
 • Inkl. nydelsespakke med frokost og 1 flaske vin
549,-
3~6 dage fra
899,-

Inkl. 1 x 2-retters menu

Historiske hotel

3 dage
Fra 899,- / spar op til 388,-
SPAR
4 dage
Fra 1.299,- / spar op til 425,-
SPAR
5 dage
Fra 1.679,- / spar op til 482,-
SPAR
6 dage
Fra 2.049,- / spar op til 549,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters frokostmenu
 • 1 x kaffe m. sødt
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Oplev Vesterhavet ved Limfjorden og de jyske søers skønhed under et ophold på Hotel Lidenlund i Lemvig. Det historiske hotel byder dig velkomment med gæstfrihed og charmerende møbler.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne Hotel Lidenlund ligger i den maleriske by Lemvig i Jylland. Byen grænser op til Limfjorden på den ene side (500 m) og Lemvigsøen på den anden side (200 m). Begge indbyder dig til en svømmetur og afslapning om sommeren. 
Hotellet kan se tilbage på en mere end 100-årig lang historie. Under den omfattende renovering i 2021 blev den historiske karakter bevaret med en dertil passende indretning, som f.eks. kan ses i restauranten i art deco-stil eller i de gammeldags værelser, der blev indrettet med antikke møbler.

I restauranten kan du starte dagen med en solid morgenbuffet. 

Bagefter kan du gå på opdagelse i området: Gå en tur gennem byens centrum med den usædvanlige kirke fra det 13. århundrede, eller få en smagsprøve på den maritime atmosfære på Lemvig Havn. Landskabet omkring Lemvig er blevet formet af den sidste istid, hvilket du selv kan opleve på vandreture i området. Blandt de mest populære seværdigheder er Bovbjerg Fyr, det store naturreservat med den store sø Klokkerholm Møllesø og gravhøjene fra bronzealderen.

Du kan parkere gratis lige ved hotellet og foretage dine ture i bil, til fods eller på cykel. Der kan også lejes cykler på hotellet.

Værelser

De charmerende værelser er individuelt indrettet og har alle komfortable senge, eget badeværelse med bruser/toilet og hårtørrer samt wi-fi. Der er tv på de fleste af værelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med tv, wi-fi, eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse med tv, wi-fi, eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Gammeldags dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med antikke møbler, udstyr: wi-fi, eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 3
Rummelig suite med sove- og opholdsområde med sofa, tv, wi-fi, eget badeværelse med brusebad, toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lemvig (5.4km)

Find en billig bilferie i Danmark med børnevenlige hoteller, eller find en kroferie for to og nyd en weekend med lidt god mad. Find rejsen hos Risskov Bilferie og nyd de mange skønne oplevelser som venter. Tag en tur til Lemvig, der markerer sig med den løgformede kuppel på den smukke Lemvig kirke, som er udsmykket af Bodil Kaalund. Museet for Religiøs Kunst ligger tæt på Lemvig havn og fra museet er der en helt fantastisk udsigt over Lemvig by og fjorden. Museet har en fast udstilling med værker fra det 20. og 21. århundrede, hvor det drejer sig om kunstværker der enten er udført i religiøs sammenhæng eller som har et eksistentielt udgangspunkt.

Lemvig havn er også en dejlig forfriskende oplevelse. Havnen ligger ikke langt fra centrum af byen og der hersker en rigtig god atmosfære. Midt i havnen ligger Matildes Kaj, hvor fragtskibet “Mathilde” lå, mens det mellem 1922 og 1949 lå i rutefart mellem Lemvig og København. I pakhuset på kajen er der gode indkøbsmuligheder samt en restaurant, hvor der kan nydes en øl eller to. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie med billige hoteller og gode muligheder for overnatning. 

Struer Museum (21.4km)

Det kulturhistoriske museum ligger i Struer by og byder på noget af det, som har været med til at præge Struer og omegn i både nationalt og internationalt regi. Museet stammer helt tilbage fra 1930, men blev i 2006 ombygget og udvidet. Museet har flere permanente udstillinger. Start med at opleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bag lyd- og billedmedierne. Det er også muligt at besøge forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930´ernes forfattermiljø.

