Bilferie i Danmark til Hotel Ringkøbing

Dansk | DKK

Hotel Ringkøbing

Ringkøbing byder velkommen med charme, hygge og skønne naturomgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Direkte ved Ringkøbing Fjord
 • Charmerende hotel
 • Fantastisk natur
1.176,-
2~6 dage fra
489,-

God beliggenhed på Ringkøbing Torv

Miniferie i Ringkøbing

2 dage
Fra 489,- / spar op til 216,-
SPAR
3 dage
Fra 959,- / spar op til 451,-
SPAR
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 696,-
SPAR
5 dage
Fra 1.889,- / spar op til 931,-
SPAR
6 dage
Fra 2.349,- / spar op til 1.176,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse på 2. sal i anneks

2 dage inkl.

 • 1 overnatning
 • 1 x morgenmad med morgenbitter
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

De brostensbelagte gader i den gamle købsstad Ringkøbing byder jer velkommen til en hyggelig miniferie i charmerende omgivelser. Hotel Ringkøbing ligger i centrum af byen på Torvet i en gammel bindingsværksbygning.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige Hotel Ringkøbing er en fin bindingsværksbygning fra 1600-tallet. Hotellet ligger midt på torvet i Ringkøbing og blot 500 meter fra naturoplevelser ved Ringkøbing Fjord.

Hotellets restaurant byder jer velkommen til forkælelse for alle sanser og der kræses for både smag og anretning. Nyd også en forfriskning eller en kop kaffe i hotellets bar. Når vejret tillader det, er det også muligt at sidde udenfor hotellet med udsigt over torvet. 

Hotellets reception har lukket om søndagen, men der vil hænge en seddel med oplysninger til jer, hvis I har check-in på en søndag. Der er gratis, men tidsbegrænset parkering bagved hotellet på en offentlig parkeringsplads, hør nærmere i receptionen ved ankomst. Hotellet har udgang direkte til parkeringspladsen.

Værelser

I bliver indkvarteret på værelser i hotellets bygning, som ligger på den anden side af gaden. Der er mange trapper og ingen elevator på hotellet, så derfor er dette ophold ikke egnet, hvis man er gangbesværet. Alle værelser har eget bad/toilet, TV, radio, telefon og fri internet. 

Værelsestyper *

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ringkøbing (1.1km)

Velkommen til Ringkøbing med de brostensbelagte gader, havnen og de spændende specialbutikker. Ringkøbing er en af Danmarks ældste købsstæder og den mest velbevarede. Byen ligger i et smukt landskab ved Ringkøbing Fjord. Det gamle centrum med torvet og kirken er utrolig fint at besøge, da det er så velbevaret. Byen har desuden mange restauranter, hvor I kan nyde en hyggelig middag. Der gøres meget for at bevare store dele af det gamle Ringkøbing. Resultatet kan tydeligt ses, når I går rundt i centrum. Torvet i Ringkøbing prydes af det gamle Rådhus, som i dag er turistinformation.

Ringkøbing er charmerende og de brostensbelagte gader forbinder centrum med havneområdet. Her sætter fiskerne stadig deres præg på staden, selvom havnen i dag primært anvendes af fjordfiskere og sejlere. Det tidligere travle havneområde er i dag ændret til en oase, hvor I kan lade blikket vandre ud over fjorden, mens I også kan gå tur langs kajen eller nyde vandkanten.

Ringkøbing Museum (0.3km)

Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie. I kan f.eks. se en udstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hvad med at lære mere om de tyske bunkere ved Vestkysten. Ringkøbing Museum hører desuden sammen med 13 andre museer i området, så der er rig mulighed for at lære noget nyt om områdets historie.

Adventure Park Ringkøbing (2.8km)

Adventure Park Ringkøbing er sikre rammer for en sjov dag! Indenfor er der indendørs legeland, skydesimulator og racersimulator. Udenfor er der Bumperballs, Adventure Golf, Fodbold Pool og meget mere! Der skal nok være noget, der kan få gang i hele familien!

Danmarks flymuseum (14.9km)

I Dansk Veteranflysamling findes danske og udenlandske fly fra 1911 til 1990. Samlingen består bl.a. af Spitfire, Meteor, Starfighter samt 11 danskbyggede KZ-fly. 8 af samlingens fly findes kun i det ene eksemplar i verden.

Lyngvig Fyr (18.1km)

Tag på bilferie i Danmark og find børnevenlige hoteller eller kroophold hos Risskov Bilferie så turen kan blive noget specielt. Kom afsted i eget tempo og nyd de mange smukke seværdigheder som Danmark kan diske op med. Fra Lyngvig Fyr kan I opleve en fantastisk udsigt over den smukke Ringkøbing Fjord på den ene side og det barske Vesterhav på den anden, når I har besteget de 228 trin.

Her til er der også lejlighed for at gå en tur i klitterne og nyde naturen. Find et billigt weekendophold eller en sommerferie med masser af aktiviteter hos Risskov Bilferie og kom afsted til de mange oplevelser som ligger og venter.

Hvide Sande (22.6km)

Med en fin beliggenhed mellem hav og fjord ligger den lille by Hvide Sande - et oplagt mål for en familieferie eller badeferie i Vestjylland. Fiskeri er hovederhvervet i byen, der har Danmarks yngste fiskerihavn. På havnen kan I følge fiskernes daglige gang og der er altid liv, f.eks. tidligt om morgenen, når kutterne læsser fangsten af ved auktionshallen. Hvide Sande kan også tilbyde en dejlig, bred sandstrand, hvor hele familien kan nyde en sommerdag.

Henning Larsens kunstpavillon (23.9km)

Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

Husby Klitplantage (35.2km)

Besøg den fantastiske Husby Klitplantage nord for hotellet, som byder på lidt af hvert, året rundt: Dejlig natur fra ædelgran til bøgelund, historierige oplevelser med bunkers fra 2. Verdenskrig, et rigt dyre- og planteliv og en dukkert i Vesterhavet om sommeren. En sommerferie for hele familien eller måske bare en afslappende miniferie for to - begge dele krydres godt med et besøg på Husby Klitplantage.

Jyllands Park Zoo (39.4km)

Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad med morgenbitter
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

441,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

601,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere

Hotel Falken

Imellem Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Oplev Vestjylland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad med morgenbitter
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x velkomstdrink
 • 2 x dessertvin

721,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse