Miniferie i Lübeck på Hotel Hanseatischer Hof

Dansk | DKK

Hotel Hanseatischer Hof

Billig hotelpakke med wellness og halvpension til fantastisk pris

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Unikt, højkvalitetshotel i Lübeck
 • Inkl. halvpension og wellnessoase med pool og saunaer
 • Ideelt for par og familier på miniferie og aktiv ferie
219,-
3~4 dage fra
1.469,-

Inkl. halvpension

4-stjernet ferie i Lübeck

3 dage
Fra 1.469,- / spar op til 181,-
SPAR
4 dage
Fra 2.169,- / spar op til 220,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 sød overraskelse per værelse
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet, fitness og parkering
Risskov Pakken

Det 4-stjernede Hotel Hanseatischer Hof har en god og bekvem beliggenhed i den historiske hanseby, Lübeck, med gåafstand til den gamle bydel, og kort køreafstand til de lækre sandstrande ved østersøkysten. Her er der lagt op til et uforglemmeligt ophold af høj kvalitet, med skøn wellness, gourmetoplevelser, historie og kultur i Lübeck.

Hotellet tilbyder

Med et ophold på Hotel Hanseatischer Hof bor I i gåafstand både fra den UNESCO-listede gamle bydel, togstationen, Holstentor og den historiske ’Alte Salzstrasse’ i Lübeck. Således har I det perfekte udgangspunkt for at udforske alt lige fra den historiske arkitektur og de gotiske brostenbelagte gader, til butikker, seværdigheder og kulturelle oplevelser. Derudover har I også bare en kort køretur ud til østersøkystens lækre sandstrande, f.eks. ved Timmendorfer Strand.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets pool- og saunalandskab. For gæster over 16 år er der også fri adgang til wellnessområdet ’Bella Vita Oasis’  mens beauty-spaen ’Bella Vita Beauty’ kan benyttes mod gebyr. Tilsammen rummer hotellet hele 2.700 m² wellness med indendørs pool med massagestråler og modstrøm, flere forskellige typer af saunaer, dampbade, oplevelsesbade og tropiske bade, boblebade, Techno Gym-faciliteter, solterrasse, is-springvand, Vita Bar med drinks og snacks blandt meget andet. Derudover tilbydes en lang række af massage- og skønhedsbehandlinger. Badekåbe og tøfler er inkluderet i opholdet.

Hver dag serveres en rig og varieret morgenmad i lyse omgivelser, og om aftenen venter gourmetoplevelser i den moderne og stemningsfulde restaurant, ”Brasserie”, med åbent køkken, så man kan følge med i trylleriet bag gryderne.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet tilbyder enkeltværelser i Classic og Superior-udgaver, dobbeltværelser i Classic-, Comfort-, Deluxe- og Superior-udgaver samt junior suites med to ekstra opredninger. Det er også muligt at booke nogle af dobbeltværelserne med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Superior enkeltværelse

1 / 2
Lækkert enkeltværelse på 28 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, air conditioning, behagelig seng, siddeområde, TV. Nogle har balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 17-20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, TV. Nogle har air conditioning, og nogle har også balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 17-25 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng og højkvalitetsmøbler udført i kirsebærtræ, TV, skrivebord og stol og safe. Nogle har air conditioning, og nogle har også balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på ca. 28 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, TV, skrivebord og stol, siddeområde, og safe. De fleste har air conditioning, og balkon eller terrasse. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse superior

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på ca. 28 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, air conditioning, behagelig seng, TV, siddeområde, og safe. Nogle har balkon. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 3
Luksuriøst dobbeltværelse fra ca. 36 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, air conditioning, behagelig seng, TV, skrivebord med telefon, komfortabelt siddeområde, sofa som kan laves til seng, lille testation med kedel, og safe. Nogle har også balkon eller terrasse. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Puttgarden, Tyskland
140 km fra
Rostock, Tyskland
160 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Holstentor (1.6km)

Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

Teater Figur Museet (1.8km)

Et sjovt lille museum, hvor der kan opleves teater figurer i mange afskygninger. Og med over 1000 dukker, så er der rigeligt at kigge på.

Museet er bygget op i fem huse fra den gamle bydel i Lübeck. Dukkerne varierer fra moderne til klassiske. Desuden er der dukker fra Afrika, Asien og Europa.

Herrenhaus Stockelsdorf (4.3km)

En fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere hen har været en skole. I dag bruges herregården til kulturelle arrangementer som f.eks. koncerter og udstillinger, mens der også er en restaurant. En del af det store grønne område omkring herregården er i dag et smukt parkområde, hvor I kan slentre en tur og slappe af mens i nyder jeres miniferie i det nordtyske.

Lübeck (4.5km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Timmendorfer Strand (19.5km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

Leuchtturm Timmendorfer Strand (19.5km)

Timmendorfer Strand Fyr står på øen Poel’s vestligste kyst og markerer indgangen til Wismar-bugten. Fyret er øens helt store vartegn og tilbyder en ganske exceptionel udsigt fra hele 21 meters højde. 

Naturpark Holsteinische Schweiz (20.3km)

Naturparken Holsteinische Schweiz strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. og er dermed det største naturområde i Schleswig-Holstein. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri. Der er selvfølgelig utallige muligheder for smukke vandreture i området. En anden dejlig oplevelse er en sejltur på søerne, hvor I kan komme helt tæt på naturen og det lokale fugleliv.

Niendorf (21.2km)

Timmendorfer Strand og Niendorf’s omegn er et paradis for dem, der kan lide at opholde sig ude i naturen. Ligemeget om det er på ryggen af en hest, på en cykel eller til fods – de lysende rapsmarker i foråret og de gyldne hvedemarker inviterer på opdagelsesrejse i det fri. På et af udflugtsskibene kan du opleve havet lige under huden, og man kan finde sin helt egen måde at udforske naturen på. Man kan også opleve rigtig meget i den maleriske Niendorferhavn. Her findes alt maritime, der hører til en ferie ved havet: Fiskere, der kommer i land med friske fisk tidligt om morgenen og senere sælger dem som lækre røgede fisk i deres små stande og udflugter med Den hvide flåde hvorved Lübecker bugten præsenterer sig fra en helt ny side.

Travemünde (22.6km)

Omkring 20 km. fra Lübeck centrum ligger Travemünde – en tidligere fiskerby, beliggende lige ud til Østersøen. Stedet er fantastisk smukt og Østersøens store skibe passerer helt tæt på. Lige ved Østersøens udmunding ligger Tysklands ældste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås, at det originale fyrtårn blev bygget helt tilbage i 1300-tallet, men i 1534 blev det angrebet og ødelagt af danske tropper. Det er siden blevet renoveret, og tilbyder i dag en pragtfuld udsigt fra 31 meters højde.

Tigerpark Dassow (26.2km)

Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

174,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat