Bilferie i Danmark til Hotel Ringkøbing

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ringkøbing

Ringkøbing byder velkommen med charme, hygge og skønne naturomgivelser

Direkte ved Ringkøbing Fjord
Charmerende hotel
Fantastisk natur
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

De brostensbelagte gader i den gamle købsstad Ringkøbing byder jer velkommen til en hyggelig miniferie i charmerende omgivelser. Hotel Ringkøbing ligger i centrum af byen på Torvet i en gammel bindingsværksbygning.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Hotel Ringkøbing er en fin bindingsværksbygning fra 1600-tallet. Hotellet ligger midt på torvet i Ringkøbing og blot 500 meter fra naturoplevelser ved Ringkøbing Fjord.

Hotellets restaurant byder jer velkommen til forkælelse for alle sanser og der kræses for både smag og anretning. Nyd også en forfriskning eller en kop kaffe i hotellets bar. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde udenfor hotellet med udsigt over torvet. 

Hotellets reception har lukket om søndagen, men der vil hænge en seddel med oplysninger til jer, hvis I har check-in på en søndag. Der er gratis, men tidsbegrænset parkering bagved hotellet på en offentlig parkeringsplads, hør nærmere i receptionen ved ankomst. Hotellet har udgang direkte til parkeringspladsen.

Værelser

I bliver indkvarteret på værelser i hotellets bygning, som ligger på den anden side af gaden. Der er mange trapper og ingen elevator på hotellet, så derfor er dette ophold ikke egnet, hvis man er gangbesværet. Alle værelser har eget bad/toilet, TV, radio, telefon og fri internet. 

Bemærk at

Restauranten er lukket søndag i januar og februar. I kan godt ankomme men der bliver ikke serveret middag søndag aften. Hotellet tilbyder frokost om mandagen.

Opholdet inkluderer slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke bliver redt seng eller skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen mod afgift.

Vis flere

Værd at se

 • Ringkøbing (1.3 km)

  Velkommen til Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker. Ringkøbing er en af Danmarks ældste købsstæder og den mest velbevarede. Byen ligger i et smukt landskab ved Ringkøbing Fjord. Det gamle centrum med torvet og kirken er utrolig fint at besøge, da det er så velbevaret. Byen har desuden mange restauranter, hvor I kan nyde en hyggelig middag. Der gøres meget for at bevare store dele af det gamle Ringkøbing. Resultatet kan tydeligt ses, når I går rundt i centrum. Torvet i Ringkøbing prydes af det gamle Rådhus, som i dag er turistinformation. Ringkøbing er charmerende og de brostensbelagte gader forbinder centrum med havneområdet. Her sætter fiskerne stadig deres præg på staden, selvom havnen i dag primært anvendes af fjordfiskere og sejlere. Det tidligere travle havneområde er i dag ændret til en oase, hvor I kan lade blikket vandre ud over fjorden, mens I også kan gå tur langs kajen eller nyde vandkanten.

  Ringkøbing
  Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker
 • Ringkøbing Museum (1.3 km)

  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie. I kan f.eks. se en udstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hvad med at lære mere om de tyske bunkere ved Vestkysten. Ringkøbing Museum hører desuden sammen med 13 andre museer i området, så der er rig mulighed for at lære noget nyt om områdets historie.

  Ringkøbing Museum
  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie
 • Adventure Park Ringkøbing (2.8 km)

  Adventure Park Ringkøbing er sikre rammer for en sjov dag! Indenfor er der indendørs legeland, skydesimulator og racersimulator. Udenfor er der Bumperballs, Adventure Golf, Fodbold Pool og meget mere! Der skal nok være noget, der kan få gang i hele familien!

  Adventure Park Ringkøbing
  Adventure Park Ringkøbing
 • Danmarks flymuseum (15.5 km)

  I Dansk Veteranflysamling findes danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990. Samlingen består bl.a. af Spitfire, Meteor, Starfighter samt 11 danskbyggede KZ-fly. 8 af samlingens fly findes kun i det ene eksemplar i verden.

  Danmarks flymuseum
  Besøg Dansk Veteranflysamling med danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990 som inkludere 11 danskbyggede KZ-fly.
 • Lyngvig Fyr (18.1 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find børnevenlige hoteller eller kroophold hos Risskov Bilferie så turen kan blive noget specielt. Kom afsted i eget tempo og nyd de mange smukke seværdigheder som Danmark kan diske op med. Fra Lyngvig Fyr kan I opleve en fantastisk udsigt over den smukke Ringkøbing Fjord på den ene side og det barske Vesterhav på den anden, når I har besteget de 228 trin. Her til er der også lejlighed for at gå en tur i klitterne og nyde naturen. Find et billigt weekendophold eller en sommerferie med masser af aktiviteter hos Risskov Bilferie og kom afsted til de mange oplevelser som ligger og venter.

  Lyngvig Fyr
  Besøg det gamle Lyngvig Fyr.
 • Hvide Sande (22.6 km)

  Med en fin beliggenhed mellem hav og fjord ligger den lille by Hvide Sande - et oplagt mål for en familieferie eller badeferie i Vestjylland. Fiskeri er hovederhvervet i byen, der har Danmarks yngste fiskerihavn. På havnen kan I følge fiskernes daglige gang og der er altid liv, f.eks. tidligt om morgenen, når kutterne læsser fangsten af ved auktionshallen. Hvide Sande kan også tilbyde en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.

  Hvide Sande
  Miniferie i Hvide Sande: nyd en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.
 • Henning Larsens kunstpavillon (24.3 km)

  Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

  Henning Larsens kunstpavillon
  Vestjyllands Kunstpavillon har en dejlig café med en fin søudsigt.
 • Husby Klitplantage (31.5 km)

  Besøg den fantastiske Husby Klitplantage nord for hotellet, som byder på lidt af hvert, året rundt: Dejlig natur fra ædelgran til bøgelund, historierige oplevelser med bunkers fra 2. Verdenskrig, et rigt dyre- og planteliv og en dukkert i Vesterhavet om sommeren. En sommerferie for hele familien eller måske bare en afslappende miniferie for to - begge dele krydres godt med et besøg på Husby Klitplantage.

  Husby Klitplantage
  Sommerferie i Vestjylland: besøg Husby Klitplantage med masser af oplevelser og et rigt dyre- og planteliv.
 • Jyllands Park Zoo (39.7 km)

  Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieudflugt til Jyllands Park Zoo
Vis flere

Kort

Hotel Ringkøbing
Torvet 18 6950 Ringkøbing

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • På Hotel Ringkøbing oplever man, at der er husrum, hvor der er hjerterum. Værelser, mad og personale er i TOPKLASSE. Tak for dejligt ophold 06.10.14-08.10.14.
  Søren S. Sørensen /Sigrid Rasmussen

  Nu er vi lige kommet hjem efter endnu et dejligt ophold på hotellet. Igen er det en fornøjelse at være gæst hos "Annette Jespersgaard og personalet. Hotellet oser af korpsånd og atmosfære til gavn og glæde for os gæster, 25.02.15-27.02.15. Søren S. Sørensen /Sigrid Rasmussen