Weekendophold på Genießer Hotel Historischer Krug

Betaling

Betaling

Gavekort

Genießer Hotel Historischer Krug

Forkæl jer selv med et ophold på et 4-stjernet wellnesshotel nær Flensborg

Stor wellnessafdeling
Dejlig kroatmosfære
Naturskønne omgivelser
 • 20 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 170 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 280 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad

Hotellet

Genießer Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, ca. 22 km. syd for den dansk-tyske grænse. Den gamle bygning daterer helt tilbage til 1519, og er dermed den ældste krobygning i hele Slesvig-Holsten. Hotellet er familiedrevet og tilbyder udover et ideelt udgangspunkt for udflugter rundt om i Nordtyskland, en lang række lækre spa- og wellnessfaciliteter.


Hotellet tilbyder

Hotellets 890 m² store spaområde byder på indendørs swimming pool, boblebad, sauna, dampbad og meget mere. Bl.a. tilbydes også en række Ayurveda-behandlinger. Dampbad kan benyttes mod gebyr. Der er desuden adgang til udendørs badesø i haven. 

Hotellets to restauranter sikrer gæsterne et omfattende udbud af kulinariske oplevelser. I restaurant Krugwirtschaft serveres regionale specialiteter og i Restaurant Privileg kan gæsterne nyde fantastiske nordisk-inspirerede menuer. For gæsterne er der er gratis trådløst internet til rådighed, ligesom det er gratis at parkere ved hotellet.

Værelser

Genießer Hotel Historischer Krug har 40 værelser og der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed. Værelserne er hyggeligt og komfortabelt indrettede og har alle eget bad og toilet, fladskærms-TV og minibar.

Bemærk at

Hotellets dampbad kan benyttes mod gebyr (vejl. pris: 2 EUR per 7 minutter). Det udendørs svømmebassin er et naturbassin med planter og minder om en ferskvands-badesø.

Vis flere

Værd at se

 • Tarp (5.4 km)

  Besøg den lille by Tarp kun ca. 20 km. syd for den danske grænse. Når I kommer kørende mod Tarp er det første I ser den gamle hollandske vindmølle, som er byens vartegn. Nyd en gåtur på byens "uglevandresti", hvor unge billedhuggere har lavet forskellige egetræsskulpturer af ugler. De i alt 64 skulpturer er spredt langs den 6 km. lange sti, der starter ved parkeringspladsen Friedhof og strækker sig langs Treenen i et dejligt beskyttet naturområde. I Tarp kan I også opleve den nære beliggenhed til Danmark og det historiske aspekt, da byen tidligere var en del af Danmark. Besøg f.eks. den danske kirke. Den lille landsby råder desuden over både en evangelistisk og en katolsk kirke. Der er mange grønne områder omkring byen og fra byen kan I f.eks. gå en tur i Findlingsgarten, hvor I kan finde en samling af 72 vandreblokke med forklaringer om stenens herkomst og materiale.

  Tarp
  Det første der møder jer er den gamle hollandske mølle.
 • Tarp Friluftsbad (6.6 km)

  Den lille by Tarp har et hyggeligt friluftsbad, der er åben i sommerperioden. Her er der sjov for både store og små. Det store udendørs bassin kan benyttes både til en dejlig svømmetur, hoppe på vipper, vandrutsjebanerne eller bare soppe lidt i børnebassinet. Friluftsbadet er omgivet af grønne arealer, hvor I kan nyde solen eller den medbragte frokost.

  Tarp Friluftsbad
  Den lille by Tarp har et hyggeligt friluftsbad, der er åben i sommerperioden.
 • Flensburg (11.8 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Frørup Bjerge (9.8 km)

  Naturreservatet Fröruper Berge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

  Frørup Bjerge
  Naturreservatet Fröruper Berge
 • Heimatmuseum (10.9 km)

  Lokalhistorisk museum, som huser historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem. For de, som har interesse for historie, er dette en dejlig måde at tilbringe et weekendophold eller en billig kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Heimatmuseum
  Lokalhistorisk museum - historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem.
 • Glücksburg Slot (19.0 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
 • Kupfermühle (18.0 km)

  Kupfermühle er en lille historisk by med ca. 1600 indbyggere. Her grundlagde Christian 4. i 1600-tallet en kobbermølle, som voksede sig til en af de største virksomheder i området. Her blev der fremstillet kobberplader til store byggerier samt brugsgenstande i kobber. Kobbermøllen var i brug indtil 1962, og i dag kan man besøge Museum Kupfermühle, der vidner om industrien . Bemærk at museet har begrænsede åbningstider. Få mere frihed til at udforske på en kør-selv ferie. Der er også masser af gode muligheder for at afholde en aktiv ferie i området omkring Kupfermühle. Så husk at få vandrestøvlerne med. Tag på bilferie i Tyskland og nyd de mange muligheder som Nordtyskland har at byde på.

  Kupfermühle
  Kupfermühle, eller Kobbermøllen, var i brug indtil 1962.
 • Gottorp Slot (24.9 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Frøslevlejren (24.8 km)

  Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og oplev historien som den udfoldede sig under 2. Verdenskrig. Besøg den nationale mindepark Frøslevlejren som er et historisk mindesmærke fra 2. Verdenskrig. Lejren består af barakker, der ligger i en flot natur, mens fangelejrens struktur og udseende forsat er meget autentisk. Lejren fungerede som en tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse, og fremstår i dag som en af de bedst bevarede tyske fangelejre i Europa. Under krigen sad der tusindvis af danske fanger i lejren, som så undgik at blive deporteret til koncentrationslejrene i Tyskland. Find en billig miniferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med familien på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

  Frøslevlejren
  Frøslevlejren var en tysk interneringslejr som blev anvendt under den tyske besættelse.
 • Slesvig (25.8 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
Vis flere

Kort

Hotel Historischer Krug
Grazer Platz 1 24988 Oeversee

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat