Kør-selv ferie til Hotel Domicil Hamburg by Golden Tulip

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Domicil Hamburg by Golden Tulip

Tysklands næststørste by Hamburg har masser at byde på

 • 160 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 160 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 200 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Hamburg er en meget spændende storby, der har meget at byde på. Byen er verdens tredje største musicalby efter New York og London og et besøg i millionbyen, bør derfor næsten kombineres med en musical. Ligeledes er Hamburg kendt for at have flere broer end både Venedig og Amsterdam - tilsammen! I Hamborg er Hotel Domicil Hamburg et rigtig godt valg for jer, der vil bo centralt og tæt på alt, hvad byen har at tilbyde.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede Nordic Domicil Hotel Hamburg ligger blot 3 km fra centrum, og er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i Hamburg. Hotellet har en morgenmadsrestaurant og en sportsbar hvor I kan få en forfriskning. Der er både bus og S-Bahn i umiddelbar nærhed af hotellet, ligesom det også er muligt at starte dagen med en frisk gåtur ind til centrum.

Værelser

Værelserne er indrettet med eget bad og toilet, samt telefon, TV, kaffe og te faciliteter, minibar og internet.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2,14 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • St. Michaelis Kirke Hamburg (3.3 km)

  Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

  St. Michaelis Kirke Hamburg
  Besøg den smukke St. Michaelis Kirke Hamburg under Jeres ferie i den flotte by
 • Tierpark Hagenbeck (5.2 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Sportpark Quickborn (23.5 km)

  Sportpark Quickborn giver jer muligheden for at holde formen ved lige på ferien og træne i et af Nordtysklands største gymnastik- og helsecentre med over 8.000 kvadratmeter plads at boltre sig på. Det koster ca. 5 euro per person for en dagsbillet. Helsecentret inkluderer blandt andet en udendørs sauna, fitness til børn, genoptræning, lægetjek, og en stor Beach-club. Der er også et center til børn, hvor der bliver kigget efter poderne, mens de lidt større familiemedlemmer kan tage lige så mange baner, de har lyst til i det store svømmebassin.

  Sportpark Quickborn
  Sportpark Quickborn tilbyder en superb blanding af afslapning og fitness
 • Freibad Quickborn (27.7 km)

  Besøg Freibad Quickborn, der er et stort udendørs svømmebassin med forskellige områder til voksne og børn. Her er også en stor legeplads med en omkringliggende græsplæne, en fodboldbane, en volleyballbane samt basketballkurve. Der er også en lille bistro, hvis sulten skulle sætte ind. Badet er et skønt sted at bruge en formiddag eller måske eftermiddag, hvis vejret er godt og solen skinner.

  Freibad Quickborn
 • Schloss Ahrensburg (40.6 km)

  Hovedseværdigheden i Ahrensburg er det smukke, hvide renæssanceslot, Schloss Ahrensburg. Det ligger i midten af den grønne slotspark – på en lille ø i midten af en sø. Slottet blev bygget sidst i 1500-tallet, og blev i 1955 indrettet som museum, hvor der i dag udstilles møbler, porcelæn og kunst. Desuden fortæller en del af museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Det smukke Schloss Ahrensburg byder bl.a. på spændende udstillinger som kan ses under en ferie nær Hamburg
 • Badlantic Ahrensburg (41.9 km)

  Badlantic Freizeitsbad er et badeland med et alsidigt udbud af vandaktiviteter. Her er der svimmingpool, bølgebad og wellnessoase. Alternativt kan I besøge Saltoasen. Dette er et rum med flere ton salt på gulv og vægge, der er indrettet til at slappe af i. I rummet er der skabt et klima og en luftfugtighed i lighed med det, man finder ved Det Døde Hav. Ved indånding af luften i rummet indtager I værdifulde mikroelementer og mineraler fra salten. Et 45 minutters besøg er akkompagneret af lysterapi og afslappende musik. Så forkæl dig selv med en forkælelsestur og en ægte wellnessferie på en kør-selv ferie.

  Badlantic Ahrensburg
  Badlantic Ahrensburg
 • Lüneburger Heide (46.8 km)

  Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

  Lüneburger Heide
  Lüneburger Heide byder op til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture.
 • Den lille færge Kronsnest (40.4 km)

  I sommermånederne er overgangen mellem Seester og Neuendorf på ægte, gammeldags vis betjent af en lille robåd, der transporterer jer fra den ene side af bredden over til den anden.

  Den lille færge Kronsnest
 • Wildpark Lüneburger Heide (49.4 km)

  Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

  Wildpark Lüneburger Heide
  Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver
Vis flere

Kort

Hotel Domicil Hamburg
Stresemannstrasse 62 22769 Hamburg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 30% rabat