Miniferie i Nordtyskland på Hotel Rügenblick

Dansk | DKK

Hotel Rügenblick

Nyd en ferie tæt på stranden, UNESCO-byen Stralsund og øen Rügen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Smuk og rolig beliggenhed tæt på stranden
 • Stor morgenbuffet og hyggelig restaurant
 • Oplev UNESCO-byen Stralsund og øen Rügen
447,-
3~4 dage fra
779,-

Inkl. halvpension

Stralsund tæt på havet

3 dage
Fra 779,- / spar op til 211,-
SPAR
4 dage
Fra 1.019,- / spar op til 447,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 gl. vin el. øl til middagen (Dag 1)
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Bo tæt på sandstranden i den nordlige ende af den historiske, UNESCO-listede by, Stralsund! Lad jer omgive af dejlig natur og tag på spændende udflugter til øen, Rügen, som I har en pragtfuld udsigt til, direkte fra hotellets Biergarten. Nyd et ophold med god mad og selvforkælelse, med et utal af muligheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Hotel Rügenblick har en smuk og rolig beliggenhed nord for centrum af den UNESCO-listede by, Stralsund, bare en kort gåtur fra sandstranden.

Hotelbygningen stammer, ligesom mange af områdets andre bygninger, fra tiden før 2. Verdenskrig og har, helt frem mod 1990, huset en officerskole for det tyske søværn. Efter nogle år med omfattende renoveringer i området, blev bygningerne bl.a. anvendt af universitet i Stralsund, og i den forbindelse oprettedes også det store parklignende område, som stadig den dag i dag, strækker sig helt ud til den tidligere militærhavn og Strelasund som adskiller fastlandet og øen Rügen.

I dag tilbyder Hotel Rügenblick et fremragende udgangspunkt for en hyggelig ferie med masser af forskellige muligheder, med både stranden, historiske Stralsund og den naturskønne ø, Rügen, indenfor kort afstand.

Under opholdet kan I bl.a. forkæle jer selv med et stort udvalg af forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Hver morgen serveres en lækker og omfattende morgenbuffet som sikrer jer den perfekte start på dagen.

Den nydelige restaurant, ’Sundblick’, ligger i en separat bygning, blot 2 minutters gåtur fra hotellet, og her tilbydes friske og smagfulde retter i hyggelige omgivelser. Fra den tilhørende Biergarten har man en skøn udsigt direkte over mod Rügen, og det er det helt oplagte sted at nyde ferielivet med en forfriskning i det gode vejr.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis Wi-Fi adgang i området omkring receptionen. I værelserne er der  LAN.

Værelser

Hotel Rügenblick har 44 nydelige værelser som alle tilbyder en enkel, men hyggelig indretning. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed og alle værelserne har eget bad og toilet og er udstyret med hårtørrer, telefon og kabel-TV.

Bemærk venligst, at der ikke tilbydes ekstra opredninger på dobbeltværelserne. 

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er 15 m² store og har eget badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Værelserne er også udstyret med telefon, kabel-tv og internetforbindelse (LAN)
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er 25 m² store og har eget badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer. Værelserne er også udstyret med telefon, kabel-tv og internetforbindelse (LAN).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

120 km fra
Rostock, Tyskland
300 km fra
Puttgarden, Tyskland
380 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hiddensee (52km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

Stralsund (3.6km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

HanseDom (3.2km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Ozeaneum (3.5km)

På Ozeaneum, et af Nordtysklands største museer, kan I tage på opdagelse i livet under havets overflade i museets store akvarier.

Marienkirche (4.4km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Barth (28.9km)

Oplev Nordtyskland på en billig ferie og læg vejen forbi Barth, som ligger ved sydkysten af bugten Barther Bodden, som igen er forbundet med Østersøen. Byen har haft en lidt omtumlet tilværelse. Under 30-årskrigen havde byen flere forskellige magthavere, men efter den westfalske fred tilfaldt Barth Sverige, og byen forblev svensk indtil 1815, da byen tilfaldt Preussen.

Byen hørte til det gamle Østtyskland men har siden murens fald udviklet sig til en lille hyggelig by med gode restauranter og caféer. Tag en tur langs havnepromenaden og nyd den friske havduft fra Østersøen. Prøv en billig miniferie og gå på opdagelse i den charmerende by. Ferie i egen bil er en god måde at opleve og udforske omegnen. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag børnene med.

Julemarked i Stralsund (3.8km)

Med kun en halvanden times kørsel fra Rostock, er julemarkedet i Stralsund en favorit blandt Sjællands juleelskere, der kan tage færgen til Tyskland.

Byen byder på gotisk arkitektur optaget på UNESCOs verdensarvsliste, som tager sig ud på smukkeste vis i decembers julelys.

Stralsund er et af Tysklands allerflotteste julemarkeder. Den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, pyntes med juletræer, lys og dekorationer, og skaber en helt unik atmosfære sammen med byens gotiske byggestil.

Julemarkedet er også berømt for sine boder med det fornemmeste inden for kunsthåndværk, hvor I kan gøre et unikt julegaveindkøb, og sin skøjtesø. Følg desuden duften fra dine julegodteboder, hvor I kan spise jer mæt i ægte tysk marcipan, ristede mandler og kastanjer samt de fineste delikatesser fra egnen.

Med sine kun 90 km fra Rostock er julemarkedet særligt praktisk, hvis man kommer kørende fra Sjælland og Lolland-Falster.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Wismar

Ophold med halvpension

Østersøkysten

Historiske Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet

444,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til swimmingpool

171,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Nyd den smukke promenade

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Aurora Family & SPA

Dagens 3-retters menu/buffet

Det nordlige Polen

Familieferie i Polen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kage
 • Gratis internet

349,-
Kun
859,-

Vis kort

Ferie ved Østersøen i Polen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~4.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat