Hyggelig miniferie i Sydjylland på Hotel Vamdrup

Dansk | DKK

Hotel Vamdrup

Historisk og intimt hotel med udsøgt mad og tid til gæsterne

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Lækker madoplevelse med unik 5-retters menu
 • Lille intimt hotel med tid til gæsterne
 • Alle værelser er pæne og lyse
1.420,-
3~5 dage fra
759,-

Inkl. halvpension

Hyggelig miniferie i Sydjylland

3 dage
Fra 759,- / spar op til 880,-
SPAR
4 dage
Fra 1.139,- / spar op til 1.140,-
SPAR
5 dage
Fra 1.499,- / spar op til 1.420,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x 5-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
Risskov Pakken

Nyd en hyggelig ferie i den gamle grænseby ved Kongeåen, Vamdrup, med et ophold på det historiske og intime Hotel Vamdrup, hvor der er tid til gæsterne og stort fokus på lækker mad. Her har I alletiders centrale udgangspunkt for oplevelser og udflugter i hele Sydjylland.

Hotellet tilbyder

Dette historiske hotel blev bygget da Danmark, efter nederlaget til preusserne i 1864, måtte afstå Sønderjylland, og Vamdrup blev ny grænsestationsby. Hotellet ligger lige midt i Vamdrup by, med bekvem adgang til de jyske motorveje, og således har I både Kolding, Vejle, Billund og Ribe indenfor overskuelige køreafstande.

Besøg f.eks. Koldinghus og mærk historiens vingesus, udforsk det unikke vadehav og Rømø’s fantastiske natur, tag på bridgewalking på Lillebæltsbroen, oplev Fjordenhus i Vejle eller overrask ungerne med en tur i Legoland. Mulighederne er mange!
Hotel Vamdrup er et lille, intimt hotel hvor der altid er tid til gæsterne, og hvor der lægges stor vægt på den gastronomiske oplevelse, og anvendelsen af friske råvarer af høj kvalitet. I får en god start på dagen med et dejligt morgenmåltid i hotellets hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde en lækker 2-retters menu i den indbydende restaurant. Opholdet inkluderer desuden en 5-retters menu én af opholdets dage.
Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet huser 11 pæne og lyse værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet. De er alle med deres eget unikke præg og stil. På værelserne findes der tv, garderobe skab og 90cm senge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet. De er alle med deres eget unikke præg og stil. På værelserne findes der tv, kaffe bord garderobe skab og 180cm senge. Det er muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kolding miniby (15.5km)

Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller til Sydjylland og læg vejen forbil Kolding miniby, som ligger i Geografisk Have og er en genskabning af Kolding som den så ud i 1860-1870 i skala 1:10. Kendetegnende for Kolding Miniby, er den righoldige udsmykning af husenes vinduer og de mange minimennesker og dyr i baggårdene. Geografisk Have danner den bedst tænkelige ramme om minibyen. Find et billigt weekendophold for 2 eller tag hele familien med på en tur til Sydanmark og Kolding miniby i Kolding.

Geografisk Have (15.5km)

Denne pragtulde botaniske have i Kolding går næsten 100 år tilbage, da gartneren og planteskoleejeren Aksel Olsen, i 1925 fik den idé, at oprette en have hvor planterne opdeltes efter deres geografiske oprindelse. I løbet af årene blev haven større og større, og i dag er det et 12 hektar stort område med syv forskellige geografiske haver såsom Sibirien, Nordamerika og Asien og fem temahaver som bl.a. tæller en krydder- og lægeurtehave og en Dahliahave. Derudover er der også tre forskellige smukke rosenhaver, en dyrefold og legepladser. I 2016 modtog haven, som den første i Skandinavien, den prestigefyldte internationale ”Award of Garden Excellence”-pris. I haven finder I også en sten opsat til minde om Aksel Olsen.

Koldinghus (15.9km)

Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Sydjylland. Besøg den historiske by Kolding og midt i centrum af byen ligger Koldinghus, som blev bygget af den danske konge i 1268 for at forsvare grænsen mellem Slesvig og Danmark. Kongeslottet brændte i 1808 og stod længe som en ruin, indtil den langvarige restaurering gik i gang. Koldinghus rummer en spændende samling af romanske og gotiske kirkeskulpturer samt antik dansk billedkunst og kunsthåndværk, hvor især samlingen af dansk sølvkunst er uovertruffen. Bestemt et besøg som familien ikke vil glemme lige med det samme. Find et billigt weekendophold for hele familien og nyd en kør-selv ferie sydpå i eget tempo.

Kolding (16.6km)

Find en billig bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie. Der er også børnevenlige hoteller i området, så hvis I regner med at holde en kør-selv ferie i Danmark så er Risskov Bilferie et godt sted at starte. Sydjylland har meget at byde på og her er det også nemt at finde et billigt kroophold hos Risskov Bilferie. Læg endelig vejen forbi Kolding, som både er noget for jer, der er på ferie med børn, for jer, der vil have en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og for de af jer, der vil have fysisk udfoldelse. Besøg f.eks Koldinghus og tag et smut tilbage i Danmarkshistorien, eller nyd en dag med shopping og cafébesøg. Find den perfekte kør-selv familieferie hos Risskov BIlferie og kom afsted på en ferie fyldt med aktiviteter.

Museet Trapholt (20.9km)

Danmarks eneste museum, hvor I både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Særudstillingerne byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere.

Museet har en fin samling af moderne billedkunst og rummer desuden Danmarks største samling af stole fra det 20. århundrede samt Arne Jacobsens unikke sommerhus.

Gram Slot (23.5km)

Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning.

Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

335,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

165,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat