Kør-selv til Hotel Hafenresidenz Stralsund med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Bo tæt på vandet og nyd et ophold på Hotel Hafenresidenz Stralsund

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Ligger ud til vandet og et stenkast fra Stralsund
 • Én gang om måneden er der levende musik i Rockeria
 • Hotel Hafenresidenz Stralsund er ideelt til voksne
4.306,-
3~8 dage fra
999,-

Lige ved strandpromenaden

Oplev smukke Stralsund

3 dage
Fra 999,- / spar op til 1.276,-
SPAR
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 1.846,-
SPAR
5 dage
Fra 1.849,- / spar op til 2.426,-
SPAR
6 dage
Fra 2.269,- / spar op til 3.036,-
SPAR
7 dage
Fra 2.699,- / spar op til 3.646,-
SPAR
8 dage
Fra 3.119,- / spar op til 4.306,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Bykort med byvandringsruter
Risskov Pakken
Det historiske Hotel Hafenresidenz Stralsund ligger lige ved strandpromenaden med egen mole og med kun fem minutters gang ind til Stralsunds gamle bydel. En ideel beliggenhed i et dejligt område i Stralsund by i Vorpommern-Rügen i Nordtyskland.

Hotellet tilbyder

Hotel Hafenresidenz Stralsund ligger helt ud til vandet kun et stenkast fra Stralsund, en biflod til Østersøen med udsigt til øerne Rügen og Hiddensee.
Hotellet serverer en stor morgenbuffet hver dag og ellers bydes der på lækre retter, med regionale og friske råvarer fra området, i hotellets restaurant Rockeria. I kan også nyde en forfriskende cocktails i hotellets bar, og den første torsdag hver måned spilles der live musik.

Er der brug for lidt ekstra træning under ferien, kan det lade sig gøre i det moderne Vital Center, hvor der er fitnessudstyr til forskellige typer træning. Efter en tur i fitnesscentret kan I tage en afslappende tur i saunaen.

Det meget populære Ozeaneum Aquarium ligger ikke langt fra Hafenresidenz og rummer udstillinger med marinebiologi fra Nordsøen og Østersøen samt et akvarie. I bør bestemt også tage turen ud til Rügen, som er Tysklands største ø med et areal på 926 km² og skønne strande. Læg eventuelt også vejen forbi Hansestaden Greifswald i det nordøstligste hjørne af Tyskland og besøg byens gamle bydel Altstadt. 

Stralsund togstation ligger ikke langt fra hotellet og er en god måde at komme videre på opdagelse, hvis I gerne vil lade bilen stå.

Der er gratis internet med både Wi-Fi og kablet adgang og I kan parkere bilen mod en daglig parkeringsafgift. Der er også to ladestationer til elbiler.

Værelser

Hotel Hafenresidenz Stralsund byder gæsterne velkommen med komfortabelt indrettede værelser i varme farver. Hotellets værelser er indrettede i et maritimt décor med udsigt over Stralsund eller den gamle bydel. Alle værelserne har TV, minibar og sikkerhedsboks. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Værelserne ligger i bygningen "Seemannshus" som ligger over for hovedbygningen. De stilrigt indrettede enkeltværelse med udsigt til den gamle by har varme sandfarver og er møbleret med ædle materialer. Møbleringen består af en minibar, en værdiboks, eget bad og toilet og en telefon. Der er også et fladskærms TV og W-LAN adgang.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Værelserne ligger i bygningen "Seemannshus" som ligger over for hovedbygningen. De stilrigt indrettede dobbeltværelse med udsigt til den gamle by har varme sandfarver og er møbleret med ædle materialer. Møbleringen består af en minibar, en værdiboks, eget bad og toilet og en telefon. Der er også et fladskærms TV og W-LAN adgang.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

110 km fra
Rostock, Tyskland
300 km fra
Puttgarden, Tyskland
370 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hiddensee (49.7km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

Stralsund (2.2km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Ozeaneum (0.9km)

På Ozeaneum, et af Nordtysklands største museer, kan I tage på opdagelse i livet under havets overflade i museets store akvarier.

HanseDom (4.8km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Barth (31.5km)

Oplev Nordtyskland på en billig ferie og læg vejen forbi Barth, som ligger ved sydkysten af bugten Barther Bodden, som igen er forbundet med Østersøen. Byen har haft en lidt omtumlet tilværelse. Under 30-årskrigen havde byen flere forskellige magthavere, men efter den westfalske fred tilfaldt Barth Sverige, og byen forblev svensk indtil 1815, da byen tilfaldt Preussen.

Byen hørte til det gamle Østtyskland men har siden murens fald udviklet sig til en lille hyggelig by med gode restauranter og caféer. Tag en tur langs havnepromenaden og nyd den friske havduft fra Østersøen. Prøv en billig miniferie og gå på opdagelse i den charmerende by. Ferie i egen bil er en god måde at opleve og udforske omegnen. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag børnene med.

Julemarked i Stralsund (0.3km)

Med kun en halvanden times kørsel fra Rostock, er julemarkedet i Stralsund en favorit blandt Sjællands juleelskere, der kan tage færgen til Tyskland.

Byen byder på gotisk arkitektur optaget på UNESCOs verdensarvsliste, som tager sig ud på smukkeste vis i decembers julelys.

Stralsund er et af Tysklands allerflotteste julemarkeder. Den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, pyntes med juletræer, lys og dekorationer, og skaber en helt unik atmosfære sammen med byens gotiske byggestil.

Julemarkedet er også berømt for sine boder med det fornemmeste inden for kunsthåndværk, hvor I kan gøre et unikt julegaveindkøb, og sin skøjtesø. Følg desuden duften fra dine julegodteboder, hvor I kan spise jer mæt i ægte tysk marcipan, ristede mandler og kastanjer samt de fineste delikatesser fra egnen.

Med sine kun 90 km fra Rostock er julemarkedet særligt praktisk, hvis man kommer kørende fra Sjælland og Lolland-Falster.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til swimmingpool

171,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Nyd den smukke promenade

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Aurora Family & SPA

Dagens 3-retters menu/buffet

Det nordlige Polen

Familieferie i Polen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis internet

349,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Ferie ved Østersøen i Polen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~4.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat