Miniferie ved Mosel på Hotel Moselblick

Dansk | DKK

Hotel Moselblick

Billigt nydelsesophold ved Mosel for natur- og vinelskere

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familiedrevet hotel ved Mosel
 • Halvpension med 3-retters middag
 • Inkl. vinsmagning på lokal vingård
601,-
3~8 dage fra
819,-

Bestil inden 01.06

Miniferie ved Mosel

3 dage
Kun 819,- / spar op til 239,-
SPAR
4 dage
Kun 1.219,- / spar op til 311,-
SPAR
5 dage
Kun 1.619,- / spar op til 384,-
SPAR
6 dage
Kun 2.019,- / spar op til 456,-
SPAR
7 dage
Kun 2.419,- / spar op til 529,-
SPAR
8 dage
Kun 2.819,- / spar op til 601,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Vinsmagning
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hos Hotel Moselblick er der lagt op til en skøn ferie med afslapning og nydelse i et af Tysklands smukkeste vinområder. Opholdet inkluderer både halvpension med regionale specialiteter, vinsmagning og masser af muligheder for afslapning og udflugter.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne Hotel Moselblick i Wintrich tilbyder kærligt indrettede værelser (renoveret i 2014), venligt personale og dejlig morgenmad såvel som en daglig 3-retters middag i restauranten. Hotellet har en malerisk beliggenhed på en bakke, med en enestående udsigt over de omgivende vinmarker og Mosel-floden, både fra værelsesbalkonerne og fra hotellets store, hyggelige terrasse, hvor I kan nyde maden eller bare et glas vin i fredelige rammer. Drikkevarerne bliver serveret via en speciel svævebane, som man har installeret i hotellets Biergarten, hvilket giver en lille ekstra unik oplevelse.

Wintrich ligger midt i den pragtfulde natur som omgiver Mosel, og hotellet giver jer således et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture (det er muligt at leje cykler på hotellet), men I kan også tage en sejltur på floden, hvilket må siges at være den bedste måde at opleve vinregionen på. Opholdet inkluderer en vinsmagning ved Mosel, med vin fra den lokale vingård, Reuter Erben, som ligger omkring 300 meter fra hotellet.

Ud over den fantastiske natur er det også oplagt at besøge nogle af områdets forter, slotte og maleriske landsbyer omkring Wintrich, hvad enten det er i Bernkastel-Keus (12 km) eller i Trier, som går for at være Tysklands ældste by (47 km).

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Alle Hotel Moselblicks værelser tilbyder god komfort med behagelige senge og egen balkon, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, dobbeltseng eller twin senge, TV og egen balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Hyggeligt dobbeltværelse på 12-15 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, dobbeltseng eller twin senge, bord og stol,TV og egen balkon. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

725 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
725 km fra
Puttgarden, Tyskland
775 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bernkastel-Kues (12.2km)

Besøg byen Bernkastel-Kues, hvor I kan slentre gennem de historiske bydele. Bevæg jer især rundt i området omkring den hyggelige markedsplads, hvor de hyggelige vinforretninger ligger og hvor I kan nyde den afslappende stemning blandt de smukke bindingsværkshuse. Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie, og arranger en rigtig familieferie med børnene. Find børnevenlige hoteller i området og tag på opdagelse i Bernkastel-Kues. Generelt når I bevæger jer rundt i byen skal I suge til jer af den unikke historie, der gemmer sig bag hvert gadehjørne.

Bernkastel har helt tilbage fra romertiden været kendt for sin vinproduktion og dette afspejler sig tydeligt i byen, der desuden også er kendt for at have flere kursteder, hvor I kan stresse helt af. At byen er vinproducerende afspejles i at vinmarkerne omkring byen kan ses for enden af de fleste sidegader, og de danner dermed et smukt tæppe rundt om byen.

Det er nemt at finde et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie, så kig forbi og se hvordan I bedst kan arrangere en kør-selv ferie i Tyskland.

Mosel Adventure Forest - Mont Royal (35km)

For børn og unge er ét af de helt store højdepunkter i området, det store klatre- og parkourparadis, beliggende i en skov, mellem Trier og Koblenz. Mosel Adventure Forest - Mont Royal er én af Europas største klatreparker, og tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Det er dog ikke kun børn og unge der har glæde af området – det bruges også flittigt bl.a. af virksomheder i forbindelse med teambuilding, skoler, spejdergrupper osv.

Trier (42.1km)

Det er også oplagt at tage til Trier, som er Tysklands ældste by. I Trier kan I se nogle af de bedst bevarede monumenter og bygninger fra romernes storhedstid for ca. 2.000 år siden. Se den imponerende byport Porta Nigra, den barokke park, Palastgarten, hvor I finder nogle interessante romerske badeanstalter. Amfiteateret med plads til 20.000 og Römersbrüske er flere gode eksempler på romernes bygningskunst. Nutidens Trier byder også på vinmarker, turbåde og det gamle fiskerkvarter, der leder tankerne hen på en lille selvstændig landsby med restauranter og caféer.

Idar-Oberstein (45.2km)

Idar-Oberstein er en by i bjergkæden Hunsrück i delstaten Rheinland-Pfalz i Tyskland. Den ligger i Landkreis Birkenfeld og er sammenvokset af de to byer Idar og Oberstein. Byen er kendt i hele Tyskland som smykkebyen pga. sin centrale plads i europæisk smykkeindustri og er også garnisonsby. Bjergkæden, som byen er placeret på, ligger i 200-450 meters højde over havet. Floden Nahe har sit udspring her og løber gennem byen. I 1974 åbnede den tyske nationale ædelstensbørs i byen. Den er en af verdens 25 diamantbørser og var verdens første børs for omsætning af smykkeædelstene, da den åbnede. Ting, der skal opleves i forbindelse med sommerferie i denne by, er den berømte Felsenkirche og denne er byens vartegn. Kirken er bygget ind i den store klippeskrænt og er et utrolig flot syn. Da Idar-Oberstein er kendt som smykkebyen, er det også meget passende at det tyske ædelstensmuseum ligger i denne by. På dette museum er alle ædelsten og ædelstens arter i verden samlet. En særlig fokus på museet er en repræsentation af de indenlandske mineraler og deres behandling, men også graveringer og skulpturer fra hele verden bliver udstillet på museet. For de interesserede i smykker og ædle stene er Idar-Oberstein et oplagt valg til en billig miniferie eller en lang weekend!

Erlebnisbad Zeller Land (49.4km)

Tag en billig bilferie i Tyskland og besøg Erlebnisbad Zeller Land, som er et badeland for hele familien. Med 6-personers boblebad, sauna og adskillige bassiner, lige fra småbørnsbassin og legebassin til svømmebassin og udendørs bassin, er der virkelig noget for folk i alle aldre. Badelandets hele 60 meter lange vandrutschebane er et sikkert hit blandt ungerne. Derudover finder I en række sportstilbud såsom beachvolley, vipper op til 3 meter samt forskellige vandaktiviteter. Slut eventuelt af med en bid mad og en tår drikke i badelandets hyggelige bistro. Erlebnisbad Zeller Land er et oplagt udflugtsmål for en sommerferie og familieferie i Tyskland. I kan bestille hotel og billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie. De har et stort udvalg af familievenlige rejser.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Ophold med morgenbuffet

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat