Kør-selv til Hotel Bymose Hegn med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel Bymose Hegn

Kort afstand til smukke kongeslotte, skønne strande, natur og København

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Poolen er 28 grader og saunaen er tændt morgen og aften
 • Midt i naturskønne omgivelser i skovens dybe stille ro
 • Mange muligheder og seværdigheder i Nordsjælland
151,-
3 dage fra
799,-

Ophold med morgenbuffet

Midt i den flotte natur

3 dage
Fra 799,- / spar op til 151,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 1 glas øl, vin eller vand
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotellets naturskønne beliggenhed i Nordsjælland indbyder til dejlige oplevelser og med kort afstand til alt det bedste Nordsjælland har at tilbyde. På Hotel  Bymose Hegn er imødekommenhed, fleksibilitet, værelser og service en del af oplevelsen og de tre velfortjente 3 stjerner.

Hotellet tilbyder

Midt i Nordsjællands skønne natur ligger Hotel Bymose Hegn, men samtidig ikke langt fra det travle byliv i Helsinge. Udover de dejlige værelser, tilbyder hotellet også fri adgang til deres indendørs pool og saunafaciliteter. I kan også hygge jer med forskellige aktiviteter på hotellet som for eksempel bordtennis, billard, bordfodbold og dart, og udenfor kan I spille både volleyball og petanque.Der er også flere vandre- og løbestier tæt på hotellet, og I kan rekvirere et kort over stierne i receptionen. I kan også låne hotellets cykler og ved selvsyn afprøve stisystemet, og måske aflægge et besøg på Bymosegård, der ligger midt i den skønneste park med store frugttræer.Start dagen med en skøn morgenbuffet, der serveres i hotellets restaurant. Der er bare ikke noget, som at starte dagen med en fyldt mave og masser af energi til de mange oplevelser der venter på jer i Nordsjælland. Hver eneste dag bages der frisk morgenbrød og kager til den store morgenbuffet.Hotellets centrale beliggenhed i Nordsjælland åbner op for mange udflugtsmål, og der er mange spændende attraktioner i hele området. Her er noget for enhver smag. Nordsjælland er omgivet af vand og har derfor mange gode badestrande som Hornbæk og Gilleleje, som kan nås med en halv times kørsel. 

Ikke langt fra hotellet ligger Helsinge, en dynamisk handelsby med et hyggeligt byliv og små specialbutikker samt mange hyggelige restauranter. Om sommeren er der musik og underholdning på byens torve og pladser og midt i den travle midtby ligger byens dejlige gadekærsanlæg, en sand oase i den travle by. Læg vejen forbi Helsinge Kirke, hvis tidligste dele stammer tilbage fra 1100-tallet. Fredensborg Slot ved Esrum Sø er også en rigtig dejlig familieoplevelse, og er et barokslot fra 1700-tallet, som som i dag bruges af kongefamiliens ferieresidens.

Der er gratis adgang til trådløst internet på hotellet og værelserne. Bilen skal da også vide at det er ferie, så den kan I parkere helt gratis på hotellets område. Hotellet er desuden ejet af Pindstrup fonden og hotellets overskud går udelukkende til integration af unge med og uden handicap. 

Værelser

Alle 113 værelser har eget toilet og bad, telefon, TV, buksepresse, strygejern, hårtørrer og gratis adgang til trådløst internet. Spørg i receptionen efter koden til internettet. De moderne og velindrettede værelser er jeres eget lille private univers, mens I opholder jer på hotellet. Hvil ud og få ladet batterierne op i de skønne værelser mens I holde en skøn ferie i det nordlige Sjælland. Det er muligt at medbringe hund - det koster 150 kr. per dag.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Frederiksborg Slot (14.6km)

Kør en tur til Hillerød hvor I kan opleve det yderst iøjnespringende Frederiksborg Slot. Det blev bygget af Christian d. 4. i begyndelsen af 1600-tallet og er Nordens største renæssanceanlæg. Anlægget omfatter en smuk slotspark og en slotskirke. Siden 1878 har slotsområdet dannet rammerne om Det Nationalhistoriske Museum. Oplev 500 års danmarkshistorie gennem malerier og portrætter, møbler og kunsthåndværk og konger og dronninger. Kom en tur rundt og se bl.a. riddersalen, slotskirken, audienssalen og Neptunspringvandet.

The Danish Museum of Science and Technology (29km)

På museet kan I opleve udviklingen af teknologien og maskinerne. I kan opleve retro biler, fly og verdens ældste bil, som stadig kører! Det er et sted, som skal besøges, hvis I har lidt benzin i blodet eller bare er tossede med teknik!

Helsingør (30.4km)

Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et

afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

Dyrehavsbakken (43.8km)

Besøg Dyrehavsbakken, som er Tivolis modstykke - i daglig tale Bakken. Bakken er en forlystelsespark pakket ind i natur, da den ligger i områdets største skov. Forlystelsesparken er et slaraffenland for både voksne og børn. Går I ind i Dyrehaven, gennem Klampenborgs røde hovedport, holder kapervogne parate og venter på at køre jer rundt i Dyrehaven og forbi det kongelige jagtslot Eremitage, som ligger på Eremitageslettens højeste punkt. Parken er åben sidst i marts til sidst i august hver dag mellem 14:00 og 24:00.

København (47.8km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde (48.9km)

Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

440,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Comwell Roskilde

Udsigt over Roskilde Fjord

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

244,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Udsigt udover Roskilde Fjord

Læs mere