Tag på kør-selv ferie til Hotel San Pietro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel San Pietro

Bo i flotte omgivelser

Skøn placering i Limone Sul Garda, nær Gardasøen
Tre swimmingpools, dejlig mad og skøn udsigt
Afslapning, aktiviteter og sightseeing ved Gardasøen
 • 1.350 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.325 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.175 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om hotellet. Nyd udsigten og køl af i en af de to udendørs pools eller i den indendørs pool.

Hotellet tilbyder

Hotel San Pietro ligger i Limone. Hotellet er placeret på en bakke, som giver en fin udsigt over Gardasøen og bjergene, som der er rundt om hotellet. Hotellet har gode faciliteter som blandt andet omfatter egen restaurant, bar, 1 indendørs pool og 2 udendørs pools. Den ene udendørs pool kan benyttes af både børn og voksne, mens den anden kun må benyttes af voksne. 

Hotellet har en hyggelig bar ved poolen, hvor det er muligt at få serveret frokost og/eller en drink. I hotellets bar bliver der sørget for aftenunderholdning mindst 3 gange om ugen.  

Efter ca. 15 minutters gang, kommer I ned til Hotel Leonardo Da Vinci, hvor der er mulighed for at benytte jer af sauna, spa, wellness og privat strand. Hotellet tilbyder en Shuttle, der kører jer ned til centrum af Limone (mod gebyr). 

Til hotellet er der tilknyttet en parkeringskælder, dette er gratis. På hotellet kan I få 20 % rabat på greenfee til Golf Club Paradiso. For familier anbefaler vi Hotel Leonardo Da Vinci.

Værelser

Alle hotellets standardværelser har eget bad/toilet, føntørrer, aircondition (i sommerperioden) og tv. I kan opgradere til et standard DA dobbeltværelse, som har balkon eller terrasse og udsigt ud over Gardasøen.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Såfremt jeres ophold inkluderer drikkevarer kan I vælge imellem mineralvand, rød- og hvidvin, cola og appelsinvand.

Opholdet inkluderer 20% rabat på greenfee Golf Club Paradiso del Garda

Hotellet har 2 udendørs pools. Den ene kan benyttes af både børn og voksne, den anden kun af voksne.

Vis flere

Værd at se

 • Limone Sul Garda (0.8 km)

  Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

  Limone Sul Garda
  Limone Sul Garda er en romantisk lille by ved bredden af Gardasøen.
 • La Limonaia del Castel (1.1 km)

  Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

  La Limonaia del Castel
  Besøg den smukke La Limonaia del Castel.
 • Riva del Garda (12.4 km)

  Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

  Riva del Garda
  Riva del Garda har en masse at byde på
 • Cascata del Varone (14.0 km)

  Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

  Cascata del Varone
  Nyd spektakulær natur ved Cascata del Varone vandfaldet.
 • Malcesine (29.1 km)

  Bestil en kør selv ferie til Gardasøen og tag på billig sommerferie sydpå. Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

  Malcesine
 • Castelnuovo di Noarna (42.4 km)

  Vinslottet, Castelnuovo di Noarna, er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

  Castelnuovo di Noarna
  Noarna Slottet er omkranset af vinmarker og flot natur.
 • Verona (96.4 km)

  Verona er kendt for sine middelalderlige huse, som præger bybilledet. Desuden er det også her at Shakespeares kendte værk Romeo og Julie udspiller sig på den berømte altan. Verona er også kendt for det gamle colosseum fra 1400-tallet.

  Verona
Vis flere

Kort

Hotel San Pietro
Via Tamas 20 25010 Limone sul Garda

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse (DA)
Barn 0~2 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 2~100 år i ekstra opredning 20% rabat