Miniferie i Nordtyskland på Hotel Rügenblick

Dansk | DKK

Hotel Rügenblick

Nyd en ferie tæt på stranden, UNESCO-byen Stralsund og øen Rügen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Smuk og rolig beliggenhed tæt på stranden
 • Stor morgenbuffet og hyggelig restaurant
 • Oplev UNESCO-byen Stralsund og øen Rügen
303,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. halvpension

Stralsund tæt på havet

3 dage
Fra 869,- / spar op til 159,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 304,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 x 1 glas vin eller øl
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Bo tæt på sandstranden i den nordlige ende af den historiske, UNESCO-listede by, Stralsund! Lad jer omgive af dejlig natur og tag på spændende udflugter til øen, Rügen, som I har en pragtfuld udsigt til, direkte fra hotellets Biergarten. Nyd et ophold med god mad og selvforkælelse, med et utal af muligheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Hotel Rügenblick har en smuk og rolig beliggenhed nord for centrum af den UNESCO-listede by, Stralsund, bare en kort gåtur fra sandstranden.

Hotelbygningen stammer, ligesom mange af områdets andre bygninger, fra tiden før 2. Verdenskrig og har, helt frem mod 1990, huset en officerskole for det tyske søværn. Efter nogle år med omfattende renoveringer i området, blev bygningerne bl.a. anvendt af universitet i Stralsund, og i den forbindelse oprettedes også det store parklignende område, som stadig den dag i dag, strækker sig helt ud til den tidligere militærhavn og Strelasund som adskiller fastlandet og øen Rügen.

I dag tilbyder Hotel Rügenblick et fremragende udgangspunkt for en hyggelig ferie med masser af forskellige muligheder, med både stranden, historiske Stralsund og den naturskønne ø, Rügen, indenfor kort afstand.

Under opholdet kan I bl.a. forkæle jer selv med et stort udvalg af forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Hver morgen serveres en lækker og omfattende morgenbuffet som sikrer jer den perfekte start på dagen.

Den nydelige restaurant, ’Sundblick’, ligger i en separat bygning, blot 2 minutters gåtur fra hotellet, og her tilbydes friske og smagfulde retter i hyggelige omgivelser. Fra den tilhørende Biergarten har man en skøn udsigt direkte over mod Rügen, og det er det helt oplagte sted at nyde ferielivet med en forfriskning i det gode vejr.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis Wi-Fi adgang i området omkring receptionen. I værelserne er der  LAN.

Værelser

Hotel Rügenblick har 44 nydelige værelser som alle tilbyder en enkel, men hyggelig indretning. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed og alle værelserne har eget bad og toilet og er udstyret med hårtørrer, telefon og kabel-TV.

Bemærk venligst, at der ikke tilbydes ekstra opredninger på dobbeltværelserne. 

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er 15 m² store og har eget badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Værelserne er også udstyret med telefon, kabel-tv og internetforbindelse (LAN)
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er 25 m² store og har eget badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Værelserne er også udstyret med telefon, kabel-tv og internetforbindelse (LAN).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

120 km fra
Rostock, Tyskland
300 km fra
Puttgarden, Tyskland
380 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hiddensee (52km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

Stralsund (3.6km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

HanseDom (3.2km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Ozeaneum (3.5km)

På Ozeaneum, et af Nordtysklands største museer, kan I tage på opdagelse i livet under havets overflade i museets store akvarier.

Marienkirche (4.4km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Barth (28.9km)

Oplev Nordtyskland på en billig ferie og læg vejen forbi Barth, som ligger ved sydkysten af bugten Barther Bodden, som igen er forbundet med Østersøen. Byen har haft en lidt omtumlet tilværelse. Under 30-årskrigen havde byen flere forskellige magthavere, men efter den westfalske fred tilfaldt Barth Sverige, og byen forblev svensk indtil 1815, da byen tilfaldt Preussen.

Byen hørte til det gamle Østtyskland men har siden murens fald udviklet sig til en lille hyggelig by med gode restauranter og caféer. Tag en tur langs havnepromenaden og nyd den friske havduft fra Østersøen. Prøv en billig miniferie og gå på opdagelse i den charmerende by. Ferie i egen bil er en god måde at opleve og udforske omegnen. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag børnene med.

Rügen (38.9km)

Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera. Øen er et yndet turistmål, først og fremmest på grund af de billedskønne fiskelandsbyer, den lækre natur og de kilometerlange sandstrande på øens sydøstlige bred. Oplev hvide kridtklinter samt pragtfulde søer og bøgeskove. Spender en aktiv dag med cykling, vandring, fiskeri eller kobl af i Østersøens friske vand.

På øen finder I naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor I kan nyde øens lokale specialiteter. Besøg også Binz, den største kurby på Rügen. Langs byens billedskønne gågade kan I besøge nogle af de butikker, som findes i byen. Ved den lange strandpromenade finder I spahuse og pensionater.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Rügen Park

Populær ferie-ø i Østersøen

Rügen

Oplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske vin

189,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Oplev smukke Rügen

Læs mere

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Lige ved strandpromenaden

Østersøkysten

Oplev smukke Stralsund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Bykort med byvandringsruter

161,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Hotel med fitnesscenter og restaurant

Læs mere

Parkhotel Rügen

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Oplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering

199,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Billig 4-stjernet ferie på Rügen

Læs mere

Hotel Apfelblüte

Inkl. halvpension

Nordsøkysten

Tæt på Stralsund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

346,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Tæt på betagende Stralsund

Læs mere

Soibelmanns Hotel Rügen

Inkl. halvpension

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet

237,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Familievenligt sportshotel på Rügen

Læs mere