Tag på billig bilferie i Danmark til Hotel Ballumhus

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ballumhus

Mulighed for store naturoplevelser ved Vadehavet

Bestseller til en flabet pris
Direkte ved Vadehavet
Velrenomeret restaurant på hotellet
  • Restaurant
  • Hund
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

Hotellet

Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærheden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske området.

Hotellet tilbyder

Hotellet er nyrenoveret med 50 værelser og en restaurant, der på kort tid er blevet kendt for det dansk-franske køkken. Indkvartering finder sted i et delt dobbeltværelse. Kaffen og kagen serveres ved ankomsten. Hotellet tilbyder desuden Wi-Fi i fællesområder, parkering, kæledyr tilladt, bar / pub. Der er gratis parkering til gæster på hotellet.

Hotellet er behjælpelig, så I kan få set Sort Sol. Fænomenet Sort Sol kan ganske enkelt ikke beskrives, det må opleves. Gigantiske flokke af stære nærmest danser på himlen. Fænomenet begynder i det små med nogle få stære, men derefter går det hurtigere, hvor der samler sig stadig større flokke som solnedgangen nærmer sig. Ingen steder er fænomenet så udpræget som i Skærbæk og Tønder. Sort Sol udspiller sig om foråret og udflugterne foregår hovedsageligt med bus. Hele turen varer 3-4 timer.

Værelser

Hotellets værelser er udstyret med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Det private badeværelse har bruser og toilet. Samtlige værelser har desuden TV og gratis Wi-Fi. Det er muligt at opgradere til luxusværelser, som er større end standard værelserne.

Bemærk at

Ønsker I at opleve naturfænomenet Sort Sol (tusinder af stære samles og flyver i flokke på himlen), så arrangeres der dagligt guidede ture med bus fra hotellet i perioden 10. september til 14. oktober. Den guidede tur koster 185,- pr person og skal bestilles og betales på hotellet.

Bestiller I et ophold med halvpension efter den 1. december, så serveres der som udgangspunkt forret og hovedret den første dag og hovedret og dessert den anden dag.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Hotel Ballumhus
Byvej 66 Ballum 6261 Bredebro

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Enkeltværelse
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat