Miniferie i Landskrona på Hotel Öresund

Dansk | DKK

Hotel Öresund

Aktive dage med kultur- og naturoplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.7 / 5

Highlights

 • Kort afstand til øen Ven, Helsingborg og Malmø
 • Rooftop pool med fantastisk udsigt
 • Nyt og friskt hotel med et moderne touch
1.007,-
3~6 dage fra
1.149,-

Inkl. halvpension

Besøg Landskrona

3 dage
Fra 1.149,- / spar op til 394,-
SPAR
4 dage
Fra 1.719,- / spar op til 595,-
SPAR
5 dage
Fra 2.289,- / spar op til 796,-
SPAR
6 dage
Fra 2.849,- / spar op til 1.008,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotel Öresund er et moderne og nybygget konference- og spahotel beliggende centralt i Landskrona. Her er der lagt op til et komfortabelt og oplevelsesrigt ophold på en fantastisk placering med mange historiske miljøer rundt omkring. Tag med Risskov Bilferie på en afslappende spaweekend eller en dejlig miniferie, hvor I bl.a. kan gå en tur rundt på havnen blandt citadellets historiske bygninger, få pulsen op i hotellets kystnære fitnessområde og koble af med lækker wellness og spa.


Hotellet tilbyder

Hotel Öresund åbnede dørene i efteråret 2018 og tilbyder jer en behagelig base, tæt på havnen, centralt i Landskrona. Hotellets nybyggede faciliteter er fordelt over fem etager med elevator. Her bor I bare en kort gåtur fra centrum og det nærmeste busstoppested og samtidig har I både havet og stranden indenfor meget kort afstand.

Hotelpakken inkluderer en gratis entré per overnatning til hotellets lækre og indbydende rooftop wellnessområde som er indrettet på fjerde sal. Her kan I tage en dukkert i hotellets udendørs swimmingpool, hoppe i boblebadet eller slappe af i saunaen. Skulle I ønske at blive endnu mere forkælet er der også mulighed for, at bestille massage- og spabehandlinger.

Hotellet har også et imponerende fitnessområde, ”Seaside Gym”, på hele 650m² hvor I har fri adgang til faciliteterne som bl.a. tæller Reebok fitness- og styrketræningsmaskiner samt gruppetræninger.

Hotellets restaurant, Hotel Sofia by the Sea, tilbyder et godt udvalg af frokost- og aftenretter. Til frokost tilbydes ”dagens lunch” og om aftenen serveres retter fra det spændende menukort.

Restauranten har også et stort tilhørende udendørs område hvor I kan nyde maden når vejret tillader det. Efter en god middag serveres lækre cocktails, kølige øl og andre drikkevarer i hotellets bar som er åben alle dage med undtagelse af søndag. Hver morgen starter naturligvis med en dejlig omgang morgenmad.

Kombiner miniferien med velvære på hotellet og aktiviteter og udflugter i og omkring Landskrona. Bare et stenkast fra hotellet ligger citadellets historiske bygninger og det imponerende Landskrona Slot fra 1540’erne. Gå ikke glip af en slentretur rundt og oplev det historiske og kulturelle miljø i området.

I kan også nyde en herlig gåtur i Karlslundsparken, besøge Landskrona Museum eller tage på vandreture ad Skåneleden.

I sommerhalvåret kan I slikke sol og bade på strandene i Borstahusen og Ålabodarna nord for Landskrona, prøve kræfter med kitesurfing i Lundåkra-bugten eller cykle rundt på den naturskønne ø, Ven. I finder også i kort afstand af hotellet den nærmeste golfbane som er Landskrona GK og lidt længere mod syd ligger også Öresunds Golf i Häljarp og Barsebäck GK.

Der findes gratis parkeringspladser i området omkring hotellet, og ellers tilbyder hotellet parkering i garage mod et dagligt gebyr. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotel Öresund har i alt 243 senge fordelt over 124 værelser. Med Risskov Bilferie kommer I til at bo i de moderne og behagelige standard dobbeltværelser.

Værelserne er ca. 15m² store og har enten udsigt over vandet, kirken eller indergården. Nogle af dobbeltværelserne er såkaldte ”connecting rooms”, hvor I har mulighed for at åbne en dør mellem to værelser. Bemærk venligst, at disse værelse kun kan reserveres på forespørgsel og ikke kan garanteres.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med behagelige senge (2x90cm), TV, sikkerhedsboks, køleskab, strygebræt- og jern, elkedel, badekåbe, hjemmesko, hårtørrer og air condition.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

29 km fra
Helsingborg, Sverige 
90 km fra
Øresundsbroen
240 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Landskrona Museum (0.4km)

Hos Landskrona Museum kan I blandt andet opleve museets otte permanente udstillinger, atelieret ’Nell’, som er et værksted for hele familien, og Sveriges reklamearkiv som har sit eget lokale på museet. Tag med familien på en kulturel og historisk udflugt og oplev kunst, minder og fund i Landskrona.

Museet tilbyder gratis entré og her er virkelig noget for hele familien. Se Carl Frederik Reuterswärds værker, besøg faktarummet ’mindesbanken’ og pluk gulerødder i havelandet. Landskrona Museum er bestemt et besøg værd, også under en ferie hvor I er afsted med børn. Benyt lejligheden til at kigge forbi museet under en kør-selv ferie i eller omkring Landskrona.

Karlslundsbadet (2.8km)

I sommertiden byder den skånske sol og varme på gode muligheder for nogle herlige stunder ved strandene. Men på dage hvor vejret svigter er Karlsundsbadet i Landskrona en rigtig god mulighed for, alligevel at nyde en svømmetur.

Karlslundsbadet er et hyggeligt vandland og et sikkert hit for hele familien og børn i alle aldre med både vandrutsjebaner, klatrevægge og sauna. Med andre ord tilbyder Karlslundsbadet et herligt udflugtsmål under en familieferie eller en miniferie med børn.

Vandring i Landskrona (1.4km)

Udforsk naturen med en herlig vandretur under jeres kør-selv ferie eller miniferie i Landskrona. Her kan I vandre langs den 23 km lange sti, Skåneleden, som fortsætter videre mod Helsingborg i nordlig retning og Kävlinge i sydlig retning.

Ruten består af markerede stier og veje med flere mindre tilhørende stier i forskellige længder og sværhedsgrader. Ude på ruterne er der også adskillige seværdigheder som er værd at besøge. Tilbring en aktiv ferie i eller nærheden af Landskrona og nyd den smukke skånske natur.

I kan læse mere på Landskronas hjemmeside eller downloade app’en ”Vandra i Skåne” for mere info.

Ven (11.4km)

Ven er en naturskøn ø i Øresund, beliggende mellem Danmark og Skåne, og er mest kendt for sin smukke natur og mange gode vandre- og cykelruter. Øen er knap 12 km i omkreds og er en perfekt destination for en dagudflugt når vejret egner sig til det. For jer der ønsker at overnatte på øen er der også mulighed for dette, men det er både nemt og hurtigt at komme frem og tilbage fra Landskrona og her har I en mere central base for et længere ophold.

Under en sommerferie i eller i nærheden af Landskrona er det helt oplagt at tage på udflugt til den smukke ø. Fra Landskrona kan I nyde en hyggelig færgetur på blot 30 minutter til Ven, og denne tur er yderst populær i sommerhalvåret.

Ven opleves bedst på to hjul og I kan enten tage cykler med på færgen selv eller vælge at leje en cykel på øen. Bemærk venligst, at det skal meldes forud hvis I tager cykler med - især i højsæsonen. I kan læse mere om dette på Landskronas egen hjemmeside.

Wallåkra Stentøjsfabrik (15.3km)

Wallåkra Stentøjsfabrik har lavet klassiske gryder og potter på den traditionelle måde gennem 150 år. Her kan I få et indblik i og følge produktionen fra lerhåndteringen til det færdige produkt. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til, at prøve og dreje ler! Glem ikke at få din egen selvlavede lerkrukke med hjem. I kan også benytte lejligheden til, at spise i kroen som er indrettet i magasinhuset.

Kitesurfingparadis (7km)

Lundåkra-bugten, som findes syd for Landskrona, er et sandt kitesurfingparadis og var et af de første steder i Sverige hvor man begyndte at dyrke denne sportsaktivitet. I bugten anses vejrforholdene for at være ganske gode for kitesurfing og netop i Lundåkra-bugten er det den lave kyst som gør vinden og bølgerne perfekte til sporten.

En sjov aktivitet for dem som søger en aktiv ferie og måske ønsker at prøve noget nyt og spændende.

Malmø (43.9km)

Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd.

Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design.

Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker.

I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beliggende ved havnen

160,-
Kun
899,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Smuk natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis opgradering til Superior værelse

484,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Naturskønt område nord for København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Superior dobbeltværelse

Comwell Holte

15 km nord for København

Storkøbenhavn

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

159,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

4-stjernet ophold tæt på København

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 540kr per nat