Tag på bilferie i Danmark til Hotel Medi

Dansk | DKK

Hotel Medi

Perfekt placering i kort afstand fra både Herning og Silkeborg

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.9 / 5

Highlights

 • Hyggeligt hotel i Ikast
 • Central beliggenhed i Midtjylland
 • Gode udflugtsmuligheder for store og små
269,-
3~6 dage fra
999,-

Oplevelser i Midtjylland

Miniferie i Ikast

3 dage
Fra 999,- / spar op til 132,-
SPAR
4 dage
Fra 1.529,- / spar op til 168,-
SPAR
5 dage
Fra 2.039,- / spar op til 223,-
SPAR
6 dage
Fra 2.559,- / spar op til 269,-
SPAR
Pris pr. person i mini dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Fri entré til Ikast Svømmecenter
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotel Medi har en central beliggenhed i den midtjyske by Ikast og herfra kan I nemt tage på forskellige udflugter i det jyske. 

Hotellet tilbyder 

Hotel Medi er et 3-stjernet hotel, der ligger centralt i Ikast mellem Herning og Silkeborg og som er et godt udgangspunkt for utallige oplevelser i Midtjylland. Hotellets personale hjælper gerne med gode råd og vejledning omkring områdets seværdigheder. 

Hotellet råder over egen restaurant, hvor I kan nyde de hyggelige omgivelser og en god menu efter en dag fyldt med oplevelser. Der er desuden gratis parkering ved hotellet. Hotellet er et ikke-ryger hotel og der må derfor ikke ryges inde på værelserne. 

Værelser 

Alle hotellets praktiske værelser er indrettet med eget bad og toilet, buksepresser og trådløst internet. Desuden er enkelte af værelserne udstyret med minibar. Bemærk venligst at værelsets seng er 140 cm. bred. Hotellets mini dobbeltværelser består af en ¾ seng (140 cm.), sofa der kan trækkes ud til 2 børn, skrivebord samt fladskærms tv. Hotellets almindelige dobbeltværelser består af 2 enkelt senge, der står sammen som en dobbeltseng, skrivebord, lænestol samt fladskærms tv. Begge typer  værelser er samme størrelse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, buksepresse, strygefaciliteter, skrivebord og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 6
Standard dobbeltværelse, med 2 enkeltsenge der står sammen som en dobbeltseng, med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, lænestol, siddeområde og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Mini dobbeltværelse

1 / 6
Mini dobbeltværelse med 140 cm bred seng med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, siddeområde og gratis WIFI. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ikast Svømmecenter (1.2km)

Tag på bilferie i Danmark og tag hele familien med på en oplevelse i Ikast Svømmecenter. Find også børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kør-selv til Ikast med hele familien. I Ikast finder I et subtropisk vandland, der med garanti kan bringe glæde hos både store og små. I Ikast Svømmecenter kan hele familien boltre sig i vandrutsjebane, grotte, jetstreams, klatrevæg og vandkanoner. Står den på afslapning kan I finde både en stor spa, sauna, dampbad og solarium. Svømmecentret har desuden en lille café. Ikast Svømmecenter er det ideelle udflugtsmål for hele familien, når I tager på familieferie eller bare et weekendophold i det midtjyske.

Frisenborg Skulpturpark (1.3km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og besøg Ikast og Frisenborg Skulpturpark, hvor I kan finde en stor samling af betydningsfulde, moderne danske skulpturer. Udover at nyde de mange spændende skulpturer skabt af danske kunstnere, kan I nyde en dejlig ro i de grønne områder og børnene kan slippe fantasien løs. Planlæg en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på opdagelse i Ikast og omegn.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (9.2km)

En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum (9km)

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen.

Houvig Fæstning (76.7km)

Tag på ferie i bil og kør til Houvig Fæstning, 3,8 km nord for Søndervig, som er et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere. For de historie- og krigsinteresserede er en billig miniferie i Vestjylland ikke til at komme udenom.

Lego House (68.2km)

Tag på bilferie i Danmark og find en rigtig familieferie hos Risskov Bilferie. Kør-selv på opdagelse og hvorfor ikke starte med en favorit i Billund. Besøg og oplev det nye LEGO® House, som delagtiggører de besøgende i historien bag Lego og inspirationen i klodserne, der skabte så mange muligheder og nytænkning. Det nye LEGO® House åbnede i 2017 og er 23 meter højt og på ikke mindre end 8.500 kvadratmeter med en 3.400 kvadratmeter stor kælder, så der skulle være plads til alle og nogle enkelte legoklodser. Tag på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kør-selv på opdagelse i Jylland. Der er mange familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, så kig forbi.

Baboon City (17.5km)

Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

Legoland (66.7km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Falken

Inkl. halvpension

Vestjylland

Besøg Vestjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
1.199,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Mini double room without dog