Miniferie i Grenå på Hotel Marina Grenå

Dansk | DKK

Hotel Marina Grenå

Familieferie i Grenå tæt ved stranden og mange spændende forlystelser

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.6 / 5

Highlights

 • Dejlig beliggenhed i skovbrynet ned mod stranden
 • Fri adgang til wellnessområde med indendørs pool
 • Gåafstand til Grenå centrum med mange butikker
361,-
3 dage fra
949,-

Ophold med halvpension

Miniferie i Grenå

3 dage
Fra 949,- / spar op til 361,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet og parkering
 • Wellness m/ pool, spa, aromadampbad
Risskov Pakken

Hotel Marina Grenå er et familievenligt hotel, som har en god beliggenhed lige ved stranden i den hyggelige by Grenå. Gå en tur igennem den charmerende gamle by, hvor I finder spændende butikker og gode caféer. Ved havnen emmer det af maritim stemning, og sandstranden indbyder til en lang gåtur ved havet. Hotellet ligger heller ikke langt fra sjove turistattraktioner såsom Kattegatcentret og Djurs Sommerland.

Hotellet tilbyder

På hotellet kan I benytte jer af den indendørs swimmingpool, jacuzzi, dampbad og sauna. Der findes også et fitnesslokale og derudover har I mulighed for, at bestille en række forskellige massage- og terapibehandinger.

Har I børn med på ferie kan de hygge sig på den udendørs legeplads eller i hotellets indendørs legerum. De lidt ældre gæster kan underholde sig med et spil billard eller bordtennis.

Hotellets placering giver jer masser af forskellige muligheder indenfor kort afstand. F.eks. kan I overraske ungerne med en tur i Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, besøge den idylliske fregatby Ebeltoft, tage en tur i Kattegatcentret eller se det unikke isbjørneanlæg i Skandinavisk Dyrepark.

Hotellet har en hyggelig restaurant med udsigt til klitterne, som serverer god og veltilberedt mad. I receptionen står personalet klar med hjælp og rådgivning.

Hotellet tilbyder gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. Hotellet er røgfrit.

Værelser

Hotel Marina Grenå har 79 hyggelige værelser, som findes i flere forskellige kategorier. Alle værelser har store senge, som måler 180 cm. Der er således både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed, og der kan vælges mellem Standard eller Comfort-kategorien samt de lidt større Business-værelser, som tilbyder terrasse med udsigt til hotellets gårdhave. På  Comfort og Business værelserne er der desuden mulighed for at lave sig en kop kapselkaffe på en Dolce Gusto maskine og de fleste værelser har adgang til balkon eller terasse. Alle Business-værelserne har et køleskab på værelset. 

Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med satellit-TV og radio og alle værelser har desuden et skrivebord eller et lille siddehjørne. Der kan lånes hårtørrer i receptionen.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Alle hotellets enkeltværelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med satellit-TV og radio og alle værelser har desuden et skrivebord eller et lille siddehjørne. Der kan lånes hårtørrer i receptionen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med satellit-TV og radio og alle værelser har desuden et skrivebord eller et lille siddehjørne. Der kan lånes hårtørrer i receptionen. Med mulighed med ekstra opredning i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Komfort dobbeltværelser er nyrenoverede. Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med satellit-TV og radio og alle værelser har desuden et skrivebord eller et lille siddehjørne. Der kan lånes hårtørrer i receptionen. Der er desuden mulighed for at lave sig en kop kapselkaffe på en Dolce Gusto maskine.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 2
Business-værelserne, tilbyder terrasse med udsigt til hotellets gårdhave. Der er desuden mulighed for at lave sig en kop kapselkaffe på en Dolce Gusto maskine. Alle Business-værelserne har et køleskab på værelset.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ree Park Safari (26.6km)

Tag familien med ind i dyrenes verden. I Djurslands store safaripark møder du dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser.