Struer - et jernbaneknudepunkt, fortæller om den første jernbane, der forbandt Århus, Randers og Struer samt om den indflydelse jernbanen havde på Struers udvikling, og hvorfor var det nu lige at Struer blev kaldt for ´uniformsbyen´. I udstillingen ´Limfjorden på lærred´kan de besøgende nyde de mange landskabsmalerier fra den vestlige del af Limfjorden, der altid har været en stor inspirationskilde for mange kunstnere. Mød kendte kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Leg, oplev og bliv klogere på lyden og høresanserne i ´Lyduniverset´. Prøv nogle af de mange sjove eksperimenter som for eksempel at lægge lyd på en tegnefilm eller find ud af fra hvilken retning løvens brøl kommer. Der er masser af oplevelser til enhver smag for hele familien på Struer Museum.

Kystcentret Thyborøn (23.8km)

Tag på bilferie i Danmark og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Find hele familierejsen med børnevenlige hoteller og masser af aktiviteter og kør-selv til Kystcentret Thyborøn. Der er både uden- og indendørs aktiviteter på Kystcentret, og deres slogan er “Sand, vand og forstand”, så de mange udstillinger drejer sig om den jyske vestkyst, dyrene, naturen og hvad der ligger bag ved bevaringen af både kysten og dyrebestanden. Der er også en krybdyrs-zoo, hvor mange af de dyrearter der færdes i naturen på den jyske vestkyst udstilles. I kan også se et spændende tema om uddøde dyrearter som f.eks. Æskulapsnogen og Glatsnogen, der desværre er forsvundet fra den danske natur inden for de sidste 150 år. Hils også på sumpskildpadden, der var en fast bestandel af vores forfædres kost, altså for ca. 2500 år siden, velbekomme. Tag på ferie i egen bil og find et hotel med børnerabat hos Risskov Bilferie.

JyllandsAkvariet (23.9km)

Tag børnene med på en familieferie og kør-selv på sommerferie, efterårsferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Tag krabben, før den tager dig! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen? Tag på kør-selv ferie og besøg rørebassinerne i JyllandsAkvariet, hvor kan du prøve alle tre. Du kan også tage med på ravsafari, guidet havnetur eller sælsafari med båd eller traktorbus.

Thorsminde Strand (28.1km)

Dejlig sandstrand ud til Vesterhavet. På Thorsminde Strand bliver der lagt flydeliner ud i Vesterhavet om sommeren. De danner et gigantisk "badebassin", som giver dig større tryghed end ved andre strande langs Vestkysten. Thorsminde er en sandstrand med klitter. Stranden har en handicapsti, hvor gangbesværede og kørestolsbrugere kan komme tættere på vandet. Lige ved stranden er der p-pladser, toiletter, restaurant, kiosk og grill. I få minutters afstand er der også havn, sommerhuse og campingplads og Strandingsmuseum St. George, som bl.a. fortæller den dramatiske historie om den største strandingskatastrofe nogensinde, hvor 1300 søfolk omkom i 1811.

Ulfborg (32.3km)

Ulfborg er en hyggelig stationsby beliggende 20 kilometer nord for Ringkøbing. Centralt i byen kan I besøge Ulfborg Kirke samt det lokale bibliotek, der blev indviet i 1997 og rummer en materialebestand på ca. 20.000 bøger og andre medier. Et par kilometer mod vest kan I se den karakteristiske rød-hvide 54 meter høje vindmølle, Tvindmøllen og mod øst bliver I mødt af en smuk udsigt over den jyske hede.

Byen er blandt andet kendt for det kongeligt privilegerede Ulfborg Marked, som blev afholdt første gang den 21. august 1840. Gennem årene har besøgstallet været konstant stigende. Er I interesserede i at besøge markedet, så afvikles det hvert år den anden sidste weekend i august.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat