Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Hotel Kommandørgården

Tag på ø ferie i Vadehavet og nyd godt af de mange aktivitetsmuligheder på Rømø

Billige ophold

3-4 dage fra 1.049,-

Vi anbefaler

Kø-tilbud til Rømø

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Adgang til swimmingpool

3 dage fra 1.049,-

Spar op til 351,-

Pr. person i Dobbeltværelse


Se alle tilbud fra hotellet

Hotel Kommandørgården

Det populære feriecenter, Kommandørgården, ligger placeret midt i de naturskønne omgivelser på Rømø, i det syddanske vadehav på den jydske vestkyst. Vadehavet og Rømø blev i 2014 erklæret UNESCO verdensarv og området byder på fantastiske naturoplevelser og masser af aktiviteter for både store og små.

Hotellet tilbyder

Feriecentret er næsten en lille by med sit eget pulserende liv. Det er nemt og hurtigt at finde rundt på centret, og der er mange aktiviteter, især over sommeren, som kan gøre opholdet ganske underholdende for hele familien.

Hotellet tilbyder fri adgang til deres indendørs svømmebassin samt dampbad og friluftsbassin. Der er desuden adgang til Rømø Play- og Horsepark, som ligger lige ved siden af feriecenteret. Her kan børn og voksne få en tur rundt på enten en pony- eller æselvogn eller tage på opdagelse i parken. Centret har masser af plads, hvor børnene kan boltre sig. Der er ikke mindre end to vandrutsjebaner, Crazy River og Black Tunnel, og så er Rømø en ø med skønne klitter og brede fine strande, der strækker sig fra Juvre Strand i nord til Sønderstrand i syd.

Kommandørgården tilbyder også et wellnesscenter, hvor der udelukkende anvendes økologiske produkter. Der tilbydes alt fra Tyrkisk Hamambad til Abhyanga helkropsmassage og Hot-Stone Massage med varme basaltsten fra Hawaii. Har kroppen brug for at slappe af og blive forkælet, kan wellnesscentret bestemt være behjælpeligt.

Feriecentret har selvfølgelig også en velbesøgt restaurant, Restaurant Floranda, som også er godt kendt blandt øens beboere. 

Værelser

Kommandørgården tilbyder enkelt- og dobbeltværelser, som er praktisk indrettet med bad og toilet samt et lille tekøkken med køleskab, hvortil der hører en kaffemaskine og en elkeddel. Der er ingen viskestykker. Værelserne er også udstyret med både tv og radio og har tilknyttet enten en terrasse eller svalegangsbalkon med havemøbler. På dobbeltværelserne er der mulighed for opredning på sovesofa. Bemærk venligst, at værelserne kan forekomme slidte. 

Rømø

Rømø er 90% ren natur og derfor kommer der også mange turister, der gerne vil nyde den naturlige fred og det rige dyreliv, som Rømø er kendt for. Dele af øen er derfor også fredet takket være det fantastiske fugleliv på den nordlige del af øen. Vadehavet og Rømø blev i 2014 erklæret UNESCO verdensarv og den unikke natur tiltrækker mange besøgende til øen.

Start eventuelt dagen med en tur til Tønnisgård Naturcenter, der ligger 4 km nord for hotellet. Naturcentret har en spændende udstilling om hvaler og fortæller også historierne om de strandede hvaler, der har måtte lade livet på Rømøs strande – en spændende og tæt-på oplevelse for både voksne og børn. Centret arrangerer også familieture med forskellige temaer, som kan handle om fugle, vadehavet eller rejefangst og giver deltagerne indgående oplysninger om økosystemet og naturen på Rømø.

Rømø Islændercenter organiserer rideture på islandske heste til udvalgte områder og der arrangeres også ture til Mandø samt den store sandbanke, Koresand, i Vesterhavet. Islændercenteret har også dagsture på programmet, og de giver en enestående chance for at komme rundt og nyde Rømøs uspolerede natur fra hesteryg som en helt anderledes oplevelse.

Den største by på Rømø er Havneby, som ligger ud til Vadehavet. En meget lille, men aktiv by, der er præget af havet og den til tider barske natur. Fra havnen kan I tage færgen til List på Sild (eller Sylt på tysk). Øen er præget af en spændende blanding af både tysk, dansk og frisisk kultur og er bestemt et besøg værd.

Lakolk er den næststørste by på Rømø og ligger på øens vestside, hvor også de bedste strande findes, og som er oplagte mål for aktiviteter som surfing, drageflyvning og kitebuggykørsel.

Udflugter

Sæsonerne har stor indflydelse på Rømø, og mens I i foråret kan se de mange påskelam løbe rundt i marsken og mens sælerne slikke sol, så er fuglene ved at vende tilbage fra syden.

Det hektiske og samtidig betagende dyreliv er ganske unikt for området omkring Nationalparken ved Vadehavet, som strækker sig fra Blåvandshuk i nord gennem Ribe til Tønder marsken i syd. Vadehavet kan være en stormende og blæsende oplevelse, eller også vil der være helt vindstille og Vadehavet spejlblankt. To gange om dagen trækkes vandet frem, ebbe og tilbage, flod, og det er en imponerende vandmasse, der flyttes rundt på og spændende at iagttage.

Om foråret og efteråret kan I også opleve fænomenet Sort Sol. Det sker når stærene samles lige før de skal lande og “danser” hen over himlen i usædvanligt smukke mønstre. De formår ligefrem at blokere solen i kraft af deres antal, hvoraf navnet sort sol stammer. 

Indtast Ribe i GPS´en og efter en kort køretur på små 50 km. ankommer I til Danmarks ældste by, hvor bindingværkshusene står som de har gjort i hundredvis af år, og hvor Danmarks ældste Domkirke står majestætisk og pryder hjertet af Ribe by og bærer vidne om den utrolige historie, som byen har oplevet. Ribe er kendt for at være en skøn og meget gæstfri by med masser af små butikker og restauranter, der kan tilfredsstille selv den mest følsomme gane. Udforsk de gamle stræder og bygninger til fods og og bliv overrasket på hvert hjørne.

Start eventuelt med et besøg på Museet Ribe VikingeCenter og få en klar fornemmelse af, hvordan Ribe startede i år 700 og siden udviklede sig til det Ribe, vi kender i dag. På Ribe Vikingecenter kan Ribe også opleves som vikingeby, og der foregår mange spændende aktiviteter, hvor blandt andet deres falkonershows er imponerende og muligheden for at afprøve en langbue eller væve et stykke tøj eller besøge våbensmedjen, og se hvordan man laver en ringbrynje, kan sætte enhver barne- og voksensjæl i brand. En gennemgående helt fantastisk oplevelse for alle aldre.

Esbjerg ligger lidt over en times kørsel fra Kommandørgården og har som en mindre metropol meget at byde på. Esbjerg er den tredjestørste by i Jylland, men I skal ikke skue byen på størrelsen. Tag en tur ned eller op ad Danmarks længste gågade, der er fyldt med butikker i alle genre og et mægtigt udbud af spændende varer. Der er også mange hyggelige cafeér på gågaden, og der bydes på alt fra lagkage til pølser i en hyggelig og imødekommende atmosfære.

Besøg Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg der dækker offshore, havmiljø, fiskeri, havpattedyr, vestjysk søfart samt vadehavets kultur- og naturhistorie. Museet har sit eget saltvandsakvarie med alle typer fisk fra de danske farvande, prøv at røre ved en haj i det runde bassin.

Er golf en interesse der trækker, så byder Rømø og omegn på mange timers underholdning. Rømø har sin egen 18-hullers golfbane med udsigt over vandet og det smukke landskab kan det næsten ikke blive mere naturligt, især når den friske havvind kan kræve lidt ekstra snilde når driveren skal i brug.

Brundland Golfcenter, som ligger i Toftlund blot 42 km fra Kommandørgården, er nok den mest kendte i området og den velholdte bane har lagt græs til mange turneringer i tidernes løb. Banen kan bestemt også præstere en række udfordringer med dens smalle fairways og mange forhindringer samt pænt ujævne greens.

Hotellets placering

Hotel Kommandørgården
Havnebyvej 201
6792 Rømø

Klik her for kørselsvejledning til hotellet

Detaljeret hotelinformation

Check ind kl.
15:00-21:00
Check ud inden kl.
10:00
Restaurant
Ja
Bar
Ja
Udendørs swimmingpool
Ja
Indendørs swimmingpool
Ja
Jacuzzi
Ja
Dampbad
Ja
Sauna
85
Massage mod gebyr
Ja
Fitness
Ja
Hund*
195 DKK pr. ophold
Kun slutrengøring inkluderet
Ja
Gratis parkering
Ja
Gratis internet
Ja

* Vejledende information

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under
opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Brug af sauna og jacuzzi er mod gebyr. Vejl pris: sauna 85 kr. per pers./dag, jacuzzi 115 kr. per pers. (20 min.)

Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Kø-tilbud til Rømø

Forårsferie på Rømø

3 dage kun 1.049,-
Spar op til 351,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Adgang til swimmingpool

Priser

Lavsæson kun 1.049,-
Mellemsæson kun 1.199,-
Højsæson kun 1.349,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~4,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 0~12,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 13~99 år
20% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +600,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Marts 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
9
27
28
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
1
2
April 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
13
27
28
29
30
31
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30
Maj 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
1
2
3
4
Ankomstsmåneder
2017 | MAR | APR | MAJ
Flere dage? klik herunder
Giv som gave - klik her
Et købsbevis er den perfekte gave, hvis du vil give et ophold, med en åben ankomstdato. Klik på pilen for at bestille opholdet med åben ankomst.

Du kan også forære et gavekort på et bestemt beløb ved at klikke her.

Miniferie på Rømø

Naturferie ved Vadehavet

3 dage kun 1.119,-
Spar op til 281,-
Pr. person i Dobbeltværelse


Opholdet inkluderer

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til swimmingpool
 • Naturoplevelser på Rømø

Priser

Lavsæson kun 1.119,-
Mellemsæson 1.269 - 1.619,-
Højsæson 1.419 - 1.769,-
Ankomst ikke mulig

Rabatter*

Barn 0~4,99 år
Gratis i forældres seng

Barn 0~12,99 år
50% rabat i ekstra opredning

Ung/voksen 13~99 år
20% rabat i ekstra opredning

Tillæg

Enkeltværelsestillæg +600,-

Vælg ankomstsdato for at starte bestillingen

Blot ankomstdagen skal være ledig.

Marts 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
9
27
28
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
1
2
April 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
13
27
28
29
30
31
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30
Maj 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
1
2
3
4
Juni 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
22
29
30
31
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
1
2
Juli 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
26
26
27
28
29
30
1
2
27
3
4
5
6
7
8
9
28
10
11
12
13
14
15
16
29
17
18
19
20
21
22
23
30
24
25
26
27
28
29
30
31
31
1
2
3
4
5
6
August 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
31
31
1
2
3
4
5
6
32
7
8
9
10
11
12
13
33
14
15
16
17
18
19
20
34
21
22
23
24
25
26
27
35
28
29
30
31
1
2
3
September 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
35
28
29
30
31
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
1
Oktober 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
39
25
26
27
28
29
30
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
1
2
3
4
5
November 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
44
30
31
1
2
3
4
5
45
6
7
8
9
10
11
12
46
13
14
15
16
17
18
19
47
20
21
22
23
24
25
26
48
27
28
29
30
1
2
3
December 2017
UGE
MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN
48
27
28
29
30
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31
Ankomstsmåneder
2017 | MAR | APR | MAJ | JUN | JUL | AUG | SEP | OKT | NOV | DEC
Flere dage? klik herunder

Ekspeditionsgebyr 69,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved telefonbestilling

Skal I rejse indenfor de næste 3 dage, kan reservationen ikke foretages online. Ring på 70 22 77 17

Hoteller i nærheden