Miniferie i Midtjylland på Hotel Dalgas

Dansk | DKK

Hotel Dalgas

Kør-selv ferie med god mad, komfort og oplevelser i Syd- og Midtjylland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Lækre retter af de bedste råvarer
 • Tæt på Givskud Zoo
 • Bare 30 minutter fra Legoland
131,-
3 dage kun
959,-

Inkl. 2-retters menu

Miniferie i Brande

3 dage
Kun 959,- / spar op til 131,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Dalgas har en central beliggenhed i Brande, mellem Herning og Billund, og giver jer alletiders base for et ophold, med masser af hygge og spændende muligheder. Her kan I slappe af i den indbydende atmosfære, nyde lækre retter af de bedste råvarer og opleve herlige attraktioner såsom Legoland, Givskud Zoo, HEART i Herning og meget andet.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en dejlig beliggenhed i hjertet af Brande, og tilbyder et godt udgangspunkt for både aktiv ferie og familieferie, med oplevelser i Syd- og Midtjylland. Da de nye ejere overtog stedet i september 2020, var det med en målsætning om, at skabe et varmt og venligt miljø, hvor gæsterne mødes med et smil fra det professionelle og hjælpsomme personale - kort sagt - et hotel hvor det er rart at være, og det præger i høj grad atmosfæren i dag. Både receptionen, restauranten og de fleste værelserne er renoveret og frisket op i 2021, og tilbyder hyggelige og komfortable rammer under opholdet.

Den skønne natur omkring hotellet indbyder til vandre- og cykelture på heden, og beliggenheden giver jer også masser af muligheder for spændende oplevelser i det syd- og midtjyske. Tag f.eks. ungerne med en tur i Legoland, besøg Givskud Zoo, oplev HEART i Herning - som også byder på shopping og sightseeing, udforsk kunsten i skoven ved ’Deep Forest Art Land’ eller lad børnene boltre sig i Baboon City.

I får en god start på dagen med hotellets overvejende økologiske morgenbuffet, bestående af hjemmebagte boller, æg, chiagrød og toppings, pålæg, ost, kaffe, te, juice og meget andet. Om aftenen serverer restauranten moderne og inspirerende mad med vægt på økologi, kvalitet og anvendelsen af danske, lokale råvarer. 

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. 

Værelser

De nydelige dobbeltværelser tilbyder hyggelige og indbydende rammer for opholdet, og kan bookes med en eller to ekstra opredninger. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse indrettet med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, og udstyret med behagelig seng, elkedel med gratis kaffe og te og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

International Street Art Festival (0.3km)

Nyd en billig weekendferie i Midtjylland og oplev International Street Art Festival i Brande, som er en tilbagevendende begivenhed med masser af turister og glade dage i og omkring Ikast og Brande. Festivalen plejer at finde sted i juli-måned. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie der passer og kom afsted på farverige oplevelser til International Street Art Festival.

Brande (0.6km)

Oplev Danmark på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie og find et billigt og børnevenligt hotel tæt på den hyggelige by Brande i Midtjylland. Byen huser omkring 7.000 indbyggere og er omgivet af smuk natur, funderet i den idylliske jyske hede. Området er spækket med naturperler indenfor ca. 10 km. Tag f.eks. en tur rundt mellem områdets mange dejlige skovsøer og besøg det store Vandskel på den jyske højderyg. Tag en tur til det fantastiske Brunkulsleje i Søby; et 1.100 hektar stort, fredet område fra 1940’erne, med sandtipper, brunkulsgrave og et tilhørende museum. Besøg også RemisenBrande, som er Brandes helt store kulturmastodont, med forskellige spændende udstillinger, koncerter og messer året rundt. Sitrer ungerne af spænding forud for Legolandsturen, ligger der en fantastisk naturlegeplads, blot 300 m. fra hotellet, hvor de kan få lidt af tiden til at gå. Find et billigt weekendophold for hele familien og kør-selv til Brande med Risskov Bilferie oplev Midtjylland i eget tempo og egen bil.

Give-Egnens Museum (15km)

På Give-Egnens Museum kan I komme helt tæt på Danmarkshistorien. Museets permanente udstillinger består af ”Hedebondens gård”, ”Handel og håndværk”, ”Den gamle skolestue, ”Tekstil og husflid” og ”Niels Kjeldsen salen”. I kan også gå en tur på marken, i læge- og krydderurtehaven, køkkenhaven og æblelunden. I skoven er der skovlegeplads med bålsted.

Der afvikles 2-3 særudstillinger om året med forskellige temaer. Fra slut november til hellig trekonger kan I også opleve museets juleudstilling.

Givskud Zoo (22.5km)

Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

Herning (26.8km)

I midten af Midtjylland ligger Herning og stråler med et utroligt udbud af alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art hører klart til en af byens stoltheder og her kan der opleves eksperimenterende kunst fra 1930 op til nutiden. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen. Den store Elia skulptur, kan med en samlet højde på 32 meter og 60 meter i diameter godt virke pænt imponerende.

Oplev historien og udviklingen af fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskab med de forskellige fotoudstillinger, som pryder Fotomuseets vægge. Men ellers er der også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hvad med en spændende tur i Tekstilmuseet. Er der benzin i blodet, så kunne AutoGalleriet måske friste med sin samling af mere end 100 klassiske biler og veteranmotorcykler og meget mere. Eller tag en svingom i toppen af trækronerne i Wow Park og husk endelig at gå amok i Baboon City, der kan prale af mere end 200 interaktive forlystelser på et kæmpe område ladet med sjov og underholdende øjeblikke.

Herning er kendt for sit natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor der ligger en række pubs, restauranter og diskoteker og derfor ofte en lystig stemning i gaderne. Trænger i til oplevelser for hele familien, så er Herning det oplagte udflugtsmål for en billig miniferie eller et weekendophold.

Deep Forest Art Land (22.4km)

Deep Forest Art Land er et unikt udstillingssted under åben himmel, hvor kunst og natur går i skøn harmoni. I finder det i et skovområde vest for Brande, og her tager 3 km stier jer rundt til over 80 unikke kunstværker. Nogle af værkerne forgår langsomt over tid, og samtidig kommer der hele tiden nye til. Andre værker er udført i et materiale, som sagtens kan klare lidt vind og vejr, og der er således en konstant forvandling i gang. Der tilbydes guidede ture, hvor I får informationer om hvert kunstværk, og omkring juletiden bliver er der også små juleaktiviteter.

Baboon City (29.2km)

Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (25.2km)

En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Legoland (31.3km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

Skulpturpark Billund (32.2km)

Hos Skulpturpark Billund går kunst og natur op i en større enhed, og danner et landskab som indbyder til hygge og fordybelse. Skulpturerne er placeret langs en 1,3 km. lang sti, hvor der i skrivende stund er 21 permanente kunstværker at opleve. Målet er at tilføje et sted mellem 20 og 30 yderligere skulpturer over de næste år. Hver skulptur har sin egen QR-kode, som kan man scanne, for mere information om det enkelte kunstværk. Kunstnerne bag tæller bl.a. Jens Galschiøt, Sawako Ando og selveste H.K.H. Prins Henrik. Parken er åben året rundt, og er både børne-, handicap- og kørestolsvenlig.

Julemarked på Gram Slot (113.2km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

151,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat