Bilferie i Danmark til Hotel Christiansminde

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Christiansminde

Tag på miniferie lige ved stranden og Det Sydfynske Øhav.

Suveræn beliggenhed ned til vandet
Panorama restaurant med skøn udsigt
Udforsk Det Sydfynske Øhav og de spændende byer
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Mulighed for cykelleje
 • Legerum

Hotellet

Beliggende med en pragtfuld udsigt over det Sydfynske Øhav, tilbyder Hotel Christiansminde et unikt ophold, lige udenfor det centrale Svendborg, fyldt med masser af skøn natur, spændende aktiviteter, dejligt samvær og ren rå afslapning. Nyd nordisk-inspirerede retter i hotellets hyggelige panorama restaurant med en fremragende udsigt over sundet, udforsk naturen, spil minigolf, tag på ø-ture og meget andet. Hotel Christiansminde tilbyder en helt ideel base for en dejlig ferie på Sydfyn.

Hotellet tilbyder

Hotel Christiansminde har en helt enestående beliggenhed, direkte ned til det smukke Sydfynske Øhav. Beliggende blot 2 kilometer fra Svendborg centrum og bare 350 meter fra den populære Christiansminde Strand, er I både omgivet af fantastisk natur samtidig med, at I har kort afstand indtil byen. 

Nyd middagen akkompagneret af en fantastisk udsigt over sundet i hotellets skønne panorama restaurant. Her sammensætter køkkenchef Rasmus Urup, med inspiration i det nordiske køkken, spændende menuer tilberedt med fokus på anvendelsen af lokale råvarer og produkter i det omfang det er muligt. Restauranten er åben hver dag mellem kl. 7.00 og 21.00. Der serveres desuden en dejlig omgang morgenmad, hver morgen, i tidsrummet 7.00 – 10.00. 

På hotellet kan både børn og voksne hygge sig med en række af forskellige spil og aktiviteter – både ude og inde - såsom vikingespil, petanque, billard, bordtennis, bordfodbold mm. Derudover er der, fra hotellet, mindre end 200 meter til Christiansminde Is & Minigolf’s fremragende minigolfbane.

Hotel Christiansminde har sit eget fitnessrum, som frit kan benyttes af alle hotellets gæster og der er mulighed for, ganske gratis, at låne cykler på hotellet. Den omgivende natur er som skræddersyet til vandre- og cykelture, samt kajak, dykning og sejlads, med store skovområder, søer, strande og ikke mindst den hyggelige øhavssti, Christiansmindestien, som slanger sig langs kysten. 

Der er masser af gratis parkeringspladser ved hotellet og under opholdet vil I have fri adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Christiansminde har i alt 98 lyse værelser, alle indrettet med balkon eller terrasse og udstyret med eget bad og toilet, TV, telefon, kaffe –og tefaciliteter og hårtørrer. Der findes desuden køleskab på de fleste værelser.  

Standard dobbeltværelset er ca. 24 m² og udstyret med 2 x 90cm twinbed. Det er også muligt at booke et lidt større værelse på ca. 28 m², som udover2 x 90 cm senge også har mulighed for opredning på sofaen. Standard Værelserne tilgås via trappe. For ophold i stueetagen skal der bookes Junior Suite eller Stort Dobbeltværelse. 

Bemærk at

2-retters menuen serveres på ankomstdagen og 3-retters menuen serveres dag 2.

Der kan opgraderes til et værelse med udsigt mod et tillæg på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Dette betales lokalt på hotellet.

Såfremt der bookes et dobbeltværelse med 1 ekstra seng bliver I opgraderet til junior suite.

Aftensmaden serveres kl. 18.00 eller kl. 20.00 – tidspunktet defineres af hotellet, og I bliver oplyst herom ved check-in på hotellet.

På grund af terrænet vil der i forbindelse med de fleste værelser være et antal trapper, som skal bestiges.

Vis flere

Værd at se

 • Svendborg (2.9 km)

  Svendborg ligger på det sydlige Fyn og er en søfartsby med ca. 28.000 indbyggere. Svendborgs historie fører mere end 750 år tilbage i tiden og den historiske bymidte indbyder til slendreture igennem de smalle gader og hyggelige gårdmiljøer omgivet af bindingsværkshuse. Svendborg er den næststørste by på Fyn, efter Odense, og her finder I et godt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Svendborg ligger ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, som forbinder Fyn med øen Tåsinge. Fra Svendborg Havn kan I tage færgen til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm, hvis I ønsker at besøge de små øer i Det Sydfynske Øhav. Svendborg er, gundet den gode beliggenhed ved havet, en anerkendt søfartsby, og der ligger stadig den dag i dag flere rederier i byen. Faktisk har Danmarks største virksomhed sin oprindelse i Svendborg, idet kaptajn Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 købte et brugt dampskib og dannede A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 fik selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som er kendt over det meste af verden.

  Svendborg
  Besøg den charmerende havneby Svendborg og udforsk Det Sydfynske Øhav under Jeres ferie på Sydfyn
 • Valdemars Slot (10.3 km)

  Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

  Valdemars Slot
  Valdemars Slot ejes i dag af Juel-slægtningen, hvor mange vil genkende navnet Caroline Flemming, som er født baronesse Juel-Brockdorff.
 • Naturama (3.0 km)

  Naturama er Svendborgs zoologiske museum, som åbnede helt tilbage i 1935. Her huses udstillinger i forskellige temaer såsom ”Havets Kæmper”, hvor I bl.a. kan se nogle imponerende hvalskeletter. Udstillingerne består primært af skeletter og udstoppede dyr, men I kan også se levende dyr som f.eks. vandrende pinde, røde myrer og forskellige hjulspindere som f.eks. korsedderkoppen.

  Naturama
  Naturama byder på imponerende hvalskeletter og udstoppede dyr.
 • Egeskov Slot (23.0 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
 • Faaborg Museum (27.8 km)

  Træd ind i kunstens forunderlige verden. Faaborg Museum byder bl.a. på flotte malerier af de berømte fynske malere, skulpturer, arkitektur og møbelkunst. Faaborg Museum blev stiftet af konservesfabrikant Mads Rasmussen i 1910, som havde en forkærlighed til kunst. Den imponerende museumsbygning er tegnet af arkitekt Carl Petersen og er et arkitektonisk et kunstværk i sig selv. Glæd jer til en spændende oplevelse i kunstens tegn.

  Faaborg Museum
  På Faaborg Museum kan I blandt andet se flotte skulpturer og udstillinger af Fynbomalernes værker.
 • Faaborg (30.3 km)

  Den hyggelige købstad Faaborg ligger ved Faaborg Fjord på Sydfyn og har ca. 7000 indbyggere. Gå en tur igennem de hyggelige gader, og se de velbevarede gamle huse. Fra havnen i Faaborg er der færgeforbindelse til flere øer i Det Sydfynske Øhav såsom Bjørnø, Lyø, Avernakø samt Ærø. De spændende øer ligger som perler på en snor og er bestemt et besøg værd. Er I interesseret i kunst eller historie, så kan I besøge nogle af byens museer: Faaborg Museum har en udstilling om Fynsk Malerkunst, Øhavsmuseet, som er indrettet i den gamle banegård fra 1882, eller Arresten, som er et spændende museum for hele familien, som giver indblik i arrest-livet før og nu.

  Faaborg
  Tag på kør selv-ferie til købstaden Faaborg.
 • Nyborg (33.7 km)

  Tag på opdagelse i Danmark og find et billigt hotel til turen hos Risskov Bilferie. Besøg Nyborg som er en gammel fæstningsby, som ligger helt ud til Storebælt og det er herfra, at der er videre forbindelsen over Storebæltsbroen til Sjælland. Gadenettet i Nyborg er forsat, som det var i middelalderen, hvilket er med til at give en hyggelig atmosfære i centrum af byen, som både rummer renæssancebygninger, toppede brosten og voldgrave samt en masse spændende butikker og delikatesseforretninger. Start med at lægge vejen forbi Nyborg Slot, som er Nordens ældste kongeborg. Slottet ligger i selve byen og blev bygget i starten af det 12. århundrede, hvor det kontrollerede passagen mod Sjælland. Slottet er i dag et museum og kan besøges af alle med interesse i dansk historie. Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder og smukke byer der gemmer sig rundt omkring. Start ud med Nyborg og find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Nyborg
  Nyborg er en smuk og dejlig by med en hyggelig atmosfære.
 • Langeland (36.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og udforsk de mange smukke og spændende steder som gemmer sig rundt om i landet. Find en kroferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til det smukke Langeland. Hvis cyklerne er kommet med, er det en ren fornøjelse at cykle rundt på Langeland. Der er nemlig et helt usædvanligt net af cykelstier, hvilket også gør cyklen til det foretrukne køretøj. Øen, der er omkring 52 km lang og 11 km bred byder på vidtstrakte naturområder med store sletter, søer og moser i den sydlige del af Langeland. Midt i disse smukke omgivelser løber der ca. 60 vilde heste rundt. De trives helt fantastisk i det naturlige habitat, året rundt og næsten helt uden indblanding fra mennesker. Hestene er af exmoor-racen og er noget af det tætteste, der i dag findes af den nu uddøde europæiske vildhest. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg det naturligt smukke Langeland og dens indbyggere. 

  Langeland
  Langeland har en pragtfuld natur.
 • Det Sydfynske Øhav (42.0 km)

  Det Sydfynske Øhav er det lavvandede farvand syd for Fyn, hvor der ligger mere end 55 øer, småøer og holme. Et fint færgesystem muliggør transport mellem de beboede øer, hvor en del af øboerne fortrinsvis lever af landbrug, lidt fiskeri eller pendler ind til job på ”fastlandet”. En god måde at opleve Det Sydfynske Øhav på er ved en vandretur langs Øhavsstien, der med sine 220 km. er en af Danmarks længste vandreruter. Øhavsstien er et afmærket stisystem fra Faldsled i vest til Langeland i øst over Ærø i syd.

  Det Sydfynske Øhav
  Nyd udsigten over Det Sydfynske Øhav.
 • Odense (52.1 km)

  Odense er en hyggelig by, midt på Fyn, med masser at byde på lige fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spændende oplevelse i Odense er et besøg i H.C. Andersens hus, som ligger i den gamle bydel. H.C. Andersens hus fungerer som et museum, og udstillingerne fortæller om digterens liv fra barndomsårene, som fattig skomagersøn, hans svære tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. I kan også tage hele familien med i Odense Zoo, besøge friluftsmuseet Den Fynske Landsby og meget mere.

  Odense
  Tag på weekendophold i Odense der har noget at byde på for enhver smag.
Vis flere

Kort

Hotel Christiansminde
Christiansmindevej 16 DK-5700 Svendborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Junior suite
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat