Miniferie i Sverige på Hotel Bishops Arms Lund

Dansk | DKK

Hotel Bishops Arms Lund

Nyd et ophold med god mad og drikke, centralt i universitetsbyen Lund

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Billig hotelpakke med halvpension
 • Gåafstand til domkirke, botanisk have og shopping
 • Veltillavet mad og bredt udvalg af øl og whisky
751,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. dagens ret

Charmerende Lund

3 dage
Fra 869,- / spar op til 445,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 751,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Hotel Bishops Arms Lund har en central beliggenhed i universitetsbyen Lund. Bestil en hotelpakke inklusive halvpension med morgenbuffet og aftenens ret, og nyd en god og uformel service og et bekvemt udgangspunkt for en herlig miniferie i det sydlige Skåne.

Hotellet tilbyder

Hotellet er en del af Bishops Arms-kæden, som bygger på et koncept fra de engelske pubs, hvor god mad, drikkevarer og komfortable rammer er i fokus. Hotelbygningen stammer fra 1919 og gennemgik sin seneste renovering i 2013. Undervejs har man dog sørget for, at bevare bygningens charme og faciliteter, og værelserne varierer i størrelse og indretning.

Hver morgen serveres en engelskinspireret morgenmad i hotellets hyggelige omgivelser. Hotellet har også sin egen populære gastropub, ’The Bishops Arms’, som byder på veltillavet mad og et stort udvalg af drikkevarer, herunder øl og whisky.

Hotellet tilbyder en yderst central placering, med kort gåafstand til Lunds domkirke, Stortorget, centralstationen og Lilla Fiskaregatan. I kan lære mere om byens historie på Lunds universitets historiske museum. Gå heller ikke glip af en slentretur i byparken eller den botantiske have, eller besøg Skissernas Museum og Lunds kunsthall

Under en sommerferie er det oplagt tage en badeudflugt til Billebjer, ligesom en tur til Lundåkrabukten, også kendt som ’kitesurfernes paradis’, også kan anbefales. For de golfinteresserede inder I Värpinge Golfklub bare en kort køretur fra hotellet.

Der kan parkeres nær hotellet mod et dagligt gebyr og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Bishops Arms Lund har 39 moderne værelser, fordelt op fire etager. Der kan vælges mellem enkeltværelser, mini-dobbeltværelser, almindelige dobbeltværelser og familieværelser, med en størrelse mellem 11 m² og 30 m².

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, og er udstyret med komfortable Dux-senge, skrivebord, elkoger og TV.

Kæledyr kan medbringes mod et gebyr, og der findes også allergivenlige værelser.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Øresundsbroen
60 km fra
Helsingborg, Sverige 
270 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lund Domkirke (0.9km)

Find en bilferie til Sverige med børnevenlige hoteller og prøv at besøg Lund. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en billig sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie til det smukke område omkring Lund i Sverige. Vi vil anbefale jer at besøge Lund Domkirke, som blev bygger i år 1145. I dag er kirken Sveriges mest besøge med over 700.000 gæster om året. I kirken finder I blandt andet dets berømte astronomiske ur, som spiller to gange hver dag og i krypten finder I Jætten Finn. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn familieferie med ungerne.

Skissernas Museum (1.6km)

Hvorfor ikke tage en tur til Skissernas Museum? Dette museum er med sit fokus på den kunstneriske proces og kunst i det offentlige rum helt unikt. Følg hvordan historiske perioder spiller sammen med samtidskunsten med deres flotte samling af skitser og modeller fra hele verden.

Lund Universitets Botaniske Have (2km)

Find et weekendophold for hele familien i området omkring Lund i Sverige. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en billig kør-selv ferie med hele familien. Et af de steder som bestemt kan besøges er den botaniske have i Lund, med det meget mundrette navn 'Lund Universitets Botaniske Have' og er også af Lunds små underværker. Med sine 8 hektar og mere end 7000 arter fordelt i deres store drivhus og have, er her meget at opleve og se. Haven begår sig bredt inden for den botaniske videnskab, men bruges også som en afslappende park og inspiration for dets besøgende. Tag forbi og se de flotte planter i et afslappende miljø. Find en billig sommerferie eller vinterferie til Lund i Sverige og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med hele familien.

Lunds Universitets Historiska Museum (2.7km)

Tag på bilferie til Sverige og besøg Lund med Risskov Bilferie. Find et billigt hotelophold eller måske et billigt weekendophold for hele familien i Lund og kom afsted på en kør-selv ferie fyldt med oplevelser. Et sjovt og interessant udflugtsmål er Lunds Historiske Museum, der hører under Lund Universitet. Samlingen er Sveriges anden største inden for ærkelogi og her skildres mange perioder – blandt andet Skånes sten-, bronze og jernalder. Et perfekt udflugtsmål, der både er sjovt og interessant. Find børnevenlige hoteller til ferien i Lund hos Risskov Bilferie.

Kulturen i Lund (2.8km)

Tag til Lund i Sverige med Risskov Bilferie, og find billige hoteller til kør-selv ferien. Et sted i Lund som I absolut må besøge er Kulturen. Dette er et stort friluftmuseum midt i centrale Lund. Det består af to bykvarterer med over tredive kulturhistoriske bygninger, som viser udstillinger om kulturhistoriske håndværk, kunst og design. Stig ind i husene og oplev tiden fra middelalderen og frem. Perfekt for både store og små – med garanti for spændende oplevelser. Sverige byder på gode muligheder for en kør-selv ferie og børnevenlige hoteller. Find den perfekte kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

Lunds Kunsthal (2.6km)

Find en billig bilferie i Sverige hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på oplevelse i Lund på en kør-selv ferie i eget tempo. Elsker I kunst? Så er et besøg på Lundshal et must. Den ligger ved Mårtenstorget og er et sted, der byder på international samtidskunst med udstillinger og kunstdiskussioner. Det er altid gratis at besøge kunsthallen og har åbent mellem tirsdag og søndag med gratis rundvisning mellem tirsdag og fredag. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd turen og den smukke natur som er en del af Lund og omegn.

Malmø (21.1km)

Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd.

Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design.

Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker.

I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

Emporia Shoppingcentrum (27.6km)

Shopping er en oplagt aktivitet, når I tager på miniferie eller weekendophold i Malmø. Den shoppinginteresserede bør tage en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 kvm store shoppingcenter finder I over 200 butikker fordelt på 3 etager. Der er også forskellige restauranter, hvor I kan tage en pause og spise en god frokost eller drikke en kop kaffe. I den internationale atmosfære finder I næsten alt, hvad I har brug for.

Kitesurfingparadis (34.4km)

Lundåkra-bugten, som findes syd for Landskrona, er et sandt kitesurfingparadis og var et af de første steder i Sverige hvor man begyndte at dyrke denne sportsaktivitet. I bugten anses vejrforholdene for at være ganske gode for kitesurfing og netop i Lundåkra-bugten er det den lave kyst som gør vinden og bølgerne perfekte til sporten.

En sjov aktivitet for dem som søger en aktiv ferie og måske ønsker at prøve noget nyt og spændende.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x Eftermiddagskaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

134,-
Kun
899,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat

First Hotel Jörgen Kock

Ophold med morgenbuffet

Skåne

I hjertet af Malmø

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich med et gl. sodavand
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

354,-
Fra kun
739,-

Vis kort

Herlig byferie centralt i Malmø

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat