Miniferie i Kiel på Hotel am Kieler Schloss

Dansk | DKK

Hotel am Kieler Schloss

Budgethotel med godt udgangspunkt for oplevelser i Kiel og omegn

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.6 / 5

Highlights

 • Mange underholdende koncerter og events i nærheden
 • Oplev stemningen på Holstenstrasse
 • Masser af restauranter, barer, museer og butikker
446,-
3~5 dage fra
949,-

Inkl. halvpension

Centralt i Kiel

3 dage
Fra 949,- / spar op til 199,-
SPAR
4 dage
Fra 1.399,- / spar op til 322,-
SPAR
5 dage
Fra 1.849,- / spar op til 446,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
Risskov Pakken

Tag et herligt ophold i den charmerende nordtyske havneby, Kiel, og nyd et billigt hotelophold på Hotel am Kieler Schloss, som tilbyder god en beliggenhed tæt på Kielerfjorden og byens slot.

Hotellet tilbyder

Dette hyggelige og moderne budgethotel har en rolig placering nær Kiel-slottet og tilbyder alletiders udgangspunkt for en oplevelsesrig miniferie i Kiel. Her er der lagt op til masser af sightseeing, shopping og hygge med kort afstand til mange seværdigheder.

En af de mest populære attraktioner er Holstenstrasse; byens lange gågade, som præges af restauranter, barer, butikker og forskellige museer. Her finder I også det berømte ”Kieler Brauerei” som bestemt er et besøg værd. Der arrangeres desuden jævnligt koncerter og forskellige events i hotellets nærområde, så der er altid gode muligheder for at nyde kulturelle oplevelser under et ophold på dette hotel.

Start dagen med en god skandinavisk inspireret morgenbuffet, som serveres i hotellets hyggelige rammer. Aftensmaden serveres ikke på selve hotellet, men på en restaurant som ligger mindre end fem minutters gang fra hotellet.

Der kan parkeres mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 86 lyse værelser, som alle tilbyder en moderne og venlig atmosfære. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og nogle af hotellets standard dobbeltværelser tilbyder mulighed for at tilføje op til to ekstra opredninger. Derudover findes der også ekstra komfortable Comfort dobbeltværelser.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse med bruser, og udstyret med komfortable senge og TV.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 4
De 18 m² store enkeltværelser har skrivebord, fladskærms-tv, gratis WiFi, te- og kaffemaskine, vandkedel og eget badeværelse med gratis toiletartikler, toilet, brusebad, håndklæder og hårtørrer. Værelserne har udsigt til den indre gårdsplads eller byen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
De 20 m² dobbeltværelser har skrivebord, fladskærms-tv, gratis WiFi, te- og kaffemaskine, vandkedel og eget badeværelse med gratis toiletartikler, toilet, brusebad, håndklæder og hårtørrer. Værelserne har udsigt til den indre gårdsplads eller byen. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
De store komfort-dobbeltværelser har skrivebord, fladskærms-tv, gratis WiFi, te- og kaffemaskine, vandkedel, eget badeværelse med gratis Toiletartikler, toilet, brusebad, håndklæder og hårtørrer. Værelserne har udsigt til den indre gårdsplads eller byen
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
90 km fra
Puttgarden, Tyskland
220 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kiel Zoologiske Museum (0.7km)

Find en billige familieferie til Slesvig-Holstein, og besøg endelig Kiel. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og bestem selv farten sydpå. En af de 'små' perler som byen gemmer på er Kiel Zoologiske Museum. Det er ét af Tysklands ældste naturhistoriske museer og huser unikke samlinger af høj videnskabelig og kulturel værdi. Faktisk stammer det helt tilbage fra 1600-tallet, men det var i løbet af 1800-tallet det virkelig udviklede sig til, at være et af de væsentligste zoologiske forskningsinstitutter i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og start med Slesvig-Holstein, som egner sig glimerende til en kør-selv ferie fyldt med oplevelser og sæt kursen mod Kiel.

St. Nikolaikirche Kiel (1.1km)

Den smukke evangeliske St. Nikolaikirke står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og ældste overlevende bygning. Kirken er især kendt for sit utroligt smukke indre med det prangende fløjalter og enorme hovedorgel.

Den 22. Maj 1944 blev kirken stærkt beskadiget i forbindelse med et allieret luftangreb. I 1950 blev de beskadigede dele af kirken genopbygget med mere moderne former, strukturer og materialer som f.eks. betonsøjlerne og cementloftet står vidne om. I 1986 blev der foretaget yderligere renoveringer af kirkens indre.

War Cemetery Kiel (18.6km)

Kiel War Cemetery ligger som en del af Kiels største kirkegård, den 16 hektar store smukke Nordfriedhof fra 1878, beliggende nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården blev tilføjet i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskellige soldater af forskellig rang og de højtrangerende flådeofficerers mindeplader understreger vigtigheden af Kiel som flådebase.

Botanischer Garten Kiel (4.3km)

Kiel i Nordtyskland er bestemt ikke en by der skal undervurderes.Fyldt med historie, en spændende havn og egner sig glimerende til en kør-selv ferie i det nordtyske. Tag på en familieferie til området og find et billigt og børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie. Kiels store smukke botaniske have omgiver Christian Albrechts Universitet. Haven rummer hele syv væksthuse, med alverdens spændende og eksotiske planter, inddelt i klimatiske temaer. I visse perioder i løbet af året, kan man også være heldig at se sommerfugle. Find billige miniferier og børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie sammen i den spændende nordtyske by Kiel.

Tiergehege Tannenberg (5.9km)

Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

U-Boot U 995 (20.7km)

U-Boot U 995 er den eneste tyske u-båd, fra 2. Verdenskrig, man stadig har mulighed for at komme ind i og se. Her får I et helt unikt indblik i besætningens liv ombord. U-båden, der var aktiv under 2. Verdenskrig, blev lavet til museum i 1972, og har siden budt mere end 12,5 millioner besøgende velkommen. Kom forbi og oplev hele historien, og se også Laboe Naval Memorial, som ligger i kort afstand af u-båden.

Bordesholm (23.6km)

Tag på en billig sommerferie sydpå til Bordesholm som ligger i Slesvig-Holsten mellem Kiel og Neumünster. Omgivelserne ved byen er præget af skov, vand og grønne enge. Byen ligger ved Bordesholm sø, hvorom der er en udmærket vandresti på 6 km, hvor I langs vejen kan slappe af med en kop kaffe eller et krus øl.

Hovedsymbolet i Bordesholms byvåben er en stor lind. Denne lind er 675 år gammel, 7 meter i diameter og står foran klosterkirken i byen, som bestemt er et besøg værd. Kirken har en smuk altertavle, et fint krucifiks og en smuk prædikestol.

Bordesholm er desuden et ideelt cykelområde. Her er meget lidt traffiklarm og plads til at nyde landskabet. Det er anbefalelsesværdigt at besøge byens turistinformation, hvor I kan få et kort over området. Mange steder i landskabet vil I støde på hyggelige gårdbutikker med lokale produkter. Find et billigt weekendophold for hele familien og nyd en familieferie med børnevenlige hoteller og masser af oplevelser.

Schönberg (26.9km)

Schönberg er mest kendt for de to hyggelige strandkvarterer, Kalifornien og Brasilien. Udover den lækre Kalifornien-strand, som byder på alt lige fra vandsport og badning til minigolf, finder I også et spændende museum i Schönberg; ”Kindheitsmuseum”, som er et anderledes legetøjsmuseum. Gennem blandt andet dokumenter, legetøj, bamser og dukker får I et indblik i barndommen, som den var for over 100 år siden. Det er sjovt for både børn og voksne at se.

Tag på en hyggelig aftenudflugt til Kiel fyrtårn med skib. Turen starter fra den 250 meter lange havmole, ”Schönberger Seebrücke”. På den hyggelige tur, der tager ca. 2 timer, tilbydes I lækker aftensmad fra grillen. Aftenudflugten fra Schönberger Seebrücke til Kiel fyrtårn er mulig i sommermånederne (juli og september). Turene afvikles normalt tirsdag, onsdag og torsdag. Undersøg tidspunktet hjemmefra.

Plön (31.4km)

Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

Eckernförde (28.7km)

Bestil en billig kør-selv ferie til Eckernförde og tag hele familien med på ferie. Byen har noget af en historie at byde på; pesten hærgede i 1600-tallet, hvor næsten alle indbyggerne døde, og byen blev plyndret under Trediveårskrigen og igen under Napoleonskrigene og har siden været kastebold mellem Danmark og Preussen sidst under treårskrigen, også kendt som den Slesvigske krig fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistede sit linjeskib Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvildede sig ind i Eckernförde bugten og næsten blev decimeret af det preussiske kystbatteri. Fregatten Gefion blev siden restaureret og indgik i den tyske forbundsflåde under navnet Eckernförde.

Tag på billig miniferie eller weekendophold i Eckernförde og oplev det gamle rådhus fra 1500-tallet, som var i brug indtil 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortælles den spændende historie om byens udvikling fra 1200 til i dag i form af vekslende og informative udstillinger. Fortsæt gåturen ind gennem byen og ret næsen mod nord, over træbroen mod Borby kirke, som er en smuk romansk kirke bygget af kvadersten i 1110-tallet, og som derfor også hører til en af de ældste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mod vandet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskellige udstillinger om Østersøen og om delelementerne af dette smukke hav. Lær mere om dyre- og plantelivet og kom helt tæt på Østersøens forunderlige geologiske historie, bestemt en oplevelse hele familien vil værdsætte.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

316,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat

Hotel Dänischer Hof Altenholz by Tulip Inn

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Ferie nær Kiel

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Middag (1-ret)
 • 2 x Gratis parkering
 • Gratis internet

524,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Oplev Kiel og Østersøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse