Weekendophold på Genießer Hotel Altes Gymnasium

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Genießer Hotel Altes Gymnasium

Luksushotel centralt i Husum og kun 3 km fra stranden.

Luksuriøst hotel i Husum
Lækker wellness og spa
Tæt på Det Nordfrisiske Vadehav
 • 48 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 170 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 290 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Genießer Hotel Altes Gymnasium er en speciel oplevelse: Det preussiske gymnasium, bygget i gotisk stil og grundlagt i 1867, har siden 1996 været et luksushotel. Genießer Hotel Altes Gymnasium ligger midt i den slesvig-holstenske kystby, Husum. Den nærmeste strand er blot 3 km væk. Dette hotel er omgivet af den skønne Nordfrieslandske natur, som indbyder til lange vandreture. Øerne Nordstrand og Sylt er perfekte mål for en dagsudflugt. 

Hotellet tilbyder

På hotellet kan I slappe af i det 1.800 m² store spaområde, som tilbyder indendørs swimmingpools, sauna, dampbad, massage og fitnessfaciliteter. Om aftenen kan I spise middag i hotellets restaurant ”Das Eucken”, hvor der serveres regionale og internationale specialiteter. 

Der er gratis trådløst internet til rådighed og gratis parkering ved hotellet. Derudover kan der lejes cykler mod et gebyr.

Værelser

Genießer Hotel Altes Gymnasium har 53 værelser, som alle er udstyret med TV, telefon, minibar, pengeskab, hårtørrer og air condition. Nogle værelser har balkon eller terasse.

Bemærk at

Hotellets sauna kan benyttes i tidsrummet 7:00-12:00 og 16:00-21:00. Dampbad kan benyttes kl. 16:00-21:00.

Vis flere

Værd at se

 • Schiffahrtsmuseum Nordfriesland (0.5 km)

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger lige sydvest for Marienkirken i Husum. Både inde i museets lokaler såvel som på området udenfor, vil I stifte bekendtskab med alt, der er værd at vide om søfarten og maritimlivet i og omkring Nordfriesland gennem flere århundreder.

  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland
  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland har mange spændende ting på udstilling, og bør opleves under en ferie nær Husum
 • Theodor-Storm-Haus (0.7 km)

  Theodor-Storm-Haus er dedikeret til Husums mest berømte søn; forfatteren, lyrikeren og digteren Theodor Storm. På dette litteraturmuseum bliver kulturikonets liv præsenteret på en yderst informativ og spændende måde.

  Theodor-Storm-Haus
  Besøg litteraturmuseet Theodor-Storm-Haus i Husum.
 • Husumer Hafentage (0.9 km)

  Med den rette timing og planlægning kan I, på jeres miniferie eller familieferie i Husum, opleve de fantastiske ”Husumer Hafentage”, som er den største folkefest i byen Husum. Hertil hører bl.a. Hafentage-motionsløbet, et pariserhjul og et kunsthåndværksmarked i slotsgården. Derudover er også det traditionelle tovtrækkeri ude på yderhavnen meget populært. Overalt tilbydes desuden alle mulige kulinariske lækkerier som gør Husum endnu mere interessant som destination for en miniferie eller et billigt weekendophold i Nordtyskland.

  Husumer Hafentage
  Sommerferie i Nordtyskland: oplev de fantastiske ”Husumer Hafentage”, som er den største folkefest i byen Husum.
 • Husum (1.6 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Friedrichstadt (15.3 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
 • Multimar Wattforum (21.8 km)

  Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Westerhever Fyrtårn (37.3 km)

  Westerhever Fyrtårn er Eiderstedt-landskabets helt store vartegn og har været i brug i mere end 100 år. Fra toppen af det 41,5 meter høje fyrtårn får I en fantastisk udsigt over vadehavet og Nordsøen.

  Westerhever Fyrtårn
  Nyd udsigten fra Westerhever Fyrtårn
 • St. Peter-Ording (44.1 km)

  Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolut must.
 • Hallig Hooge (56.9 km)

  Hallig Hooge er en af de 10 vadehavsøer, der ligger ud for den sydslesvigske vestkyst og er en oplagt destination på en bilferie i Nordtyskland. Hooge er med sine 574 hektar blandt de største vadehavsøer i det nordfrisiske vadehav. Her får I naturoplevelser for livet, hvor det ene fantastisk smukke landskab afløses af det næste. Se de flotte, gamle bygninger, hør anekdoten om det kongelige besøg ved danske Kong Frederik VI i 1826 og oplev udstillingerne om hele områdets historie og kultur på Halligmuseet.

  Hallig Hooge
  Man kan komme til Hallig Hooge med færge fra Dagebüll
 • Julemarked i Husum (1.6 km)


  I 2019 er julemarkedet i Husum åbent fra den 25. november til den 29. december. Vejledende åbningstider kl. 11-22. De to lørdage; den 7. og den 14. december, vil der desuden være 'Late Night-shopping', hvor mange af byens butikker holder åbent helt til kl. 22. På disse dage vil julemarkedet løbe helt frem til midnat. 


  Julemarkedet i Husum er hvert år en oplevelse for store og små. I Husum stråler lysene fra Marktplazt ud over hele byen, og skaber en eventyrlig stemning for alle gæster. Sammen med lysene står de handlende i deres boder, og sælger alverdens julespecialiteter og julegaver.

  Ved Nordsøens bred ligger havnebyen Husum, som byder velkommen til dets årlige julemarked. Med beliggenheden ved vandet bliver byens idylliske stemning blandet med det maritime, som sammen med de imponerende gavlhuse langs med havnen gør Husum helt unik.

  I Husums nye Julehus fortællers der historien om juletræets tilblivelse. I julehuset kan i også købe interiør fra det 19. århundrede, hvilket er alt fra julebøger til julepynt og antikviteter.
  Derudover har Husum julemarked Nordtysklands største adventskrans, som I finder i indre by ved Tine-brønden.

  Julemarked i Husum
  Tyskland er kendt for sine julemarkeder. Læg vejen forbi Husum julemarked og få alle oplevelserne sammen med familien.
Vis flere

Kort

Hotel Altes Gymnasium
Süderstrasse 2-10 25813 Husum

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat