Skøn miniferie på Hotel Limfjorden

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Limfjorden

Naturen er i højsædet, når I tager på en afslappende miniferie i Thisted

Direkte ved Limfjorden
Tæt på Nationalpark Thy
Skøn natur i Vestjylland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Hotel Limfjorden har en fin beliggenhed i udkanten af Thisted og i grønt område med en dejlig udsigt ned til Limfjorden. Fra hotellets restaurant kan I nyde en hyggelig stund med udsigt til Limfjorden. Hotellet tilbyder både ideelle forhold for familieferier med mange gode muligheder for børn, såvel som aktiv ferie med masser af skøn natur og hyggelige ruter i nærområdet.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant serverer aftensmad i tidsrummet 18-20, men anbefaler at I ankommer til middagen inden kl. 19. 

Der er gratis parkering ved hotellet. Hotellet betegner sig selv som ambassadør for lokalområdet og de er derfor altid klar med gode råd og vejledning til oplevelser i området. På Hotel Limfjorden kan I komme væk fra hverdagens stress og bare slappe af.

For børn  

Der er en dejlig stor græsplæne ved Hotel Limfjorden, hvor børnene også kan løbe og lege. Cirka 5 km. fra hotellet ligger Thyhallen med svømmehal, hvor børnene kan køre i vandrutsjebanen og svømme i varmtvandsbassinet. I kan også køre cirka 30 km. til Jesperhus Feriepark, hvor der er børnezoo, 4D biograf, blomsterpark og indendørs Hugo-land.

Værelser

Alle hotellets værelser har bad/toilet, TV og gratis internet. Det er muligt at tilkøbe skrå fjordudsigt, dog er der kun mulighed for udsigt fra de almindelige standardværelser til 2 personer. Hotel Limfjorden byder på få værelser med terrasse og disse kan I også opgradere til på næste side af bestillingsprocessen.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Restaurantens åbningstider:
Hverdage: 18.00 - 21.00. Køkkenet lukker kl. 20.00.
Lørdag: 18.00 - 21.00. Køkkenet lukker kl. 20.00.
Søndag/Helligdage: 18.00 - 21.00. Køkkenet lukker kl. 20.00.

Vis flere

Værd at se

 • Thisted (4.0 km)

  I Thys største by Thisted finder I en intim stemning i de små gader. I de kringlede kroge finder I en dejlig kombination af smukke, gamle bygninger krydret med nutidens fristelser i form af hyggelige caféer og gode restauranter samt flere spændende butikker. For enden af gågaden ligger Thisted Havn, hvor I altid finder et livligt miljø og hvor der er gode indkøbsmuligheder.

  Thisted
  Besøg den Thys hyggelige havneby Thisted, som har meget at byde på.
 • Jesperhus (29.3 km)

  Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem. Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

  Jesperhus
  Vandhunde i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • Mors (20.6 km)

  Tag på familieferie i Danmark med Risskov Bilferie og oplev de mange spændende steder der gemmer sig rundt omkring. Nykøbing Mors er en af de mange skønne danske byer, der sagtens kan aflægges et besøg. Mors, også kendt som Limfjordens perle, er en ø, som forbindes over Thy via Vilsundbroen og fra Salling over Sallingsundbroen. Den 151 km lange kystlinje har ligesom Fur også de karakteristiske skrænter, med forskellige historiske lag og både forstenede dyr og planter og måske lidt koprolit. Mors kan også tilbyde en enestående natur og så er der det smukke Dueholm Kloster samt Moler Museet og Dansk Støberimuseum, som bestemt også fortjener et besøg. Find et billigt hotel hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Mors.

  Mors
  Der er smukt på Mors, og det er ganske vist!
 • Nationalpark Thy (26.0 km)

  Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark". Nationalparken strækker sig fra fyret i Hanstholm og 12 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nationalparken tilbyder nogle enestående naturomgivelser, der er karakteriseret af åbne vidder, uberørthed, stilhed og sjældne naturtyper. Desuden kan I opleve kyst, klitter, klitheder, store søer og klitplantager samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Vildtreservat. Kort sagt er der naturoplevelser for enhver smag.

  Nationalpark Thy
  Nationalpark Thy kaldes "Danmarks sidste vildmark"
 • Museumscenter Hanstholm (25.9 km)

  Tag på historisk bilferie i Danmark med Risskov Bilferie. Oplev den spændende Danmarkshistorie som gemmer sig rundt omkring. Museumscenter er en af mulighederne på en kør-selv ferie i Danmark. Det spændende krigsmuseum, er nok noget af det tætteste de besøgende kan komme på 2. Verdenskrigs historie. Museumcenter Hanstholm var en del af Atlantvolden og var en del af tyskernes nok stærkeste fæstning i Nordeuropa under 2. Verdenskrig. ´Hanstholmfæstningen´ var en meget stor bunker, der husede omkring 90 tyske soldater samt en 38 cm kanon. Find ud af hvordan de tyske soldater levede i bunkeren og besøg også de andre spændende udstillinger og bliv klogere på det tyske slagskib ´Bismarck´ og de frygtindgydende 38 cm kanoner, der var specielt bygget til det store slagskib. Tag en tur på ´ammunitionstoget´ og besøg også den moderne udstillingsbygning, ´Dokumentationscentret´, hvor der blandt andet vises en interessant udstilling om det arbejde, der foregik i bunkeren samt om de våben, der blev brugt. Museet ligger placeret i noget af den smukkeste natur i Danmark, helt ud til kanten af Vesterhavet og i Nationalpark Thy. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  Museumscenter Hanstholm
  Besøg Museumscenter Hanstholm, som var en del af det tyske fæstningsværk.
 • Vejlernes Naturcenter (31.2 km)

  Find en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov bilferie og kom afsted på et naturbesøg til Nordeuropas største ynglereservat for utrolig mange arter af fugle. Besøg Vejlernes Naturcenter midt på hovedvejsdæmningen A11, hvor I får et fint overblik over området og dets mangfoldige fugleliv. Ligeledes er der flere steder i Vejlerne opsat fugletårne og -skjul med kikkerter til de besøgende. Find et billigt weekendophold til Vejlernes Naturcenter og se de mange smukke fugle. Find en aktiv ferie fyldt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

  Vejlernes Naturcenter
  Se de mange smukke fugle ved Vejlernes Naturcenter.
 • JyllandsAkvariet (47.5 km)

  Tag børnene med på en familieferie og kør-selv på sommerferie, efterårsferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Tag krabben, før den tager dig! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen? Tag på kør-selv ferie og besøg rørebassinerne i JyllandsAkvariet, hvor kan du prøve alle tre. Du kan også tage med på ravsafari, guidet havnetur eller sælsafari med båd eller traktorbus.

  JyllandsAkvariet
  Kom helt tæt på dyrene i JyllandsAkvariet.
 • Vikingeborgen Aggersborg (54.3 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
Vis flere

Kort

Hotel Limfjorden
Simons Bakke 39 7700 Thisted

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~15.99 år i ekstra opredning 0% rabat