Djurs Sommerland (24.9km)

Har I børnene eller børnebørnene med på Djursland, så er det oplagt at tage en tur i Skandinaviens største sommerland, Djurs Sommerland. Det store område byder på sjove forlystelser til både store og små, skønne grønne arealer, hvor I kan nyde frokosten samt et stort vandland, som uden tvivl vil bringe glæde hos de mindste. Når entréen er betalt er det gratis at prøve alle forlystelser.

Ebeltoft (32.5km)

Tag på billig bilferie i Danmark og besøg den hyggelige købstad Ebeltoft, som har en vidunderlig beliggenhed ved vandet. I den smukke gamle bydel finder I utallige fine bindingsværkshuse, som stadig står, som da de blev bygget. Ebeltoft er i dag kendt for de krogede gader med toppede brosten, de gamle huse og de mange charmerende gågader med et udvalg af specialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gæstfri atmosfære. Ebeltofts vartegn er uden sammenligning verdens største træskib, Fregatten Jylland. Skibet er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie.

Museum Ebeltoft er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Nyd en billig weekendferie eller miniferie fra Risskov Bilferie. 

Fregatten Jylland (32.6km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse til Nordjylland og alle de spændende seværdigheder der 'ligger' og venter. En af dem er Fregatten Jylland, som også er et helt unikt stykke Danmarkshistorie. Her kan I opleve levende dansk marinehistorie og samtidig nyde en autentisk frokost. I museumshallen ved skibet er der løbende forskellige, spændende udstillinger omkring søfartshistorie. Besøg fregatten med Risskov Bilferie på en familieferie i Ebeltoft.

Glasmuseet Ebeltoft (32.7km)

Glasmuseet Ebeltoft er Danmarks førende museum for moderne glaskunst. I haven har museet et arbejdende glasværksted - her kan I komme helt tæt på det gamle håndværk, når dygtige glasmagere blæser og former den varme glasmasse til smukke vaser, glas osv.

Skandinavisk dyrepark (22.1km)

Tag på udflugt i Skandinavisk dyrepark og få en oplevelse med dyr. Mød ørne, bjørne, ulve og andre vilde dyr helt tæt på.

Mols Bjerge (38.3km)

Nationalpark Mols Bjerge er kendt for det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. På med vandreskoene og afsted på opdagelse i den smukke natur. Nationalparken dækker over både land og vand og her kan I opleve et dramatisk bakkeområde, som stammer fra den seneste istid. Mols Bjerge er et vidunderligt naturområde med oplevelser for både store og små. En frisk vandre- eller cykeltur er oplagt.

Museum Ebeltoft (33.2km)

Tag på ferie i Danmark med Risskov Bilferie og besøg det nordlige Jylland på en kør-selv ferie med hele familien. Besøg også Museum Ebeltoft som er en del af Museum Østjylland, der er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består af flere forskellige bygninger og I kan f.eks. kigge indenfor i Det gamle Rådhus, hvor I kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøge fangehullet i kælderen. Besøg også den charmerende Farvergård i hovedgaden, hvor egnens bønder i sin tid fik farvet deres garn og hjemmevævede klæder. Bestil en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse

Kalø Slotsruin (35.4km)

Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie ved Kalø. Her er der også lagt op til en aktiv ferie, med masser af natur. Nyd den godt 1/2 km gåtur ud til Kalø Slotsruin, som er ligger i Kalø Vig, Midtjylland.

Gammel Estrup (38km)

Besøg herregårdsmuseet Gl. Estrup, der ligger i skønne omgivelser i udkanten af Auning, og som er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Gl. Estrup stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var gennem mere end 600 år ejet af én af Danmarks rigeste slægter i 1600- og 1700-tallet. I dag er herregården et spændende museum, som på enestående vis maler et billede af de danske herregårde og det liv, der blev levet blandt herskab og tjenestefolk i århundreder.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

601,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

279,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Montra Odder Parkhotel

Inkl. halvpension

Østjylland

Ferie nær stranden

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis parkering

601,-
Fra kun
819,-

Vis kort

I hjertet af Østjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat