Wellnessferie på Best Western Hotel des Nordens i Nordtyskland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel des Nordens

Godt hotel med swimmingpool og spa-bad blot 1 km. syd for grænsen

Særdeles populært hotel lige ved grænsen
700 m2 wellnessområde – store pool-områder
Tjek vores SUPER priser
 • 11 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 290 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Nyd et dejligt ophold på Hotel des Nordens lige syd for Kruså og den danske grænse. Her er der gode indkøbsmuligheder i de mange grænsebutikker, og på hotellet kan I benytte tiden i wellnessafdelingen med swimmingpool eller nyde et hyggeligt måltid i hotelrestauranten.

Hotellet tilbyder

Hotel des Nordens ligger lige syd for den danske grænse, nær mange udflugtsmuligheder og billig grænsehandel.

Hotellet er ideelt for et wellnessophold i Nordtyskland, med en wellnessafdeling på hele 700 m2, Aquapoint, med stor inden- og udendørs pool, som er opvarmet hele året. Desuden er der sauna, spa og babybassin. Hotellet har også fitnessfaciliteter samt solarium (mod gebyr).

I hotelrestauranten serveres der gode måltider baseret på gode råvarer, så måltiderne er af god kvalitet. Der er mulighed for at spise aftensmad kl. 18 eller kl. 20, så husk at reservere bord ved ankomst.

Hvis I ønsker en kaffepause eller en drink i løbet af dagen, har Hotel des Nordens også en café og bar. Her serveres specialkaffe, øl, snacks og cocktails.  

Der er gratis parkering ved hotellet, og personalet taler dansk.

Værelser

Hotellets værelser er beliggende i tre forskellige bygninger, og har alle eget bad/toilet, hårtørrer, tv, telefon, skrivebord, lænestol og adgang til gratis trådløst internet. Desuden har de fleste værelser adgang til balkon.

Det er muligt at opgradere til komfortværelser, som er større end standardværelserne og hvor der er plads til to opredninger.

Hotellets luksuriøse suiter ligger i Haus am Wald og er indrettet i lyst og moderne interiør. Der er et stort rum med dobbeltseng i den ene ende og et hyggeligt opholdsrum med sofaarrangement i den anden ende. Alle suiter har adgang til balkon.

Bemærk at

Såfremt I betaler med kort på hotellet, vil der blive opkrævet et betalingsgebyr. Gebyrets størrelsen afhænger af korttypen.

Børn, der sover gratis i forældres seng, har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Børn (4-13 år) i opredning kan vælge aftensmad fra hotellets børnemenu.

Ønsker I at bo i en bestemt bygning vil der blive opkrævet 20 euro for garanti for at ønsket kan blive opfyldt. Dette betales direkte på hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Kupfermühle (1.8 km)

  Kupfermühle er en lille historisk by med ca. 1600 indbyggere. Her grundlagde Christian 4. i 1600-tallet en kobbermølle, som voksede sig til en af de største virksomheder i området. Her blev der fremstillet kobberplader til store byggerier samt brugsgenstande i kobber. Kobbermøllen var i brug indtil 1962, og i dag kan man besøge Museum Kupfermühle, der vidner om industrien . Bemærk at museet har begrænsede åbningstider. Få mere frihed til at udforske på en kør-selv ferie. Der er også masser af gode muligheder for at afholde en aktiv ferie i området omkring Kupfermühle. Så husk at få vandrestøvlerne med. Tag på bilferie i Tyskland og nyd de mange muligheder som Nordtyskland har at byde på.

  Kupfermühle
  Kupfermühle, eller Kobbermøllen, var i brug indtil 1962.
 • Kruså (3.4 km)

  Tag på opdagelse i Syddanmark og besøg den historiske by Kruså. Det var her at de tyske tropper i 1940 rykkede over grænsen til Danmark, og i dag kan I køre over den historiske grænse og benytte jer af fordelagtig grænsehandel. Kruså var i mange år den eneste grænseovergang til Tyskland. Ved Møllesøen i Kruså, kan I betragte byens vandmølle udefra og gå en tur rundt om søen i den flotte Tunneldal, som blev skabt i istiden. Find en kroferie i området hos Risskov Bilferie eller nyd en familieferie med børnevenlige hoteller og alt der hører sig til, når familien kommer på besøg. tag på opdagelse i den danske historie og aflæg Kruså et besøg. 

  Kruså
  Besøg Kruså og mærke de historiske vindpust.
 • Nordermarkt (7.2 km)

  Nordermarkt er et område i Flensborg, lige syd for Mariakirken. Spadser langs hyggelige brostensbelagte gader, shop i hyggelige butikker og tag en drink på en af de hyggelige caféer. Nordermarkt er det perfekte område for dem der kan lide at shoppe og nyde den smukke arkitektur og bare ønsker at fordybe sig i den dejlige atmosfære.

  Nordermarkt
  Et hyggeligt område i Flensburg
 • Flensburg (7.9 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Glücksburg Slot (22.9 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (23.4 km)

  Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Det smukke jagtslot med sin have, er et ideelt sted for familien, at besøge under en ferie i Sønderjylland
 • Dybbøl Mølle (28.8 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
 • Frørup Bjerge (28.4 km)

  Naturreservatet Fröruper Berge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

  Frørup Bjerge
  Naturreservatet Fröruper Berge
 • Friedrichstadt (65.8 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
Vis flere

Kort

Hotel des Nordens
Alte Zollstrasse 44 24955 Harrislee

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...For 4 uger siden tilbragte vi 3 dejlige dage på hotellet og ønskede at gentage dette. Det har vi så lige gjort i 5 dage med et godt udbytte. Det er helt givet, at vi snarest kommer tilbage og nyder de meget fine badeforhold og den gode service..."
  Johan Evensen

  "... vi havde en rigtig god tur. Hotellet er virkelig dejligt, meget rent og velfungerende, intet manglede. Personalet overalt er meget serviceminded og smilende.
  Vi var meget overrasket over maden: Stor, overdådig morgenbuffet og virkelig lækker aftensbuffet med et ligeledes venligt personale.
  Vi vil helt sikkert vende tilbage og vil gerne anbefale Risskov bilferie og Hotel des Nordens..."
  Karen Kjølhede