Kør-selv til Hotel Nordborg Sø med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel Nordborg Sø

Nyd den skønne natur i Sønderjylland og få jer en aktiv ferie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn beliggenhed på Als, med udsigt til Nordborg Sø
 • 6 restauranter, dansk, grill, wok, pizza indenfor 800 m
 • Gratis adgang til mange sportsfaciliteter og pool
651,-
4~5 dage fra
919,-

Ophold med morgenbuffet

Minieferie i Nordborg

4 dage
Kun 919,- / spar op til 469,-
SPAR
5 dage
Kun 1.199,- / spar op til 651,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • Kaffe/te i opholdstue
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motionscenter og svømmehal
Risskov Pakken

Hotel Nordborg Sø ligger i et skønt naturligt og grønt område ved Nordborg Sø, omgivet af den varierede sønderjyske natur, og med kun 10 minutters gang til centrum af Nordborg. Hotellet ligger ved siden af ​​Nord-Als Sportscenter, og turen til Sønderborg eller grænsehandel i Flensborg kan klares på under en time i bilen.

Hotellet tilbyder

Tag på en kombineret ferie, hvor I kan være aktive og samtidig nyde de smukke naturoplevelser i jeres helt eget tempo. Hotel Nordborg Sø byder på gratis adgang til fitnesscentret og svømmehallen, og der kan arrangeres sportsaktiviteter som tennis og badminton, men husk at få pakket det rigtige sportstøj og sko med på turen. I hotellets opholdstue er der te og kaffe til fri afbenyttelse samt salgsautomater med snacks og diverse drikkevarer. Der serveres også en dejlig morgenbuffet, så I kan få lagt bunden, og være klar til de mange oplevelser som ligger og venter på jer. Har I også fået golfskoene med på bilferien, så ligger Nordborg Golfklub kun 1 km fra hotellet.

Forlystelsesparken Danfoss Universe ligger 3,5 km fra hotellet og der er heller ikke langt til stranden og de mange historiske områder ved Dybbøl. Sønderborg Museum ligger for eksempel kun 30 minutters kørsel fra hotellet. 

Der tilbydes gratis Wi-Fi og gratis parkering på hotellet. 

Værelser

Hotel Nordborg Sø byder på 16 store og moderne dobbeltværelser, med altan eller terrasse. De fleste af værelserne har udsigt over Nordborg Sø og alle værelserne har TV og Wi-Fi samt eget badeværelse med toilet og bruser. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 5
Enkeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med TV, skrivebord, siddeområde, altan eller terrasse og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Dobbeltværelse med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med TV, skrivebord, siddeområde, altan eller terrasse og gratis WIFI. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Universe (Danfoss Universe) (3.6km)

Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn! Oplev blandt andet den Blå Kube, hvor I kan opleve de fire største naturfænomener, og ikke mindst lære om dem; glestsjere, gejsere, vulkaner og lyn.

Desuden kan I også prøve Segwaybanen, Gravemaskinerne, Waterworks og meget andet!

Sønderborg (24.2km)

Sønderborg er en lille købstad i Sønderjylland og huser omkring 28.000 indbyggere. Her finder I en blanding af kultur, shopping og et lækkert cafemiljø blandet sammen med en skøn havnefront og et udpræget natteliv. Byens helt store seværdighed er Sønderborg Slot, der blev grundlagt tilbage i 1170. I dag har slottet sit eget museum og danner samtidig baggrunden for den årlige Ringridningsfestival, som afholdes på slottets område i løbet af sommermånederne. Byen har en hyggelig gågade med mange forskellige butikker og caféer, hvor I kan spise en god frokost.

Dybbøl Mølle (28.8km)

Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt.

Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.

Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

Historiecenter Dybbøl Banke (29.2km)

Mærk krudtrøgen i næsen og den høje larm fra de buldrende kanoner og oplev det meget spændende historiecenter, hvor der fortælles om kampene mellem de danske og tyske soldater under slaget ved Dybbøl i 1864.

Lær mere om livet bag fronten og kom tæt på de mennesker der deltog i kampene og bliv selv en del af de dramatiske begivenheder, der udspillede sig under de skæbnesvangre kampe ved Dybbøl også kendt som den 2. Slesvigske Krig. Der venter en utrolig spændende og meget lærerig tur rundt på anlægget ved Historiecenter Dybbøl Banke og stedet er oplagt at besøge, når I holder billig sommerferie i det Sønderjydske.

Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (38.9km)

Gråsten Slot blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot.

Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende.

Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

Faaborg Museum (46.3km)

Træd ind i kunstens forunderlige verden. Faaborg Museum byder bl.a. på flotte malerier af de berømte fynske malere, skulpturer, arkitektur og møbelkunst. Faaborg Museum blev stiftet af konservesfabrikant Mads Rasmussen i 1910, som havde en forkærlighed til kunst. Den imponerende museumsbygning er tegnet af arkitekt Carl Petersen og er et arkitektonisk et kunstværk i sig selv. Glæd jer til en spændende oplevelse i kunstens tegn.

Svanninge Bakker (48.5km)

Fyn er et rent paradis for naturelskere og Jer der elsker at vandre. Nord for Faaborg, ligger f.eks. Svanninge Bakker. Parkér bilen og begiv Jer ud i dette fantastisk smukke og bakkede landskab, skabt i forbindelse med istiden. Udover et være et geologisk interesseområde, rummer området også et yderst rigt plante- og dyreliv, og det kan anbefales at have en kikkert med.

Grænsehandel (70.6km)

Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

Flensburg (66.9km)

Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på.

Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske.

Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

430,-
Kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Landgasthof Tarp

Inkl. halvpension og kaffe

Østersøkysten

Kun 20 km fra grænsen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • 1 fl. vin pr. vær. ved afrejse
 • 1 spillerunde på keglebane

174,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Vores mest solgte hotel i Tyskland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 33% rabat