Tag på kør-selv ferie til Hotel Holsteinisches Haus

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Holsteinisches Haus

Nyd en hyggelig miniferie i det "Lille Amsterdam" på hotel ved kanalerne

Familieejet hotel som ligger ned til kanalerne
Skøn beliggenhed i Friedrichstadt i Nordtyskland
Bestseller i Nordtyskland ikke langt fra Slesvig by
 • 60 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund

Hotellet

Hotel Holsteinisches Haus i Friedrichstadt er én af vores bestsellere og det er ikke uden grund. Det familieejede hotel ligger ned til kanalerne i charmerende Friedrichstadt og ved første besøg vil I forelske jer i Friedrichstadt.

Hotellet tilbyder

Hotel Holsteinisches Haus er et hyggeligt familiehotel drevet i generationer af familien Clausen siden 1928. Hotel er handicapvenligt og egnet til kørestole og hvad angår placeringen, så ligger det ideelt med en caféterrasse ned til kanalerne. I hotellets nyrenoverede restaurant serveres der traditionel tysk husmandskost og selvfølgelig morgenmaden, som er inkluderet i prisen. Hvis I skal tidligt afsted, kan I også få smurt en madpakke.
  
Hotellet har en central placering i Friedrichstadt lige ved vandet og er et godt udgangspunkt, når I skal udforske Friedrichstadt og det omkringliggende område, eller hvis I bare passerer igennem og leder efter en god og billig overnatning. 

Hotelhaven er også åben for gæsterne og om aftenen kan I afslutte dagen i hotellets bar. Når solen skinner, kan I også nyde den på hotellets terrasse lige ved vandet.
Der er gratis parkeringspladser direkte ved hotellet. WiFi-netværket på hotellet er også inkluderet i værelsesprisen. Kæledyr er tilladt på hotellet men efter anmodning.

Værelser

Værelserne er enkle, men tiltalende & komfortabelt møblerede - I vil føle dig komfortabel. Alle værelserne er nyrenoverede og rummelige. De har et behageligt décor og så er vinduerne er lydisolerede. Værelserne har eget badeværelse med bruser og toilet, hårtørrer og makeup-spejl.  Der er også SAT-TV, radio og telefon.

Bemærk at

Ankommer I efter 21:00, bedes I kontakte hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Friedrichstadt (0.4 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
 • Schiffahrtsmuseum Nordfriesland (14.7 km)

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger lige sydvest for Marienkirken i Husum. Både inde i museets lokaler såvel som på området udenfor, vil I stifte bekendtskab med alt, der er værd at vide om søfarten og maritimlivet i og omkring Nordfriesland gennem flere århundreder.

  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland
  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland har mange spændende ting på udstilling, og bør opleves under en ferie nær Husum
 • Theodor-Storm-Haus (15.3 km)

  Theodor-Storm-Haus er dedikeret til Husums mest berømte søn; forfatteren, lyrikeren og digteren Theodor Storm. På dette litteraturmuseum bliver kulturikonets liv præsenteret på en yderst informativ og spændende måde.

  Theodor-Storm-Haus
  Besøg litteraturmuseet Theodor-Storm-Haus i Husum.
 • Tönning (15.6 km)

  Igennem hele sin historie har Tönning gang på gang vist sin opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning. Den eksperimentelle udstilling illustrerer legende livet i Vadehavet og omgivelserne. Det er et trækplaster i hele landet og er også vigtigt for Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Vadehav.

  Tönning
  Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning.
 • Husumer Hafentage (15.8 km)

  Med den rette timing og planlægning kan I, på jeres miniferie eller familieferie i Husum, opleve de fantastiske ”Husumer Hafentage”, som er den største folkefest i byen Husum. Hertil hører bl.a. Hafentage-motionsløbet, et pariserhjul og et kunsthåndværksmarked i slotsgården. Derudover er også det traditionelle tovtrækkeri ude på yderhavnen meget populært. Overalt tilbydes desuden alle mulige kulinariske lækkerier som gør Husum endnu mere interessant som destination for en miniferie eller et billigt weekendophold i Nordtyskland.

  Husumer Hafentage
  Sommerferie i Nordtyskland: oplev de fantastiske ”Husumer Hafentage”, som er den største folkefest i byen Husum.
 • Husum (17.7 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Multimar Wattforum (15.8 km)

  Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Westerhever Fyrtårn (36.4 km)

  Westerhever Fyrtårn er Eiderstedt-landskabets helt store vartegn og har været i brug i mere end 100 år. Fra toppen af det 41,5 meter høje fyrtårn får I en fantastisk udsigt over vadehavet og Nordsøen.

  Westerhever Fyrtårn
  Nyd udsigten fra Westerhever Fyrtårn
 • St. Peter-Ording (38.1 km)

  Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolut must.
 • Büsum (48.1 km)

  Tag på badeferie til Büsum på en rigtig familieferie. Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Büsum. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø – midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding. Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvid-stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og her kan I nyde stemningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie sydpå.

  Büsum
  Nyd den romantiske stemning ved havnen i Büsum.
Vis flere

Kort

Hotel Holsteinisches Haus
Eiland 1-3 25840 Friedrichstadt

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Blot en positiv tilbagemelding. Det var et dejligt spændende døgn, med gode oplevelser. Vi var meget tilfredse - som man siger "til prisen"..."
  Anders Elbirk fra Aabenraa

  "...Vi er lige kommet hjem fra en dejlig miniferie i Friedrichstadt. Fint hotel med god betjening og mad. Dagene er blevet brugt godt og grundigt til oplevelser. Så det er ikke sidste gang, at vi tager en tur, arrangeret af jer.
  Flemming og Inge Lise Hansen fra Hvidovre

  "...Det var et godt hotel og ophold til prisen. Venligt og hjælpsomt personale. Værelserne var OK..."
  Bent Therkildsen fra Haderslev

  "...Et dejligt hotel med et meget imødekommende personale. Også et godt udgangspunkt for små udflugter. Tag f.ex. toget til Husum og se skibsfartsmuseet - kan stærkt anbefales, eller kør en tur til Tønning. Halvøen Eidersted er mindst en dagtur værdig, hvorpå vi glæder os til at komme "hjem" og få en dejlig middag..."
  Zanne Carlsson fra Højbjerg

  "...lokalernes indretning giver en rigtig hyggestemning. Måden det hele er sat sammen på gør, at man - sammenholdt med det helt fantastiske personale - føler sig rigtig godt tilpas på stedet... hvad mere kan man forlange til prisen?"
  Kurt Adamczyk fra Vallensbæk

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat